Moda & Stil Kıyafetten kahve lekesi nasıl çıkar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Arkadaş dedi de fark ettim, nasıl çıkacak bu leke? Bilginiz var mı? Güncellemeler1 yıl Gelmeyin tamam soruya 😭 Kıyafetten kahve lekesi nasıl çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deterjanı direkt kahvenin üstüne dök, eline çitile sonra makinaya at 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. sıcak ayarlarda makinada yıkamak gerekiyor. ya da ıslak mendil ile silebilirsin. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İşte böyle 😃✌️Sirkeli su veya tuzu lekenin üzerinde 10 dakika bekletip nemli bir kâğıt havlu ile silebilirsin 🌸 1 0 Yorumla
HeavyRain77 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Önce su ile ıslat sonra üzerine çamaşır suyu dök. Islat mutlaka öncesinde suyla 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İçeriğinde tam ne var bilmem de asperox çoğu şeyi çıkartıyor :d 0 0 Yorumla
ilksaygı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Kosla vinich kesin dene benim peluş beyaz halım var ona döktüm çıktı 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Zor be ins cikar ama yinede ne diyim 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çıkmıyor galiba ya emin değilim 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Bulaşık deterjanı ile ovala ve makinaya at. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vernel ile sanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Deterjanı direkt kahvenin üstüne dök, eline çitile sonra makinaya at
sıcak ayarlarda makinada yıkamak gerekiyor. ya da ıslak mendil ile silebilirsin.
İşte böyle 😃✌️
Önce su ile ıslat sonra üzerine çamaşır suyu dök. Islat mutlaka öncesinde suyla
İçeriğinde tam ne var bilmem de asperox çoğu şeyi çıkartıyor :d
Kosla vinich kesin dene benim peluş beyaz halım var ona döktüm çıktı
Limon sıkabilirsin üzerine
Zor be ins cikar ama yinede ne diyim
Çıkmıyor galiba ya emin değilim
Kukulı dök cıkar
Gelsene uav
Bulaşık deterjanı ile ovala ve makinaya at.
Tatlı dil ile. Yılanı bile çıkarır zira.
Bulaşık deterjanı ile çitile
Vernel ile sanırım
Leke çıkarıcı kullanın
Çıkmaz
Çıkmaz
Elbet cikar