AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Evlerine temizlik için yardım et. Belki yapamıyordur
Ayrı eve çıkmayı düşünmüyor musunuz anasının evinde mi yaşamayı düşünüyorsun
Halılara bastıkları için, kirlenip koku yapabilir.
Söyleme kimsenin aile yaşantısını bilemezsin zaten kaynananla yasamiyacaksin önemi yok
En iyisi kaynananın evini temizle görüp senden örnek alsın, söylersen de çok bozulurlar.
Soylemicen temizlicen gelinsin damat olmak kolay degilse gelin olmakta degil
Gelin oluyor diye onların kokan evini niye temizlesin pardon?
bunun gelin olmakla ne alakasi var? Kaynanasinin kac yildir temizlemedigi evi mi temizlesin kiz? Ne sacma bir cumle.
Temizlicek ablalarim oyle seymi var cocuk kizla evlenmek icin senelerdir biriktiriyo ama 2 3 saatlik is size cok geliyor biz ömrumuzu size adarken 2 haftada bir evi temizlese eline yapismaz oğlan evlenmek icin belki 1 milyon lirasindan gececek bu sirada kiz sadece konforu yasayacak
kiz kendi evini zaten temizler. Kaynanasinin evi kizi ne kadar ilgilendirir? Ayrica dugun masraflari iki taraf arasinda bolusulur. Senin evde kullandigin catal, bicaklar kizlarin ceyizine alinir Muslum. Konulari bilmeden bu tarz platformlarda sacma sapan yorumlarda bulunma, seni cok uzerler. İyi gunler
Sen evliliği, evlilik hazırlığını sadece erkeklerin yaptığını sanıyorsan yazdığın şeyler de sana çok mantıklı gelebilir ama öyle bişey yok. Ömrünüzü evleneceğiniz kadına harcamadan önce aile evinize bi temizlikçi tutun da 2 3 saat çalışıp temizlesin.
Valla benim annemin ceyizi meyizi full babam almis dugun masraflarini ben 10 yasimdayken anca bitirebilmis babam ve soyleki benimde parami yedirtmiyorlar bu anan cok masrafa soktu beni sende evlenecen kari tarafindan 5 kurus gelmez diyor babam ki oyle ceyiz seti dedigin maks olsun 60 bin tl birde altini bilezigi ev esyasi derken hesap bize patliyor ha bunuda gectim evi olmayan erkege kiz vermeyen cok angus aile var ev ile birlikte nerden baksan 5 milyon masrafimiz oluyor ve sunuda ekliyeyim kiz tarafi asla masraf ustlenmiyor ben rastlamadim ustlenenine 5 tane akrabam oldu evlenen 5ide kol gibi borca girdi 3ü aksam sabah iki vardiya calisiyor borcu odemek icin
Kadının çalışmadığını nereden biliyorsun? Ayrıca kadın kayınvalidesinin evini temizlemek için mi gelin gidiyor o eve? Ne kadar tuhaf bir düşünce tarzı. Sanki adamın yıllardır yaptığı birikimin tek sebebi kadınla evlenip annesinin evini temizlettirmek gibi lanse etmişsin. Ha gelin isterse eğer temizleyebilir bu onun inisiyatifine kalmış yinede zorunda değil.
Kadinin calistigi gratise gidiyo zaten onudami biz karsilayalim?
Müslüm seni buralarda harcarlar. Gözünü aç da bi etrafına bak dünyada bir tek senin ailenden birileri evlenmiyor. Neyse sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. İyi günler
Gelinin tek gorevi tabiki temizlik degil sabah yemegimizi hazirlicak cocuklara mis gibi bakacak seks istedigimizde naz yapmicak arabayi aldiginda depoyu bos olarak birakmicak hem fulleyip hem yikayacak mangal yapmasini bilecek kadinin gorevi basit nerden baksan bende evlenmek icin hayvan gibi calisiyorum kaba tabirle gecem gunduzum yok hepsi ilerideki esime maks kalitede bir hayat yasatmak icin ama tabi sizin gibi temizligi zoruniyet gormeyen hatunlada evlenmem sahsen simdi ben evin donmesi icin calismak zorundaysam kadinda beni ve sevdiklerimi temiz yasatmak zorunda
Ben para degilim abla harcasinlar dogruyu soyluyorum heryer nisantasi degil kiz tarafi cogunlukla fakir oluyor olmasada fakire yatiyorlar trde erkekler icin ekstra ekstra zor yasamak bunu anlatmak istiyorum biz bu kadar zorluğa göğüs gererken kadinlarin bi temizlik yapmak zorlarina gidiyor ve bu cok ironik ve komik gulmeyecem ama
Suçlamadan konuş. Annesinin hayat tarzı böyle, kabul etmen lazım. Ben olsam o an ne hissettiğimi söylerim ve ona sorarım onlar hep bize gelse sorun olur mu diye mesela. Yani sitemsiz saygılı kelimeler ile
Evde farklı bi koku var eğer annenin sağlığı vs. El vermiyosa çok güzel koltuk yıkayan firmalar ya da temizlikci bi kadın tutmamızı ister misin diyenilirsin yumusak bi anında ve güzel tatlı dille sçylersen bişey olmaz
Güzel cevap
teşekkür ederim
Rica ederim
Doğrudan söyle bence bazen bazı şeyler doğrudan söylenmeli diye düşünüyorum
Canım çocuk iyise bu konuyu açma Evlenince güzel bir şekilde söylersin kırmadan Temiz değillerse sende gelin olursan onlara gittiğin zaman yatılı kalırsan temizle
Aynen
Size ne onun evinden? Ayrı evde yaşayacaksınız. Ayrica o kadar temizliğe merakliysaniz siz temizleyiverin gençsiniz kibarlıkla anne ben deterjan aldim yüzey temizleyici aldim sizin evi beraber temizleyelim deyin evlenince
Ay ailesinin evinden sanane gitme o zaman bahane bul sonuçta herkesin kendi evi. Bunu sevgiline söyleyip napicaksin utandirici bir muhabbet sonucta evlerini açmışlar belki anlik bir kokudur her evde olabilir çöp atilmamiştir bir şeydir.
Bence kalbini temiz tutmalisin sana ilk önerim bu.
Soylememen lazim belki rutubet vs vardır illa temizlik mi eve gittiğinde evin içi nasıl di yazık çocuğa bulmuşsun çocuğu abartmayin lütfen
Eve girdiğin an evde sanırım ağır bir koku var de nazik bir dille sonrasını söylersin anneciğim mi dersin ne dersin kaynanana bilemem koltuk örtülerin sanırım kokuyor anne diye kalbini kırmadan halledebilirsin bu durumu :)
Oğlan anaları pis olur temizlememe gerek yok oğlum var der kızın evinin temiz olup olmamasını sorgular.
neden deme zorunluluğu hissediyorsun ki kaç kurtul aksi takdirde senin evinide aynı hale sokarlar
başkasının evinden sanane ya gidip kaldığında da karışma hakkın yok sabredersin
Söylersen bizede haber et merak ettim ama bunu tatlı dille söyle bu kötü bir şey değil bunu O'nunla baş başa konuş temizlik ve koku konusunda hassasım de
Ya daha evlenmemissin bile ne tantana yapiyorsun evlendikten sonra eger kal derse esine soylersin ben kokudan rahatsiz oldum diye olur biter bu kadar takma simdiden soylemek zorunda dwgilsin
Bı insanın ailesi nasılsa çocuğuda öyledir. Evlenince kocanın arkasını toplamakla ugrasirsin. Benim babamda öyleydi ama Allah'tan annem temizdi de pis bir evde büyümedim.
Bu zamanda ve ekonomi de evlilik akla ziyan bir şey. En iyisi takılıp hayatını yaşamak tabii ki bu takıldığın ırka bağlı.
Evininin kokmasının sebebi rutubet olabilir.
Direk söyle bence evinizde koku var nem olabilir hasta eder insanı de
Evlilikte sadece sevgilinle değil onun ailesiyle de muhattap olacaksın bu yüzden aile çok önemli, eğer düzgün bir aile değilse zorlama yoksa yıpranan sen olursun
Aynı durumu yaşadım çözüm bulabildin mi bana da akıl ver 😂
Uyumlu değilsiniz gibi ama bakalım, her şey gönlünüzce olsun.
Senin mesleğin ne? Nerde tanıştınız? Bence onu kırmadan söyle
Ya birbirlerini gerçekten seven insanlar bunu sevdiğine rahat söyler. Neden çekiniyosun sevdiğinden?
Bence simdiden bu kadar rahatsiz olduysan gorusme sırf koku değil baska hareketlerinden de rahatsiz olmussun olmaz bence
Çocuk da pisliğe alışkındir o zaman. Bi dikkat et çocuk evde nasıl düzenli mi
Yol yakınken bu işten geri dönün
Direkt söyle. Sakın hiçbir konuyu örtbas etme. Rahatszı olduğun me varsa tatlı dille söyle. Susanların değeri olmuyo çünkü
Uygun bi dille söyle Çocuğu sen taniyorsun ve ne diyecegini de sen biliyorsun belki bizim fikrimize göre gidersen ters tepebilir.
Direkt söylenmemeli ima edilerek vurgulanabilir. Aksi halde karşı tarafta patavatsızsa sen temizle der tüm işin içinde bulursun bir de kendini :)
Çocuk ne kadar kibar kendini ifade etsen de kırıkacaktır şu an aklımda bir şey yok ama bundan sonraki zamanlarda sana değişik davranacağını bil
Sevgilinle olan samimiyetine göre bunh ona söyleyebilirsin rencide etmek istemiyorsan temizlik yap o zaman anlar
Söylemek zorunda değilsin , bence söyleme daha az git. Pisse belki kadın yapamıyordur yardımcı ol , bilemiyorum ama söyleme derim
Çok hoş kokuyor
Bu kokudan ben de istiyorum diyebilirsin
Bir gün git anne sana bugün evi temizleme de yardım etmek istiyorum temizlik yapalım mı de.
Gerçekten seviyorsan o ailenin kızı olacaksın sen temizlersin arada
Temizlik yaparak:) anlar onlar
bir koku yüzünden ayrılmak istiyosan vazgeç gitsin sende sorun var ailesinde değil
düşündüklerini söyleyemediğin biri ile evlenecek misin
Burnuma ağır bir koku geldi sizin evden sende kokuyu aldın mı diye nişanlına sorabilirsin
Hiç kimseyi incitmeye gerek yok herkesin yaşam alanları başkalarına göre değişik kokar
Ailesinin evinde mi yasayacaksin pardon?
Çok da tiksiniyorsan evlenme zorla mi
Yemekleri nasıl? Evini temiz bulmadığım insanın yemeğini de yemem mesela
Drek söyliceksin evin içinde bir koku var havalandırın evi nedir bu böyle diyeblirsin
Belki rutubetten kokuyordur kimse temizlememezlik yapmıyordur herhalde en fakiri bile yapmaz yani
Ay ev biraz havasız kalmış sanki kötü bi şey kokuyor diyip camı aç anlarlar
Görücü usulü ne ya şaka mısın hangi zamanda yaşıyorsun
Öyle aileler var ki..
Gerçekten rezillik
Bir ara benimkilerde tutturmuştu..
Şaka gibi ama gerçek
Ev kokusu al çaktırmadan sık ya da hediye et ya da söylemeden görücekleri biyere koy KEKDKDKTLPF
Sizin ev garip kokuyor falan de sonra açarsın iyice cümleyi
:D bence evlenme onunla
Sen turksun galiba arkadaşin Kürt kökenli ise sana tuhaf koku gelmesi bu normaldir her ırkın kokusu farklıdır
Ne kokeni anlayamadim
Anlama boş ver
Yok bisey yazmiyordq orada ondan sordum
fmdldmeldmw
HWMSHSOMSISŞSMSPEŞELSPSD
Jehdjdjdjndobedbd
Anlayanlar kendini belli ettii 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kürt kökeni ne amip? Kürt demek zoruna mı gidiyor
Türkün Türk’ten başka dostu yoktur.
Aynen oyle
Ya sizin ben aklınıza beyninize olmayan şeye ne denirse memleket parsel parsel satılıyor nerede türklüğünüz? Toprak SATILIYOR ötesi var mı
ne kokeni anlamadim hala
Allah katında türk Kürt Arap Laz Çerkez İngiliz Fransız diye bir şey yoktur Allah indinde takva üstünlüğü vardır
Memleket parsel parsel satılıyorsa benim yüzümden değil cahil olanlar yüzündendir.
Ben okudum askeriyeye girdim havacı oldum bu ülke için.
Sanatla uğraştım bir çok faydam olmuştur.
Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
Ben ses çıkardığım zaman satmayacaklar mı ülkeyi? Bundan ülkenin başında olan sorumludur.
Bize Türklüğünüz nerede demek kimsenin haddine değildir.
Git baştakilere kur o cümleleri.
Bu ülkeyi bölmeye çalışan hiç kimse bizden değildir.
Ananın fıs deliğinin kökeni namussuzların cumhuriyeti oluyor 😆👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Akpye verenler dusunsun
Ülke mi kaldı 😁😁😁😁 bölünsün
Okumuşsun bir şey olmamış yazık sana akpliden ne beklersin işte
bu kurtler kurdistani savunuyor adamlar TÜRKIYE CUMHURIYETINDE kurdistani istiyorlsr
ben anlamadim bana mi dedin
Ben AKP’ li miyim dedim? Meralcim sana hiç tazminat davası açıldı mı canım benim?
Bu ülke hakkında ileri geri konuşamazsın fikirlerini saygı çerçevesi içerisinde belirtebilirsin bu yasaldır
rojava bombalaniyormus hala oyle mj
Offf kafaya gel nerde kaldın abi sen? Neyse ya
Cahil dozu yeter bana
Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz türk de benim Kürt de benim ikileme düşmeyin
Uç uç uğur böceği
Kürt adam akilli dursun o zaman
Sizi yüz yüze konuşmaya davet ediyorum numara da bırakabilirim 😊
Bisey sorabilirmiyim sana @caglayamnb
Buyurun
Bende pilot olmak istiyordumda boy siniri var mı 2.24 um bide isitme kaybi var
İşitme kaybın varsa maalesef ve en çok 1.90 olanları alıyorlar maalesef çok uzunsunuz
Şu köken diye beyinsizce içi boş yorumun altına o cevabı yazan biriyle konuşacağım hiç bir şey olamaz!
Vatansever gerçekten aklı ile yorum yapsaydın zevkle tanışır tartışır konuşurdum. Asla 👎🏻 iyi günler
Karpuz kadar gram faysası olmayan oksijen israfı ile muhattap olabilirsin.
Git yuzune soyle iste
Anladim tessekurler
Pardon ben o adama mı yanıt vermişim sizce? HWHHAHAHAS hadi ben o yorumun altına yazıyorum da sen farklı yere mi yazıyorsun? Cesaret edemedin sanırım gelmeye? Asker olmuşum sanat yapmışım daha ne yapmam lazım sana yaranmak için şaka gibisin ayriyetten sana yaranmak zorunda mıyım? Zekayı 2-3 lafla mı ölçüyorsunuz ahaksnlwösd
Vay arkadas askeri pilotumuz nelerle ugrasiyor kesin bide havada yaziyorsun sen😅
@meralmaral bana mı dedin
Bana niye yaranıyorsun?
Evet random gülüş ve türkün türkten …. yazmanın mantığı yok o kadar basit bir ifade mi karpuzun ırkçı söyleminin altına yazıyorsun? Hele bir de askeri personelsin öyle mi. Yazık gerçekten.
Yalaka karpuz ucube seni kes sesini keresste keserim boyunu senin
Ne yazsaydi Türkün fransizlardanbaska dostu yok mu yazsaydi
Irkçıyız arkadaşım? Ülkeye aldığımız insanlar bize bölücülük yaparsa ırkçı oluruz.
Zamanın da cephede savaştığımız Araplar bizi satıp giderse biz ırkçıyız.
Evet ırkçıyız bizi bölmeye çalışan herkese ırkçıyız.
Türkün Türk’ten başka dostu yoktur.
Bu bayrak altına yaşayıp da bu vatanı bölmeye çalışan kimse dostumuz değildir.
Anayasanın ilk 3. Maddesi şudur.
Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı "İstiklal Marşı"dır.
Evet işte beklediğim cevap. Irkçı zorba faşistsiniz. Araplara ingilizlere israile ona buna değil sizin ırkçılığınız. Irkçılığınız bile sizin gibi basit. Kürt demeye bile korkan zavallılar bu vatanı 5 kuruşa satarsınız. Gerçekten müstehak her şey bu vatana. Sizin gibiler yüzünden bittik bitiyoruz. Bir bitmediniz. Fazla zaman harcadım cehaletinizde boğulun cevap yazmasın kimse artık.
Cok bos yaptin tum hakatetleriniz kendinize gitsin
Türkün Türk’ten başka dostu yoktur bizi satanlara kardeş demediğim için bölmeye çalışanlara kardeş demediğim için faşist mi oldum? Asıl sizin gibiler yüzünden ülke bitiyor.
Araplara baktığınız kadar kendi ülkenizde ki insanlara hayrınız yok.
Gidin araştırma yapın tarihe bakın Araplar Kürtler Türklere neler yapmışlar görün.
Sonra konuşun.
Türk askerleri ve Arap askerleri aynı trende Arapların memleketi için Savaşmaya giderken beraber yola gittiğimiz Araplar treni devirip bütün Türk askerlerini katletmişlerdi.
O tiren hala o ülkenin meydanında duruyor Araplar torunlarına Türkleri nasıl katlettiklerini anlatıyorlar.
ŞİMDİ BEN BU İNSANA NASIL KARDEŞ DERİM?
Esasında boş yapanlar ırkçılık yapanlardir
BERABER CEPHEYE ÇIKTIĞIMIZ ARAPLAR BİZİ SATIP KARŞI TARAFLA BİRLİK OLUP BİZE SALDIRIYORLAR VE HAKKIMIZDA TÜRK ASKERLERİ BİZE SU BİLE VERMEDİ DİYORLAR BEN BU İNSANA NASIL KARDEŞİM DERİM?
kardeşim Suriyelileri gorduk bayragi yaktilar
Herkesi aynı kefeye koyman çok saçma
Ben bu ülkede yaşayıp Kürt olup bu bayrak benim bayrağımdır diyen hiçbir insana saygısızlık yapmam ama bölmeye çalışan kim varsa ağzımı açarım susmam
Ben hiç dağlarda bize saldırmaya çalışan Alman , Yunan , Rus , Japon biri görmedim.
Hepsi kürttü.
Ben dağlarda görev de yaptım 2 abim de Jandarma bir abimi şehit verdim
Ben Kürt değilim ama Sabah akşam beraber olduğumuz can ciğer arkadaşlarımız var ben onlara nasıl ayrımcılık yapabilirim
Görev yaptığım yer Van. Kürtler nöbet tuttuğumuz yerlere gelip hakaretler ediyorlar.
Önümüzde Kürtçe şarkı açıp dans ediyorlar alay ediyorlar.
Dağlarda bize saldırmaya çalışanları İHA vuruyor.
Şansa bak hepsi de Kürt.
Görev yaptığımız yerde tehtit ediliyoruz şansa bak hepsi de Kürt.
hdpnjn kopekleri kurt cogunljk
O senin dediklerini kişiler Kürt değil Ermeni asıllı kişilerdir
Çok az vardır ben kürdüm ama kendimi Türk hissediyorum diyen.
Onlara lafımız yok zaten.
Hepsinin kimliği Kürt.
Erken yaşta örgütlere katılıyorlar.
Neymiş bu ülkeyi Türklere bırakmazlarmış.
Hadisinler oradan.
Hepsi sarı torba oluyor her gün gözlerimizle görüyoruz artık psikolojimiz bozuluyor burada.
Gelin görev yapın ondan sonra konuşun.
İsteyene fotoğraf bile atarım ben gerekirse.
Bir sürü ceset var pk’klı hepsi de Kürt hepsi de apocu Atatürk’e bu bayrağa düşmanlar.
Ben bunlara kardeşim demedim diye faşist oluyorum.
Hassdir ordan
Nerdesin meral öldün mü bacım 😃
@caglayamanb ben türküm asil Türk oğlu türküm ama senin bu ırkçı yaklaşımıni tasvip etmiyorum hain her yerde haindir bunun Kürt Türk ile alakası yoktur
Zaten diyorki daglardaki kopeklerim yuzde 90 95 kurt
Bugün ırkçı olmazsak yarın vatansız olacağız haberiniz yok.
Vatan elden gitmis haberimizyok
Biz Türkler olarak hiç bir zaman vatansız olmadık olmayız da
Bırakalım bu ülkeyi bölsünler hepimiz kardeşiz diyelim kendi ülkemizde dışlandığımız zaman anlarsınız.
Bu sekilde olacagoz ama suriyeliler afganlar
Sen onu baştakine git anlat bakalım vatansız olur muyuz olmaz mıyız
Çok negatif düşünüyorsun
Cok pozitif dusunursek de boku cikar ben soyleyimde
Ben gördüklerimizi olanları konuşuyorum bu kadar kör olmayın dostum
Allah kimseyi vatansiz birakmazsin filistinin hali ortada
Kararında düşüneceğiz sizin bu dediklerinizi yukarıdaki kişiler düşünmüyormu sanıyorsunuz
Boş yapıyorsun ne cevap vereyim?
Yazdıklarımı bile anlamamışsın.
Tamam meral
Ben çok iyi anlıyorum
Askeri personelimizi yormayalim
Sen kör birisin sadece meral olanları söyledim diye boş yapıyor oldum gel bir gün görev yap kaçacak delik ararsın 😃
Sen boş yapmıyorsun ama çok agresif tavırlar sergileyerek konuşuyorsun
Sana demedim arkadaşım
Avukatlik yapmak gibi olmasin siz anlamiyorsaniz bende agresif olurum
Kimseye birşeyler anlatmak zorunda değilsiniz kimsede sizleri anlamak zorunda değil
Hava zaten sicak bitsin bu konu yazarken terliyorum
Yaniyor olum burasi
Görev yapacakmışım sen görevini iyi yapamıyorsun belli ki. bu ne rahatlık mesai bitti mi? Ben de gündemde ne var ne yok iyi bilirim merak etme atıyor tutuyor abartıyor mu o piti piti
Yarın öbür gün İsrail saldırırsa neyin var elinde hangi teçhizat var bunlara kafa yor bırak kürtlere olan nefretini
Said nursiyi taniyonmh
Abartıyorsam gel gör diyorum? Adres veriyorum görevimi yapıp yapmadığımı da görürsün? Gel diyorum gel gör
@meralmaral demicez lan kşr sarı torba kudurma
Hah bir sen eksiktin tamam oldu şimdi
@dorothealily ben yazacaktimda erkek oldugum icin yazmadim
Bana itaat et gizli oe
Oe nedir
Şu gizlinin ismi ne s1k£rim belasını onun @diyarbakirkarpuzu
Bilmiyomki
BURASI ÇÖPLÜK OLDU BENİ SALIN
ESKORT GELDİ TAM OLDU ANK Ş. EBEKLLERİ
Noldu la ermeni dölü maral nereye kaçtın deliğine mi gittin
Ismini vermek istemiyor mesela bak ne gzuel ismim var benim
maral Şu an dagda silah bakimi yapiyor
ya da tufek
Veya dagdakilere yemek yapiyordur
ettigin kufurler kendine girsin maral
@dorothealily banami dedin
Zavallı ucube evinden çıkamıyorsun o boyla 😂 yazık ya nerden giyiniyorsun acaba? Ayakkabı filan? Yaratığı seni… ben şu an suadiye de kahvemi içiyorum merak ettiysen sen şu an b. ok gibi kokuyorsun değil mi terlemişsin ya 😂😆 hey allahm ya
Peki Çağla hanım biz İsrail ile nasıl savaşacağız?
Kara sınırımız yok. Suriye ordu geçigine izin vermez malum.
Denizden gitsek gemileri batirirlar. Ellerinde Stealth uçaklar var.
Uçak gemimiz yok ki onunla gidelim. Napıcaz yorumun nedir?
Dubaiden selamlar ermeni kopegi
Irkçıya bak arap köpeği çıktı 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dubai diyor ben acıdım şimdi merhamet ettim minicik sana ayyyy 😂😂😂
maral harbiden canım baktik mal gibi kaldin insanlarin boylariyla felan dalga gecmeye basladin
Gizli abi kusura bakma şu karpuz kadar faydasızı ikiletsen aslında iyi olurdu
Shut up motherfucker
cok konustun döl
Zoruna mı gitti boy kökenli seni ucube yaratık zavallısın herkesin bindiği otobüse arabaya taksiye binemeyen goril he?
puhahahahah vay ya yoruma bak
Seni gören korkuyordur orada napıyon arapların pokunu mu temizliyorsun
Neyse daha fazla yazmayacam
Evet haklısın Meral Araplara laf söylüyor buradaki Kürt kardeşlerimizi hainlik ile suçluyor ama kendisi Arap ülkesinde Arapları arkadan vuruyor Arabin ekmeğini yiyor ekmek yediği kaba pisliyor
Hay ağzına sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Lan sakin olun oraya tatile gittim 2 gun sonra donecem
Başka ne yapacak ki orada onların bokunu temizler burada atıp tutar işte
hadi ordan git kardeşim bilmiyon atiyon iste
yuz yuze gel
Bu mevsimde😂 oraya😂 tatile gitmek😂
Çok saçma tatil mis güldürme bizi
yuz yuze gotun yiyorsa
ben seni guldururum gel pasam gel
Bende gelirim sikinti yok
Boyu kısa olanları askeriyeye mı alıyorlarmış 😃
Benim ailemde Fransa’dan emekliler orada da bir evimiz var gidip geliyoruz buna da şükür ama bunlarla hava atmıyorum hahahah
Geldi öz ablam
@caglayamanb komutanim bunlar terorist bombalarmisin onlari
Diyarbakır instan var mı?
Kullanmiyorum valla
Silmistim 2 ay once
Üzüldüm takipleşirdik
olsun buradan istek atarim
Adama yuzyuze gel dedim sanirim bitaz korktu
Boş ver sanaldan abilik taslarlar sadece
Zaten bunlar mal
Çok şey söylemek isterdim fakat bazen içimizde kalması doğru çözüm
👦👍
Sende malın önde gidenisin karpuz kafali
hadi ordan
Bir bitmediniz gitti keser kafalı ören baykuslari
@caglayamanb özel bilgilerini sildim
Ne diyorsun sen be? ne saçma bir yorum sen belliki kürt evine hiç gitmemissin en temizliğe düşkün ırk sabah 6 da kalkar temizlik yapar sonra kahvaltı yaparlar cahilliğinizi kendinize saklayın etrafa zarar!
@aksamgunesi1w Ben hiç kimseye pis demedim sadece kendine has kokusu vardir dedim iyi oku cahil kadın
Kürtlerin hiçbir zaman kendini Has pis kokuları yok cahil olan sensin söylediğin lafa bak
Sanırım içeri havasız kalmış diyebilirsin ya da bişeyleri bahane edebilirsin pissiniz demek yerine daha mantıklı neyin koktuğunu söyleyebilirsin
Iyy adam da pistir ailesi gibi
Of problem ben de hasssasim bu konularda
Senmi ayrılıcaksın yoksa benmi ayrılayım knk¿
Öğğ söyle bence güzelce
Bence bırak onu. Anasına bak oğlunu al 😆