Artık gaza gelmek için soracak duruma geldim. maslar toz içinde, 2 aydır ne paspas yaptım, ne cama-kapı sildim, nede dolapları sildim. Toparlıyıp, süpürüp bırakıyorum. Gaza getirin ya, biri gelse, incelese rezil olurum?
Cevabın nedir?
Şimdi her yerde gözünün göremediği bakteriler ürüyordur büyüteçle baksan böcek gibiler aslında gece vıyıl vıyıl ağzından burnundan içeri girecekler. Böcekler de vardır illa ki onlar da geceleri üzerinde yürüyordur farkında olmadan yuttukların da vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılEşektirik süpürgesini iyi atarım. Ayrıca dağınıklık, toz vb şeyleri umursamam ama nasıl desem, şeker gibi bişey varsa, dikkatli olurum. O tarz yspışkan, tatlı şeylerden iğreniyorum
En İyi Cevaplar
Ev & Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. isteğin yoksa, Demek ki içinde kara bir nokta var.
insanlara hayata doğru iten, tavsiyeler değil,
Sıcak bir el, Sıcak bir söz, Sıcak bir bakış.
Bunlar yoksa, Temizlik yapmana da bir anlamı yok...
10 Yorumla
Ev & Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Mutsuzsun önce bunu halletmen gerek içinde ya çok mutlu olacaksın ya da iyice üzülüp kendini işe vereceksin kalk besmele çek bir yerden başla üç harfliler pis yerler de daha çok bulunurmuş temizlik kokusunu hatırla seni motive eder
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama yardıma gel kız
Soran+1 yılKeşke gelebilseydin kız
+1 yılPis eve cinler musallat oluyor benden söylemesi😂😜
18 Yorumla
Soran+1 yılYardıma gelsine
- +1 yıl
Adres ver😂
Soran+1 yılHhahaha veresim geliyor ya, nasıl bir temizlik nefreti bu
- +1 yıl
O kadar da kötü değil be. Ben stres atıyorum şahsen kafam dağılıyor. Karşımda dövmek istediğim insanları canlandiriyorum.
Soran+1 yılBen o stresi alışveriş mağzalarında, boş boş gezerek atıyorum
- +1 yıl
O hooo. Parası olmayan ne yapsın o zaman😂
Soran+1 yılParam zaten yok. Alıcı değilim, bakıcıyım ben
- +1 yıl
😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
aslansın kaplansın sen orayı pırıl pırıl yaparsın :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTembel hayvan hangisiyse, ben oyum bence
o şekilde nasıl rahat edebiliyoprsunuz ya hayret valla ben duramam o evde
14 Yorumla
Soran+1 yılSelfie yapıyım mı :D
Soran+1 yılBenim gibi evde pis bir insanı hiç tanıma bence
Hayrettin ogrenci evi baskini yapabilir 80milyona rezil olma kalk temizle.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahhahwhedjjr evi yakarım
+1 yılEvi temizlemezsen mikrop kapacaksın sonra bebeğin olmayacak sonra kocan seni boşayacak sonra dul kalacaksın sonra nafaka alacaksın oturduğun yerden misss ohh kebap bence boşver kdjdjf
125 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahsb evli değilim tabiki, elin oğlu beni bu halimle rezil eder
- +1 yıl
Tamm evlenmezsen mikrop kaprsın hamile kalamazsın jdjdjdh
Soran+1 yılHahhahahhahbaha
- +1 yıl
Evet sonra misss yata yata geçinirsin nafaka ile kdjdjd
Soran+1 yılHahahhaja bak o güzel de, benim çocuğum perişan olduktan sonra, ne yapıcam iki kuruşu?
- +1 yıl
Bak mesele orda çocuğun olmicak djjdjd
Soran+1 yılNe olmaması ya, elbiselerimde, bedenimde gayet temiz. bir neden yok.
- +1 yıl
Ev pislik kdjdj
Soran+1 yılHahajahhshshjs madem öyle bu suriyeliler ye her yıl çocuk yapıyorlar. Sanki futbol takımı kuracaklar. Kendilerini öyle bir pislik götürüyor ki, benim dahi midem bulanıyor
- +1 yıl
Sen şimdi temizlik yaptınmı yapmadınmı etkili oldumu olmadımı sjhdhd
- +1 yıl
Kanka nufus artışında ptlama olan zamanlar savaş zamanlarıdır insan içgüdüsel olanrak soyunu devam ettirme çabasına giriyo
- +1 yıl
Ondan her sene fırtlatıyolar kdjdjf
Soran+1 yılHahahahhahahahshjsjslldnd yok ya, boş duruyorlar. Cinsellik onlar için hobi, tabi korunmuyuncada fırlatıyorlar her sene. Her zaman yaptığım şeyleri yaptım. Ocağı sildim, tuvalet-banyo yıkadım, balkonu yıkadım, elbiseleri ütüledim, her yeri topladım, her yere elektiirik süpürgesi attım. Ya ben bunları zaten yapıyorum, o kadar da değil yani. Paspas, kapı, pencere, dolapların içini toz ve leke götürüyor. Asıl mesele başkasının hafta veya en geç ayda yaptığı temizliği, 2 aydır yapmıyorum. Bugünde yapmadım.
- +1 yıl
Yok be erkek öğrenci evinde o dönem başında yapılır taaa dönem bitince ksjsjdhd
Soran+1 yılCiddimisin, yaaaa bide bana laf ediyorlar pasaklısın diye. Bende genelde ayda bir yaparım ama bı sefer bir ay gecikti. yarından başlayıp, yapıcam artık. Bikaç günlük iş
- +1 yıl
Evettt çarşaflar 6 ayda bir değiştirilir o da kendi arlarında atalay demircinin dediği gibi skjshd
Soran+1 yılUyuduğun örtü cilt için çok önemlidir, o yüzden bikaç günde bir değiştiririm. Tabi evdeki diperleri umrumda değil, anneö değiştirrirse
- +1 yıl
Kanka ben sana pasaklısın gözüyle bakmıyomki temizim deme tamm temizsin gırgırına dedim ben herşeyi jsjshdh
- +1 yıl
Sustun?
Soran+1 yılTemizmişim yaaa hahahhae
- +1 yıl
Sen yazsana bana lggörekkkl
Soran+1 yılNe yazıyım
- +1 yıl
Mesaaj skjsjsjss
Soran+1 yılYok kanka, gerek yok ya
- +1 yıl
Farketmez ksjdjd
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni eve davet etsen enfeksiyondan geberip giderim heralde 🤣🤣🤣
124 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılO yuzden temizlemeden gelmem kusura bakma 😂🤪
Soran+1 yılTemizlesem zaten çağırmam ki, yardıma geleceksen çağırırım
Cevap sahibi+1 yılCagirsaydin kesin gelirdim eminim 😂😂😂 olmayacak seyin muhabbeti de bir degisikmis 😂
Soran+1 yılAynen, herkes gelirim demiş. Yalan ya, komşulardan kim geliyor, kız bir yardım ediyim sana diyor. Ayda bir kere gelseler, iyice bir kerecik temizlesek yeter
Cevap sahibi+1 yılBurdakiler taaa nerelerden yaziyor kim bilir bir temizlik icin degil yemek ismarlamak icin bile cagirsan gelmezler 😂
Soran+1 yılBen çağırmıyorum ama maşAllah her gün birine davetliyim. Nedense ortamlarda çpk seviliyorum
Cevap sahibi+1 yılYilin best model of the misafiri olarak ortamlarda goz kamastiriyorsun demek 😎
Soran+1 yılHahhaa fazla başkasının evini sevmiyorum, kafelerde falan buluşmayı daha çok sevşyorum. Komşuysa nadiren giderim ama arkadaş olunca dışarda buluşurum
Cevap sahibi+1 yılNasil bir hayatin var senin oyle merak ettim valla tek mi yasiyorsun nasil oluyo
Soran+1 yılYoooo ailemle yaşıyorum. Tabi mahelle hayatı olduğu için, komşularla dışarda çok rastlaşıyoruz. Tabiki aramızdaki bağda kuvvetli oluyor. Yani apartman hayatı gibi değil ve zaten apartman hayatından nefret ederim. Orta okul mezunuyum, açık lise okumaya devam ediyorum. Bitmek bilmiyor derslere çalışmadığım için. Ara ara barista, garson, kasiyer tarzı işlerde çalışıyorum ara ara evde otuyorum. Yani canım ikisinden hangisini isterse. Çok değil ama güzel bir arakadaş çevrem var. Zaten herkesi hayatıma almam. Akrabalarımda beni çok sever. Nedense insanlar bende bir tatlılık ve çekicilik buluyor. Kızlar bile. Ya biri itiraf yapmış reyhanı tanıdığımdan beri lez olmaktan korkuyorum tabi şaka yapıyordur ama genelde kız arkadaşlarımda beni çok sever. Aslımda şükretmek gerekiyor, insanlar tarafından bu kadar güzel bişey. Çok güzel değilim ama güzel ve tatlı olduğu sık sık duyarım. hobilerim var ve hayatı yaşamaya aşığım. Makyaj, giyim ve bakım en önrmlisi benim için.
Soran+1 yılÖğrenmeye, gelişmeye, yeniliklere aşık biriyim. Kurlara gitmeyi, bişeyleri öğrenmekte hobim.
Cevap sahibi+1 yılİyimis nerede yasiyorsun ki
Soran+1 yılYalova
Cevap sahibi+1 yılCiddenmi yakinmissin ben urfa felan diceksin sandim ☺️
Cevap sahibi+1 yıl45 dk burdan orasi
Soran+1 yılİstanbul veya İzmir , olmafı izmittesindir
Cevap sahibi+1 yılİzmit ☺️ Merkez
Soran+1 yılHiç sevmem izmiti
Cevap sahibi+1 yılAman ben bayildim sanki pis seni 😁
Soran+1 yılBayıl diyen olmadı
Cevap sahibi+1 yılDesende bayilmam 💪🏿
Soran+1 yılDemedim ama hadi by
Cevap sahibi+1 yılSelametle
Kalk temizle adamın asabını bozma bu evin hali ne böyle üstüne s. ıcsaydın bide 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvin pislenmiş kalk kız yardıma geliyorum 2 saatte ayna gibi yaparız😀
13 Yorumla
Soran+1 yılAyyyyyy canımsın
Cevap sahibi+1 yılAma yorgunluk çayını sen demlersin bak söyliyim☺️
Soran+1 yılTamam
+1 yılEğer evi temizlersen nusrette bana birşeyler ısmarlamana izin veririm.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç temizlemem, babanın bankasımı var
+1 yılben temızlerım ama terledıkten sonra banyo ettırıp masaj yapman lazım
10 YorumlaNasıl rahat ediyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılUtanç olmasa umrumda değil. Başkası görecek utancı var
Soran+1 yılValla yatağım temiz, gerisi umrumda değil.
Soran+1 yılKişisel sağlık için şart * aev konusunda titiz biri değilim ama kişisel olarak çok bakımlı ve titizimdir
Kız bugün ölcek olsan arkandan neler derler..
11 Yorumla
Soran+1 yılÖldükten sonra, kimin umrunda, yaşarken önemli. Adım pasaklıya çıkacak ya
+1 yılSana yardımcı olamam bende senden farksız deilim
11 Yorumla
Soran+1 yılBizımlesın
Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O pislikte nasıl yasıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılValla kişisel olarak temizidir, hemde çok olduğumu söylerler ama iş eve gelince tam tersi oluyor. Nefret ediyorum ev işlerinden
+1 yılEvlenilcek hatun degilsin
122 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme teklifi eden çok var ama bu halimi görseler haklısın
- +1 yıl
Usenme sende kalk yap
Soran+1 yılÜşeniyorum ama. Bak aslında çalıştığımda böyle değilim, hırslı ve çalışkan olurum ama ev konusunda böyleyim işte. Şimdi biri gelse, evini tertemiz yap, 50 tl vericem dese; o zaman gör beni. Evi altın yaparım
- +1 yıl
O zaman 50 lira verim benim evi temizlermisin o zaman
Soran+1 yılHajajjaja temizlikçi olurdum, öyle yapacak olsam. Gider bir yerde çalışırım. Evi temizlemeden para kazanırım. Bu şart sadece kendi eviim için geçerli
- +1 yıl
Öyle bir dunya yok kanka 😉
Soran+1 yılVar kanka ama öbür dünyada
- +1 yıl
Cok yaşa kanka iyi güldürdün o zaman bu dünya sana gore degil
Soran+1 yılCennet varsa işin ucunda, şu saniye razıyım
- +1 yıl
Hahaah seni çakal
Soran+1 yılAma korkuyorum, Allah bilir ama iyi bir insan olduğumu düşünsemde, cenete hiriceğimi düşünmüyoru. Namaz yok, tesettür yok vs benfe
- +1 yıl
İyi bir insan olmak yetmiyo malesef kanka dinimiz bize emrettigi seyleride yapmamiz lazim cenneti haketmek icin
Soran+1 yılAynen öyle. Hele demiyorlar mı "başı açık, namaz kılmıyor, zina yapıyor, haram yiyor vb. ama kalbi temiz" bu küfr etmek oluyor. Bunları yapan hiç kimsenin kalbi temiz değildir. Allah ın emride küçümsenemez. Bizim kalbimizi temizliycek olan Allah ın eöirleridir, o emirleri uygulamayan kimsenin kalbi temiz değildir
- +1 yıl
Sorarim sana o zaman sen niye yapmiyosun ne guzelde anlatmissin sende yapabilirsin hiz zorlugu yok aslinda istemen yeterli olacak
Soran+1 yılBenimde değil zaten ama olsun isterim. İnşAllah bir gün o gücü bulurum
- +1 yıl
Umarim gec olmaz kanka
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Sen yemek yapmayida bilmiyosundur simdi
Soran+1 yılBana yetecek kadar biliyorum ama çokta mafifetli değilim. Bak benim annem pazarcı, haftanın dört günü pazarda, üç günü evde. O evde olmadığı zaman ben yapıyorum. Bir çok yemeğide biliyorum ama annem evde olduğu gün döktürüyor. Benim yapmadıklarımıda o yapıyor. Kırmızı et yemekleri, mantı vb şeyler. Aklıma gelmşyor şimdi
- +1 yıl
Tamam kanka kızma hemen
Soran+1 yılKanka kızmadım ki, ben böyle konularda zaten kızacak bşri değilim. Gülerim sadece.
- +1 yıl
Gülo zaman kanka sana gülmek yakışır
+1 yılYarın bir gün evlensen ne yapacan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmem, şaka ya. şu an ailemleyim ya, sorun olmuyor. Ben hayatta lafa gelemem, onunda laf edecek biri olduğunu biliyorum. Kaynanam ve kocam laf etmesin diye haftasını geçirmem
Soran+1 yılOnlar o an bana ne deseler haklı olurlar, rezil olurum, adım pislğe çıkar
- +1 yıl
Peki o zaman :)
+1 yılEşin kızmıyor mu sana
112 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim tabiki. Kocam olsa kapının önüne koyardı
- +1 yıl
Evlen artık
Soran+1 yılBu halimi görse almaz ki. Hahhaaha güzel olduğumu duyarım, kişisel olarak bakımlı ve temizimdir ama konu eve gelince o kız yok oluyor. Saatlerce aynen karşısında makyaj yaparım ama bir evi silmiyorum. Ayrıca bu huyla evlensem, boşar. Yani evlenmekten önce kendimi yoparlamam lazım. Herkes anne-baba değil, elin oğlu bu. Rezil eder beni
- +1 yıl
Benle evlen bende senin gibiyim
Soran+1 yılHahahha valla tam benliksin, evwt diyesim geldi. Toz sehpaların üzerindeki, pizza kutuları arasında yaşarız. Yemekleride az biliyorum. şaka bir yana sen kabullensede, annen kabullenmez. Anlamadığım kişisel olarak bu kadar temiz ve bakımlı birinin, ev konusunda niye böyle olduğu
- +1 yıl
Aynen ben de öyleyim çok temizimdır günde iki kere duş aldım fakat odam dağınık olur eğer yanlış anlamazsan özelden yazabilir misin bu temizlik konularını birazdan mesaj da tartışalım
Soran+1 yılBişeye aklım takıldı, ailenlemi yaşıyorsun? Annen varsa, erkeklerin bu komuda sıkıntısı olmaz
- +1 yıl
Tek yaşıyorum ailem yok
Soran+1 yılHeeee anladım, benim kafadansın. Yani evi yapman gerikiyor ama evi yapmıyorsun.
- +1 yıl
Evet öyle 😀
Soran+1 yılErkeksin, sana bişey demiyorlarda, bana demediklerini bırakmazlar. Offffffff
- +1 yıl
Sıkma canını yaz özelden istersen
Kaldir totonu kocaman olmustur 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılGezmekten kilo almıyorum kş
+1 yılHic sevmem ya..
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Birde bayan olcan ya
Ben oyle olunca daralıyorum
Soran+1 yılSen evi temizlemiyon tabi, annen yapıyor. Kendin yapacağını düşününce daha da daralıyorsun :D
- +1 yıl
Allah allah..😄😄
Evet evi annem temizliyo ama ben is yerimden bahsediyom yani surekli toz tutuyor silip supuruyom
Sen gibi biri su kamyonu iteklesin demiyom 😂😂
Biri gaz versin nedir yaa..
Soran+1 yılİş yeri işte, o para kazandırıyor. Benim lokantam olsa, her dakka yapardım
- +1 yıl
birak ya..
Bu insanin icinde olan bisi
Ben evdede oyleyim
Soran+1 yılİçimde yokmuş demekki
- +1 yıl
Aynen dostumm
ev temiz olunca tribe girdiğin oluyor mu
118 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası temizliyince hayır
Soran+1 yılPara olsa, benmi temizlerdim ama çok sevdiğim far paletini bile alacak param yok
Soran+1 yılYaaaa işte zengin bir babanın kızı olamadık. Yer, içer, giyer, gezerdim.. İşte hayatım bu olurdu. Ünii dahi okumazdım :D
Soran+1 yılBenim hayalimdeki ve aşığım olduğum hayat biçimi. Para derdi yok. İçindeki herşeyi alabilirsin, dünyayı gezebilirsin, her ülkede dönem dönem yaşayabilirsin, istersen kendi işini kurarsın veya aienin yanında büyük bir torpille çalışır, zekanıda kanıtlayabilirsin. İstediğin elbiseleri alabilirsin, makyaj markalarını vb. Daha bir çoğunu. Hele saraylarda yaşamak, prenses gibi emrindeki insanlar. Yaaa bide mücevherler var. Altınlar, elmaslar ve daha bir çoğu... Ayyyyyyyyyyyyy düşününce bile içim gidiyor. Valal en iyisi ben bu dünyayı boş veriyim, dine tamamen yöneliyim. Cennette zaten hayal ettiğim hayatın, hayal bile demeyeceğim kadar güzeli var. Valla biz aptalız, bir saatimizi Rabbim ize ayırsak neler kazanıcaz. Ve en sevdiğim, cennete ömür boyunca genç kalabilirim. Allah ım nolur cennetlik kullarından oliyimmmmmm nolur
Soran+1 yılGinahkarım ama evet, müslümanım
Soran+1 yılSen
Soran+1 yılEn fazla yüz yıl olsun. Çok oaram olsun ama yaşlanıcam ve ölücem. Gerçekler bunlar ve gerçekten hiç değmiyor.
Soran+1 yılÖyle ama niye amin diyim
Soran+1 yılAmin o zaman
Toplamayanı şey yapsınlar
10 Yorumla
+1 yılPasaklı
11 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun benim
tekmisin
16 Yorumla
Soran+1 yılAilem var
Soran+1 yılİki kızız, küçük kız kardeşim 5 yaşında. Ona kıyamam tabiki. Annemde çalışıyor. Bende çalışıyorum ama bir senedir ara verdim
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi temizlik işi senden yemekler benden 😀
10 YorumlaBoş ver
10 Yorumla
+1 yılBirşey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen temizlimi😅
14 Yorumla
Soran+1 yılEvettttttt
Cevap sahibi+1 yılHaha karşılığında ne vercen cnm😂
Soran+1 yılÇıkarsız iş olmuyor değil mi, elinin körünü vericem
Cevap sahibi+1 yılBen odami bile temizlemiyorum ki senin için temizleyim dedim😅