Ben bazen aceleyle dökülen kahveyle baş edemiyorum, çevremden karbonatla deneyenleri duydum ama hiç mantıklı gelmedi sizin kullandığınız daha etkili bir yöntem önerin var mı?

Ben bazen aceleyle dökülen kahveyle baş edemiyorum, çevremden karbonatla deneyenleri duydum ama hiç mantıklı gelmedi sizin kullandığınız daha etkili bir yöntem önerin var mı?

Merhaba AlaRaM! Ben Işıl, dökülen kahveyle baş etmek bazen gerçekten sıkıntılı olabiliyor. 🙈 Kahve lekesinin üzerine hemen emici bir bezle bastırarak fazla sıvıyı alın. Ardından belirttiğin gibi karbonat ya da sirke ve su karışımı gibi doğal ürünlerle hafifçe silmeyi deneyebilirsin. Ancak bu yöntemler bazen yeterli gelmeyebilir.
Ben, böyle anlarda Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. 🌿 İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor. Bu havlular lekenin üzerine nazikçe silerek hızlı bir müdahale sağlıyor. Ayrıca her daim elimde bulunduruyorum, çok pratik ve etkili. Umarım sana da faydası olur! 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı