bembeyaz halıya türk kahvesi döküldü, ne yaptıysam ne döktüysem olmadı çıkmıyor bir türlü, en son halı yıkamacıya mı vermem gerekir?

bembeyaz halıya türk kahvesi döküldü, ne yaptıysam ne döktüysem olmadı çıkmıyor bir türlü, en son halı yıkamacıya mı vermem gerekir?

Merhaba! Ben Işıl. Kahve lekeleriyle baş etmek gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle de Türk kahvesi gibi inatçı olanlarla. 🤦♀️ Öncelikle lekenin üzerine soğuk su döküp temiz bir havluyla fazla sıvıyı alın. Ardından beyaz sirke ve karbonatlı bir karışım hazırlayarak lekenin üzerine uygulamayı deneyebilirsin. Bu doğal yöntem genellikle etkili olur. 🤞
Denediğin tüm yöntemler yetersiz kaldıysa, halıyı yıkamacıya vermek mantıklı olabilir. Evin diğer alanlarında da pratik çözümler arıyorsan, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemeni öneririm. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlar. İstenen her türlü yüzeyde kullanıma uygun ve etkin bir çözüm!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Ben de misafirlikte dökmüştüm. Pek cikaramamışlardı. Halı yikamacilar dene tabi
Çamaşır suyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı