Sevgilim evime pis ev diyor?

1 yildir beraberiz. Ailelerisini de taniyorum uzak mesafedeyiz ben baska ulkedeyim. Avrupada o ise Turkiyede. Ama ailesini dahi tanidim turkiyeye surekli yaninda gitim onlar ise gelmedi bizim evde uzak mesafedeyiz diye o gelecek 1 ay sonra evlenmeyi bile planliyoruz yakinda bizde geldi zamanda resmi nikah kiyacaz imam nikahimiz var. Sorun suana kadar asla evimi gostermedim. Kucuk ev... tam duzenli degil surekli evi goster goruntulu diye tuturdu dun gece ona gosterdim odayi. Niye boyle ailen sen daginik. Pistir dedi ben o evde gelsem kalamam dedi bu beni zaten cok incitmistir...
Dedi annemde senle gecen konusurken "ev biraz pis sanki" farketi senle konusurken dedi ama gormedi tam olarak merak etme. Bende dedim ki "kardesleri yapmistir annem"
Sonra bide dediki kiz kardesim de dedi ki Fakirlere benziyormusunuz
Bende dedim ki kiz kardesinle bi daha beni konusturma o sosyet kizla konusmak istemiyorum
Iyi demis miyim ve madem bizim evde kalmiycaksan gelince daire alirim sana benle dairede kalirsin dedim...
Ne diyosunuz bu sozler beni cok inciti. Ev biraz cok eski madi durumumuz da yok ama calismaya basladim cok sukur ama bu dedigi sozler beni inxitmis
Sevgilim evime pis ev diyor?