Görücü usulü bi jandarma ile görüşüyorum, 3 aydır konuşuyoruz, onların evine gittik ailecek, eve girer girmez bir pis koku geldi burnumuza, kaynana sağlıklı olmasına rağmen evi hiç temizlememiş. Temizleme huyu yok bence, Muhtemelen evdeki hiçbir eşyayı yıkamadığı için koltuk örtüleri vs kokuyor. Çocukla uyumluyuz gibi, ama yine de tutumlu biri. Ve kaynana biraz patavatsızca konuşuyor, bi dediği bi dediğini tutmuyor ve çok konuşuyor. Çocuğa " senin aiken kokuyor" diyemem ama demem lazım. Evleneceksem, ailesinin koktuğunu bilmesi lazım, ilerde ben kaynanamda yatılı kalamam, o pis kokulu evde yatılı kalamam, kaynanam benim evime gelse her yeri yıkamam lazım, çocuğa nasıl diyebilirim? Benim temizlik anlayışıma uyum sağalrsa evlenirim ama nasıl diyecem ona ailesinin pis olduğunu?
Şöyle anlatayım. Ben kesinlikle bir insana evin kokuyor diyemezdim. Bu çok kırıcı bir şey istediği kadar temizlik yapsın bazı evin kendine has kokusu vardır. Ailesine ya da konuştuğun kişiye direk söylemen kesinlikle çok yanlış. Ama senin hakkında bir şey diyeyim bence çocuğun meslek olmasaydı senin o aileye de çocuğa da s**ktiri çekmen 5 saniye surmezdi. Belkide evi temiz içi pis olan sensindir. Yargılamak istemem ama. Açıkçası ben bir tane uygulamaya evlenmeyi düşündüğüm çocuğun rahatsız olduğum şeyini yazıp hiç tanimadigim insanlara bunu anlatmaktan ve fikir almaktansa. Gider sevgilimle konuşur ya da kaynanamın evini temizlemesine yardımcı olurdum. Ayrıca her kaynana iyi olacak diye bir şey yok. Sonuç olarak onunla beraber yaşamayacaksınız gidip kaldığınız 10 15 günde idare edemeyeceksen kalamam artistliği yapıyorsan zaten evlenme evlilik bir çorbada hem tuz hem baharat olmaktır. Karışıp harlanırsınız. Zaten bu kadar ufak şeylerin lafını yaptığınız için çoğumuz ya tutturamiýoruz ya da sızlanıyoruz
72 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZor ya 😂 ekşi yoğurduma tatlı demem benim babam kardeşim annem de öyle deli temizlik meraklısı değildir. Ama bende temizlik takıntı gibi bir şey aşırı temizimdir. Güzel kokmayı önemsiyorum pis kokan bir yerde de duramam. Yani demem o ki pis ailenin çocuğu da %100 pis olur diyemiyorum ama %50 pis olması ihtimali mevcut ben olsam evlnmzdim lakin büyük konuşmuyorum. Gördüğün gibi küçük harflerle ve sesli harfler olmadan konuşuyorum 😂 bi'de bende hala faktörü var halam aşırı temizdir. Sende de dayı faktörü önemli dayısı temiz mi ona bak 😂😂
00 Yorumla
Sevgilini kibarca söyleyebilirsin çekinme, " üzülerek söylüyorum sizin evi kokuyor annene söyle" diyebilirsin. Evlilik sonrası kaynanayla birlikte kalmasını tavsiye etmiyorum çünkü kaynanalardan her şey beklenir, gelinlerine kıskanır dedikodu yapar çocuk sahibi olunca babanne dedelerin ismi koyma zorunluluğu vb. her şey olabilir tabii herkes aynı değildir. O yüzden evlendikten sonra ayrı eve çıkın sizin için daha sağlıklı olur.
00 Yorumla
1 yılBu soruyu görünce aklıma bir hikaye geldi kadının birisi Derici bir aileye gelin gitmiş demiş ki Bu ev çok korkuyor Ben burayı temizleyeceğim aradan bir hafta geçmiş şimdi mis gibi oldu demiş kocasının babası kadının kaynanasını dönüp hanım gelinin burnu alıştı demiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Paranormal, ruhsal enerjiler, büyü-sihir temizleme uzun zamandır ilgilendiğim alanlardan biri. İnsanlar genelde göremedikleri şeylere inanmıyorlar. Ama gerçekler ve bu tip şeylerin bedelleri, yan etkileri oluyor. Evet, büyü-sihir yapmanın, yaptırmanın ve hatta temizlemenin kaçınılmaz bedelleri, etkiler ve yan etkileri var. Halk arasında "musallat" dedikleri, yabancı bir varlığın (özellikle de cin), insanlarla genelde kötü bir amaçla ya da büyünün etkisiyle yaşamaya başlamasının sonucu, o insanlar zamanla temizlik alışkanlıklarını kaybediyor. Çünkü bu tip durumlarda varlıklar aydınlık değil, karanlık enerjiye adapte olmuş durumdalar, temiz bir ev onlar için işkence gibi. Bütün bu tip vakalarda gördüğümüz ortak noktalardan biri bu. Sebebin bu olup olmadığı da, ancak halk arasında "bakım" denilen kontrol işlemiyle ortaya çıkar. Benim uğraştığım dal en nadirlerden biri ve diğerlerinden farkı, "bakım" işleminde cin gibi varlıkları kullanmıyoruz. İnsanlar inansa da, inanmasa da (ki bu büyük bir dezavantaj) bunlar gerçek. Hatta öyleki, bütün gelişmiş ülkelerde bu alanla ilgili profesyonal araştır ve çalışmalar var. Daha şaşırtıcı olan, büyünün ülkeler ve toplumları üzerinde kullanılması. Bunu yapanların başında, israil, vatikan, abd, ingiltere gibi ülkeler var...
210 Yorumla- 1 yıl
benim eski eşim dokturdu ama inanır msnz o kadsr iğrençti ki gerçekten aşırı titiz biri değilim ama pislikti hem yıkanmaz temizlemmez ayda bir oda su döker çıkar iğrenç kokar yani sadece duş degil evin üçindeki hareketkeri acaba onda da musallat olblr mi ayrı yatmaya başladık yanında yatamazdım kokusundan birde huzursuz hissederdim bir gece yastık yüzü değişmişti sen mi yaptın dedi ben yapmamıştım onda da var mıydı acaba
- 1 yıl
Bunu dese bak kesin sey yapar
- 1 yıl
@dişilenerji21 Kontrol işlemi olmadan kesin bir şey demek yanlış olur. Ama huzursuzluk, birinin sizi izliyormuş gibi hissetmesi vb. yabancı bir varlığın olduğunun ortak yan etkilerinden Önce de yazdığım gibi "pasaklılık alışkanlığına dönüşmesi de öyle. Bu yüzden aşırıya kaçmadan evinizi ve özellikle, tuvalet, banyonuzu, yatak odanızı temiz tutmak önemli.
- 1 yıl
@dişilenerji21 Bir iki ip ucu daha vereyim, tuvaletten sonra mutlaka suyla temizlik ve kurulanma önemli. Bir de özellikle bayanlar için, uzun tırnaklar çok büyük risk. Ve özellikle tırnak altlarının sürekli temiz olması. Enerji bazlı ve iyi niyetli varlıkların insan bedenine sızması, enerjinin zayıf olduğu vücut noktalarında daha kolay. Bu yüzden tuvalet ve tırnak temizliği önemli.
- 1 yıl
@aerolite Ön yargılı olan ben değilim. Kimseyi de dolandırmıyorum. Profilimi veya cevaplarımı biraz inceleseydiniz belki anlardınız. Buradan bazı kişilere de ücretsiz yardımlarımız oldu. Yardım ettiklerimizin arasında Amerikalı süperstar bile var. İnanıp inanmamanız umurumda değil. Bizim milletimizin en büyük sorunu "her şeyi biliyor" olmak...
- 1 yıl
Benim gibi insanlar müspet bilime inanırlar. Kanıtı olmayan hiçbir iddianın benim için bir değeri Yıllarca bilim dergileri okumuş, buna meraklı birisi olarak ta bilimle, safsatayı ayırt edebilecek asgarî bir düzeye sahip olduğumu biliyorum.
Konu zaten herşeyi bilmek değil. Sapla, samanı ayırt edebilecek bir bilgi ve tecrübeye sahip olmaktır.
Neyse ben size mani olmayayım. Sonuçta konunuzla ilgilenip, inananları üzmeyelim. ☺️ - 1 yıl
@aerolite Konu üzerine tartışılacak çok şey var ve uzatmaya gerek yok. Her şeyden önce "dolandırmak" bir suçlama ve iftira, doğrudan saldırı, bilime inanan birine yakışmıyor. Öğrenciliğinde, bilim üzerine günde 1 ansiklopedi cildini sindire sindire, seve seve okuyan biriyle konuşuyorsunuz. Hala yabancı resmi kaynaklardan kendimi gücelliyorum, bilim ve teknoloji vb. konularda. Bilim kadını ve adamı arkadaşlarım var. Müsbet bilimden bahsediyorsunuz, çok güzel. 60'lerden beri batıda paranormal ve doğa üstü konularında çok yoğun araştırmalar yapıldığını, üniversitelerde bu konuda eğitim veren bölümler olduğunu biliyorsunuzdur o zaman? Karbon bazlı bir dünyada, yaşamın da karbon bazlı olmak, evrimleşmek zorunda olduğunu ama genlerdeki kilitler yüzünden insanların tek hücreli canlılardan gelemeyeceğini kavrayamayan bilim adamlarının yolundan gitmeyin derim...
1 yılGörüştüğün adamın burnu yok mu, ona kokmuyor mu... Neden senin söylemen gerekiyor koskocaman insanlar bunnar.. Hadi tut ki söyledin ne olucanı sanıyorsun, birden bire çok temiz insanlar olup evi bi daha asla pis kokmıycak mı... Demekki yaşam tarzları böyle ve onlar rahatsız olmuyor.. Sen tepki gösterirsen, seni oğluna almaz o kadın.. Demedini brakmaz ve doldurur... Ben ce vakit varken sen vazgeç, kendi kafana ve yaşam tarzına uygun insanlar bul kendine.. Yoksa evlenseniz de huzururunuz olmaz... Hayırlısını dilerim sizin için...
32 Yorumla- 1 yıl
insan kendi ortamının kokusuna bi süre sonra alışınca fark edemeyebiliyor.
- 1 yıl
Peki pis olduğunu hissetmiyor mu.. Evde nadir temizlik yapıldığını görmüyor mu... Ben evime girince evim parfum kokuyor, temiz kokuyor yani.. tv açıp divana yaslanıp şöyle bi bakıyorum etrafa toz, leke var mı diye.. Dakkasında başlıyorum toz almaya.. Bir evin pis olduğunu anlamak zor değil, en azından temiz titiz insanlar için🙂
1 yılBu yaşına kadar bu şekilde gelmiş ve oğlunun en önemli günlerinden birisinde dahi evi böyle kokuyorsa buna senin dışardan gelip çözüm bulman inanılmaz zor. Bence gereksiz çaba harcamış olursun düzeleceğini hiç sanmam. Sizi tanıştıran kişiler aracılığıyla kendinin çok titiz olduğunu falan söyleyerek belki bir yolunu yapmaya çalışırsın ancak muhtemelen eve gelin olarak gelince kendisi temizlesin o zaman fiyio kestirip atma ihtimali yüksek. Ki koltukların örtüsünü yıkayıp sermekle bitecek bir şey de değil o. Koku içine işlemiştir
10 YorumlaEvdeki kokunun kaynağı tesisat kaynaklı olabilir
Bu gayet dogal
Kokunun kaynağını bulmadan sakın bi laf etme çocuğa
Bu aranizdaki iliskiyi etlileyecektir
Hayatım annenlerin evinde bi koku vardı sende duydun mu sence neyden olabilir diyebilirsin
Aman yanlış bi gafa düşmeyin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de evi her gün temizliyorum siliyorum havalandiriyorum ama evin içinde odalarda değişik bi koku oluyor nedenini bilmeidgim o yüzden bunun temizlikl3 alakası da olmayabilir rutubet gibi vs.
Bence sen kendi titizligind3n bahset hiç sevmem pis evleri yemek bile yiyemem falan de ya da annesi yasliysa dugun oncesi ya da Nisan öncesi belediyelerin ücretsiz temizligi oluyor eve gelip yapihorlar onları cagiralim annene de yardımcı olur kolay gelir falan de kadın zaten usengec bu kez alistin mi beleşe her zaman çağırır10 Yorumla
1 yılAçık soyleyim pek değişeceğini sanmıyorum ilerde gitmek istemeyeceksin o eve ve problemleriniz çıkacak eğer kaynananın çok hamarat olduğunu dusunmuyorsan. Bence aile üyelerinin diğerlerinde öyledir. Üzerinde degisik bir koku var askeriyedenmi oluyor diye başlarsın bir süre sonra adım adım evinizdede aynı koku var dersin. Konu konuyu açar.
10 YorumlaZaten kendi eviniz olmayacak mı evlenince onlarda yatılı kalmazsın da onlar sizde yatılır kalır olur biter kimsenin de kalbi kırılmamış olur hem yatılı kalınan sizin ev olduğu için yemektir hizmettir sen yaparsın kendi evin sonuçta onlarda büyüğün senin haliyle kayınvaliden kayınbabanda bundan mesut olur senin onlarda kalmamanı problem etmezler bu sebeple de diye düşünüyorum
110 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılaynısı annem babam için yaşıyor babaannem asla temizlik nedir bilmiyor gençkende böyleymiş şimdi de böyle annem babamla konuşup babaannemin evine yaşlı olduğu için yorulmasın (yersen) temizlikçi çağırdı haftanın 4 günü geliyor sen de yaşlılığı konu alabilirsin annen yorulmasın yazık falan de suyuna git
00 YorumlaGüzel kardeşim şöyle diyeceksin eşine güzel bir şekilde aşkım annenlere söyle bize oturmaya gelsinler biz gitmeyelim annenler yorulmasın ben onlara burada Çay yaparım bir şeyler hazırladım biz oraya gidiyoruz annen yoruluyor ayıp oluyor Ben kıyamıyorum annene falan deyip annesini babasına eşini sizin eve çağıracaksın bu şekilde kokudan kurtulacaksın Tamam mı canım kardeşim
016 Yorumla- 1 yıl
Bu hem kadına zahmet olur hem de kalıcı bir çözüm olmaz.
- 1 yıl
Bir çözüm daha var ama söylemek istemiyorum desem neden söylemedin diye sorarsın o yüzden anlatmak istiyorum okumak isterseniz hanımefendi... Müsait olduğun bir gün o zaman konuştuğun çocuk ile gideceksin ve en çok neresi kokuyor sevin orayı temizleyeceksiniz birlikte en azından pil ile çalışan O da parfümü olan fısfıslardan takın oraya o kokuyu gidersin oradaki belki bir şey dökülmüştür ondan kokuyordur belki köy evi gibidir peynir yaparlar yoğurt yaparlar pekmez yaparlar belki sobada yemek yaparlar O yüzden kokarım eve artık koku sinmiştir böyle kokuları ortadan kaldırmak için mesela gidip temizlik yapabilirsiniz Bu da bir çözüm değil ama en azından koku azalır ve o da parfümü alıp bir yere takabilirsiniz asabilirsiniz
- 1 yıl
Evin sahibi buna sizin kadar masum bakmaz. Altında bir sey arar, en iyi ihtimal ile "şuna bak şuna eski köye yeni adet getiriyor" bile diyebilir bahsettiğiniz Parfüm olmayından dolayı. Aynı zamanda, evi temizlemeye gitse kadın "evimi pis buluyor, sanki kendisi çok temiz" ve benzeri fesatça düşünebilir. Köy evi bu kadının bahsettiği gibi kokmaz. Ne peynir ne süt ne yoğurt eksimedigi taktirde bu kadar kokmaz. Zaten bunu icra eden eksitene kadar bekletmez. Bazı evlerin gerçekten iğrenç bir kokusu var ve bu tamamen bakımsızlıktan kaynaklı oluyor.
- 1 yıl
Olayından*
- 1 yıl
Son olarak bir şey daha sorabilir miyim ev çok eski ve su almış daha önce çatısı falan damlamış ve rutubetli ve rutubeti kaybetmek için üstüne boya yapılmış bir evemi mi benziyor evet söylediğiniz gibi sizin dediğiniz gibi bakış açısı oluşur öyle bir algı oluşur onlar da benim gibi masum düşünmezler ama ben olsam gider öyle yapardım onların iyiliği için yanlış anlaşılmış olsam bile sonradan fark ederler tabii evin içi mis gibi koktuğu zaman ama.. onu anlayana kadar işte seni kırarlar kalbini kırarlar.. dediğim gibi belki de ev su almıştır rutubet oluşmuştur ve onu kaybetmek için boya yapmışlardır üstüne onun kokusu da olabilir.. O zaman tek bir çare var eğer gerçekten konuştuğun çocuk seni yanlış anlamayacaksa ona söyleyeceksin bunun için bir çözüm bulacak zaten o da bağırıp çağırıp seni kırmaya kalkıyorsa boş ver hiç gitme o eve
- 1 yıl
Son cümlede haklisin gayet. Eğer rutubet aldıysa ve buna önlem olarak üstüne boya yapıldıysa ellerinden başka bir şey gelmez zaten, bu da kadının bonkorlugu olur. Ki her kosulda, sevgilisini incitmeden düşüncesini beyan edebilmeli zaten.
- 1 yıl
Yani bunun 3 tane yolu vardı hepsini söyledim başka bir şey aklıma gelmiyor çünkü çok daha fazlasını bu defa dikkat çeker ve sana soğuk davranmaya başlarlar sonra bir ev kokusu yüzünden sevgilinle aranılır hiç gerek yok idare et içlerine girdiğin zaman el atarsın o zaman dersin istediğin gibi o zaman daha rahat hareket edersiniz nereye temizlenecekse elbirliğiyle hep birlikte temizlersiniz hem o zaman daha güzel olur çünkü sen geldiğin zaman ailemize girdiğin zaman her yerde çiçekler açtı derler yani bir nevi elini değdiğin yer gül bahçesine dönüyor falan derler tabii öyle düşünceli bir aile ise yoksa çaba gösterip de gösterdiğin çabayı bulamıyorsan hiç uğraşma sabırla ya bekle Allah nasip eder de evlenirseniz o zaman bir çözüm bulursunuz engel rutubeti sonra kokuyu kaybedersiniz...
Yorumların kız tarafı : Ergene avrat boşamak kolay
Erkek tarafı : Bulduysan bunama
Şahsi yorumum : Gerçekten uyum varsa ve evlilik niyetin varsa şimdiden kendi karakterini, sevdiğin, sevmediğin ve dikkat ettiğin hususları söylemelisin. MevU temizlik konusuna gelince bu konuyu örnek olarak açarsın ve tepkisini görme şansın olur00 Yorumla
1 yılBen evi hep temizlerim, koltukları perdeleri yikarim, bol bol havalandiririrm hibi şeyler anlatabilirsin.
İlerde kendi evimden baska yerde kalamam falan diyebilirsin.
En fazla böyle ima edilir yani50 YorumlaSakın söylemeyin. En azından şimdilik söyleyemezsiniz. Evlendikten sonra biraz zaman geçsin. Samimiyet kurulsun. Evi siz temizleyin, yardım edin. Kaynana ile de fazla yüz göz olmayın. Dengeli bir ilişkiniz olsun. Ama sakın bu konuyu şu anda açmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAilesi öyle olabilir ama damat adayı acaba nasıl biridir? Senin için bu daha önemli bir durum. Farkindaliğı düşük, kendi alanında temizlik konusunda hassas birisi değilse sorun olur. Ama yok damat annesinden farklı biriyse zaten evlendiğinde kayınvalidende kalmak gibi bir zorunluluğun olmaz. Bunu da eşine açık, açık söyleyebilirsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen de arada evime yeni gelen bir misafir olduğunda evde hissedilen bir koku var mı diye sorarım. Çünkü o evde sürekli yaşayanlar bu kokuyu fatkedemezler genellikle.
Bir de bazı toplumların yediklerindenmidir nedir bilmiyorum, yaşam alanları çok farklı bariz bir kokuda olabiliyorlar. Ben yıllarca Rusya'da yaşamış birisi olarak bunu onlarda farkettim. Koku hafızası kolay, kolay unutulmuyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılOnların bu kokuyu almadığını sanmıyorum. Bazı insanların evi ne kadar iyi temizlesen bile kokar. Bu pis oldukları için değil o ev rutubet aldığı içindir ya da o evde sürekli sigara içiliyorsa sigara kokusu artık evin her yerine sinmiştir ve koku gitmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir defa içine bir okunsuzluk düştüyse bil ki bunun devamı hep gelir. Ayrıca adam da ona alışmış demektir ki hiç rahatsız olmuyor eve misafir geldiğinde bile temizlik yapılmıyorsa üzgünüm pisliğe alışmışlar boş ver bence qyrılman en mantıklısı. En azındna ben olsam öye yapardım🙂
00 YorumlaSizin burnunuza gelen koku illaki onların burnuna da gidiyordur hiç mi dışarı çıkıp eve girmiyorlar çok ilginç bence onlar öyle yaşamaktan memnun sen de pek söyleyemezsin gibi çünkü direkt söylenecek bişey değil.
10 YorumlaEvet o da bir sorun ancak kaynanın patavatsız konuşması çocuğun cimriliğini de dikkate almanı öneririm. Diğer konuya gelecek olursak kimse kendinin pis olduğunu kabullenmez. Söylesen bile muhtemelen san karşı tavır takınabilirler. Bu durumu değiştirebileceğini düşünmüyorum ben açıkçası. Olumsuz yazdım farkındayım ama düşüncelerim maalesef ki bu şekilde
20 Yorumla
1 yılYatılı kalma tek sorun olursa öp de başarına koy. O evi temizletmesin de sana. Çocuk anacı ise red flag. Jandarma olması da sorun. Tutumlu değil cimri kesin ve Jandarma olduğu için stresli ve disiplinli. Allah kolaylık versin.
00 YorumlaRutubet kokuyor sanırım, ağır bir hava var evde. İsterseniz beraber temizleyelim yeniden bazen bizim evde de oluyor rutubet ve dışarı havası siniyor de. Böyle söyleyip kendinden örnekte verirsen problem olamz
00 Yorumla
1 yılBenim eşim köylü ve köyde yaşayan insanlar fazla temizliğe önem vermiyorlar şehirdekiler gibi kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim şu an evliyim ve 2. çocuğuma hamileyim her bayramda köye gidiyoruz ve her zaman kavga gürültü oluyor balık baştan kokar armut dibine düşüyor maalesef bunu değiştiremiyorsun çok uğraştım beni ailecek mahvedip yaşlandırdılar ben yaşıyorum sen yaşama kardeşim yol yakınken kaç kurtul eğer bu mesajı gördüysen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu çocuğu ailesi büyüttüğüne göre onlardan ne görürse aynısını yapıcak, evlendiğinizde sen ne kadar temiz titiz olursan ol senin gözüne batan şey ona normal gelicek pis olsada bi kusur göremeyecek ufak tartışmalar büyüyüp gidicek bence bunu açıkça konuş aranızda ilişki nasıl bilmiyorum ama ben erkek arkadaşıma düşündüğüm her şeyi çat diye söylerim bu ailesiyle ilgili olsada içimde kalcağına oda bilsin bu kötü bişey değil yani
10 YorumlaBence uygun bir üslupla söylenebilecek yorumlarda söyleyenenler gibi farklı bir koku var sende aldın mı diyebilirsin sevgiline sanırım seninle aynı durumda olsam kırılmış vs diye düşünemem koku eşiğim yüksek bir insanım her kokuyu alırım ve migrenin tutar artık tiksindigim evi temiz olmayan kişilere gitmiyorum bile söylemelisin sadece o kişiyle evlenmeyeceksin ailede önemli bir etkiye sahip
10 Yorumlaselam, biliyor musun bende kayinbabamin evine gidince öyle bir mazarayla karşılaştım. Fenalık geçiyordum kokudan nefes alamıyordum. Sürekli balkonyadim. Ama asla soylemedm. Eşime söyledim sadece o da ayıp olur diye söylememişti zaten iki gün kalkicaz demişti. Ama o iki gün eziyetdi. 😧 Aklıma geldi fena oldum yine. Direkt söylemek biraz kırıcı olabilir ama camları aç havasız kalmış de onlar anlar belki.
10 Yorumla
1 yılŞunu izlesene :)
https://youtu.be/0mbRt-7wEbA?si=7caRSDET1TUlsnTc16 Yorumla- 1 yıl
Merak edip izledim..
- 1 yıl
@ekimgüzeli40 ve?
Hem güzel hem de konuyla alakalı dimi? - 1 yıl
Evet güzel, sonunu daha farklı bekliyordum
- 1 yıl
@ekimgüzeli40 mesela?
- 1 yıl
Mesela kızı karşısına alıp anlatmasını bekliyordum
- 1 yıl
@ekimgüzeli40 o bi takıntı biliyo musun:) bende de var
Bi dizide olmasını istediğimiz şey olsa nasıl olurdu diye kuruyoruz kafamızda:)
Ama bu komedi ve sonunun öyle bitmesi daha komik..
Kız küfrederek düşüyor ya
1 yılBen olsam bu adamla evlenmezdim pisliğe hiç tahammül edemem. Sen şimdiden kaynanayı içine de sindirmemişsin ilerde iyice nefret duyarsın huzurun kaçar boş ver vazgeç bu sevdadan
10 YorumlaParfüm sık bolca elbet neden bu kadar cok sıktıgıni soracaktır iste o zaman sende kotu kokular geliyor burnuma o yuzden dyeceksin belki o sekil anlar..
10 Yorumlaevde rutubet mi var acaba biraz bakım temizlik olması lazım düğünden önce gibilerden dolaylı yoldan söylenebilir
20 YorumlaBen olsam güzel bir şekilde konuşurum derim ki bilmiyorum ama bu evde neden bir koku var hani rutubet mi var ya da annen rahatsız mı temizlik mi yapamıyor ama burnuna çok ağır kokular geliyor ailem de bunu fark etti
Hadi temizliği geçtim de ama sen diyorsun kadın çok patavatsız biri değil dediğini tutmuyor bu bence seni ileride çok rahatsız eder00 Yorumla
1 yılSevgiline, evde aşina olmadığını bir koku aldigini söyle ve onun da bu kokuyu alıp almadığını sor. Muhtemelen kokuya alışık olduğu için kokuyu almadığını söyleyecektir, ki aksini söylese de sevgilinin cevabı çok mühim değil. Maksat onun da seni anlayabilmesi. Sonrasında, kokunun seni rahatsız ettiğini ve kokuyu bir türlü anlamlandıramadigini soyleyerekten sevgilinin aklına sok. Sonrasında ailesine der zaten.
00 YorumlaDirekt söyle ev pis koktuğunu bazen nobran davranmak lazım bu durumlarda baştan durumu bilsin ona göre çeki düzen versin kısaca baştan yak köprüleri
00 YorumlaBenim için evim, dinlenebileceğim ve rahatlayabileceğim bir yer. Bu yüzden temizliğe önem veriyorum. Senin ailenin temizlik anlayışı benimkinden biraz farklı olabilir. Bu durumun ileride bizim için bir sorun teşkil edebileceğinden endişeleniyorum. Belki de birlikte bu konuda bir çözüm bulabiliriz. Örneğin, ev işlerini paylaşmak veya düzenli olarak temizlik yapmak gibi diye bilirsin.
00 Yorumla
1 yılBunu şu an değil evlendikten sonra duzeltebilirisn. Eğer her konuda uyumluysan bunu dert etme bence. Evlenince eşine daha rahat anlatırsın. Olmadı kadına temizlik yapmaya gidersin kırmadan ev pis kokuyo demeden
" Anne bugün güzel bir temizlik yapalım evin temizlik kokmasina bayılıyorum " der girisirsin. en kötü ihtimal ne olur, kadın seni dinlemezse ona gittginde yemekleri kendin yaparsın. Yatmaya gelince bir iki gece değil mi bence dayanılır abartma00 YorumlaBence söyleme, anlamazlar seni suçlarlar bizi beğenmiyor diye. En iyisi kendine uygun olan biriyle evlenmek. Ondan vazgeç, mecbur değilsin seviyorsun diye her şeyini çekmeye
00 YorumlaIyy ayrıl konuşma görücü usulü olması daha da ıyy dedirtti bir de jandarma mı sakın güvenme bence sırf evlenmek için sakın o aileye girme kendin bulsana sana yakışan insanları kızım 🙄
00 Yorumlahiç dolandırma lafı direk söyle kişilerin kendileride kokuyordur kesin hele ki şu sıcaklarda berbat bişi kokuya karşı acayip hassasım çekilmez bir ömür o pis kokulu insanlarla
00 Yorumlabunu sevgilinw söyleyebilirsin , ama ' onlar pis , pis esyalar yikanmamis ' seklinde degilde yaa burada bir koku var ne acaba bu koku diye belki aciklamalari vardir. Veya esine de her eve gittigimde burnuma cok pis koku geliyor midem bulaniyor de
birgün evlerine sürpriz temizlikci gönder parasini sen öde sevap islersin00 Yorumla
1 yılŞimdiden herkes gelinsin sen temizlersin diyor kız görücü usulü tanıştığımı söylüyor ve neden kadının evini temizlesin? Bunu güzel bi dille söyleyebilirsin kırmadan tabiiki mesela “biz sizin evinize geldiğimizde bi koku geliyordu ya çözemedim çok binadan kaynaklı” gibi gibi
00 YorumlaBurden konuya girsende. sıkıntı mesela sey diyebilirsin. canim sizin evinize geldigimde agir bir koku yuzume vuruyor. bu ne lqn b0k gibi a wk temizleyin su evi !!😂😂
00 YorumlaBence bu işten vazgeç sen şimdiden kusur görmeye başladıysan sonra çok pişman olacağın olaylara gebesindir.
10 Yorumla
1 yılEviniz bana hijyenik gelmedi o yüzden seninle pek olumlu düşünemiyorum kusura bakma allaha emanet bana uzak ol hadi yallah engelle
10 Yorumla
1 yılİlerde kesin bu konuda tartışma çıkar şimdiden bı şekilde söyle bitecekse şimdi bitsin daha iyi önü alınmaz hatalar yapmayın
10 YorumlaNe kadar kibar ifade etsen de. kirici. olur. Arada kültür farkı var zor. olur. Kimss ailesine laf ettirmez sonuçta haklı da olsaniz
10 Yorumla
1 yılGörev sana düşüyor kolları sıvama zamanı gelmiş 😂
20 YorumlaSoylemeyeceksin saçmalama 😂😂 belki bir değilde 2 farklı ev parfümü falan hediye edersen anlaşılır 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılKaynana temizliği öğretirsin ya da evini temizlersin 😅adamın annesi illaki kalmak isteyecek
00 Yorumla
1 yılSiz ayrı ev ile sorunu çözersiniz ! ev eski nem kokulu olabilir bir şey diyemezsiniz Annesi ! tepki olabilir Şansınız bol olsun
06 Yorumla- 1 yıl
Demek zorunda? Hani bunu kaynanasına ya senin evin kokuyor hiç temizlemiyormusun değilde daha uygun bi dille anlatabilir durumu? Annesi diye tepki veremez diye bir şey yok
- 1 yıl
Kendisi hiç mi dedeğiniz kokudan rahatsız olmamış ? ?
- 1 yıl
Rahatsız olmuş zaten kokudan kadın ama o çocuğa söylemeye çekiniyor
- 1 yıl
Sorun Annesi ve temizliği olarak görünüyor çareyi sizde araya bilir net durmanız önemli Annesine sôz söyleyemeyen birisi ile beraber siniz !
- 1 yıl
O zaman onun mallığı? Ana kuzuluğu belli bi yere kadar
- 1 yıl
Hayat şeçim sizde zor olsa da !
Ailen ne kadar titiz diye gir konuya ben titizliğe önem veririm gittiğim evin güzel kokmasını isterim falan de alttan alttan anlar zaten o da
00 YorumlaAcik bi sekilde söyle ona bence tabi kibarca
02 Yorumla
Soran1 yılKibarca nasıl söyleyebilirim? Cümlelerim nasıl olmalı sence?
Eve girince sevgiline biri osurdu galiba pis bir koku var sana da öyle geliyor mu de
10 Yorumla
1 yılBu tiplerle olmaz maalesef. Ailesi pek olmamis gibi. İyi karar ver
10 Yorumla
1 yılDirek söyle yani bunu söylemekten cekiniyorsan uyumlu değilsiniz demektir.
10 Yorumla
1 yılailesini nasıl değiştirsin mesela kadının huyu bu ise onu değiştiremezsin
10 Yorumla
1 yılSöyle gitsin ben fazla titizim annen değil de kendini fazla temiz lanse et kırılmasin
10 Yorumlaçöp ev var diye belediyeye şikayet et giderler
11 YorumlaBöyle bir şey asla söylenmez sonuçta siz onun ailesi ile değil çocuk da evleniyorsun
10 YorumlaPis insan pistir canım düzelmez. Soyleme bence.
00 Yorumla
1 yılkaynananın burcu yay ya da ikizler olabilir mi?
04 Yorumla- 1 yıl
@TutkuNaz_ yaylar da pasaklı. patavatsızca ve çok konuşması yay olabileceğini düşündürttü
- 1 yıl
@TutkuNaz_ yaylar mı?
1 yılGittiğin zamanlarda direk cam pencere ne var ne yok aç.
00 Yorumla
1 yılBişey olmaz gelin olarak gidince güzelcene bi temizlersin mis gibi kokar
00 Yorumla
1 yılHerkes ailesinden gördüğünü yapar o yüzden kendini boşuna yorma derim
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası