Sen "Evin kirlendiğini ne zaman anlar ve nasıl hissedersin?"
Neyse müzik dinleyelim 🥳

Fotoğrafa bakınca bile sinirim bozuluyor o derece diyim. Dağınıkta olmasın piste mümkünse. Yani tabi ki dağınıklık başka bir olay ama bence o da pislik kadar sıkıntılı bir durum. Hiç benlik olaylar değil derli toplu düzenli olmasını severim her yerin. Keyifli günler.
Hayır alakası bile yok. Dağınık düzeni diye bir şey var. Ben o düzende olanlardanım mesela ama temizlik yapıyorum. Ve orayı başkası temizleyemez. Tartışma meselesidir. Çünkü dağınık olmasına rağmen aradığım her şeyin yerini biliyorum lazım olunca zorluk çekmiyorum. Başkası temizlerse toplu düzene sokuyor ve her şey sana göre karışmış görünüyor. Aradığın şeyi bulamıyorsun. Çorap çekmecesi HDMI kablosunun yeri değildir ama benim için onun yeri orası. Fakat bu pis olduğum anlamına gelmez.
Bir yerin "temiz" olması için önce temizlik yapılması gerekir. Dağınıklığın içinde nasıl temizlik yapılabilir ki? O yüzden dağınık ev muhtemelen pistir de.
Evin dağınıl olması, düzensiz olduğunun bir göstergesidir. Kirli olduğunun değil. Bir çok velime bunu anlatamıyorum. Evde eğitim verdiğim öğrencilerim var ve evlerine gittiğimde oyuncaklar dağınıksa çok utanıyorlar. Halbuki ev tertemiz.
Evinizde 0-6 yaş bir çocuk var elbette dağılır desem de her sefer aynı...
Çalışanlar için de geçerli. Bazen evi otel olarak kullanabiliyoruz. Elbette dağılacak.
Cevap
23Cevap
Hayır kimi insan dağınık yaşamayı seviyordur gadası. Bu demek değildir ki dağınık olan her ev kirlidir.
Hayır, o kişinin kendi düzenidir.
hayır dağınık demek pis demek değildir
Dağınıklık eşya daginikligiysa kirli bir ev olmayabilir. Ama kullanılmış malzemeler , mutfak gereçleri vs ise kirlidir. Ki zaten bir süre sonra toz kaplar dağınıklığı da
Hayır değildir, benim odam da dağınıktır ama temizdir. Sadece kıyafetler, eşyalar olmaması gereken yerlerde😂
Bugün bir temizlik yaptım aklınız durur😂 dağınıklık pislik demek değildir ama insanda pis olduğu izlenimini uyandırdığı bir gerçek
Odam bazen dağınık oluyor ama her zaman temizdir. Yatak örtülerini 15 günde 1 değiştiririm. Yastık kılıfını her hafta.
Hani derler ya "için , dışın bir olsun" . Belki kişi dağınık olan iç yaşantısını evinde de dışa yansıtmış. :)
Hem daginigim hem pasakli.
Burnumun icine toz kokulari geliyor o derece yani..
Hayır, ikisinin arasında fark var... Pis olmasın ama dağınık olabilir...
Dağınık severim ama pis değilim eti canga dağınık sevenler için
Dağınıklık çalışkan olduğunun göstergesidir..
Kirli deildr
Bir araştırmaya göre dağınık insanlar daha zeki oluyorlar mış bir haberde okumuştum 😊
dağınıklık fotodaki gibiyse kirli olduğu anlamına gelir
dağınık bırakmak kötü bir huy ama kirli olduğnu görstermez. dağınıklığı hiç sevmem.
Dağınık veya toplu olsa da ev kirleniyor. Her iki günde bir temizlik yapmak gerekli
Evim her zaman daginiktir ayda 2 kere toplarim ya da eve bir misafirim gelirse kendisi rahatsiz olup toparliyor😁 ne kadar cok misafirim gelirse ev o kadar duzenli oluyor😁😁
Aynı şey değil ama ben evim dağınık olunca mutsuz oluyorum. Kirlilik rahatsız edici ama dağınıklık benim için daha kötü.
Evet çünkü evin senin yansıman
Dağınık olan ben seri üzgün😂
Sen dağıt ben toparlarim
Tamamlayıcı ilişkimiz olur ❤️🙂🙃
Ideal erkek 😂😂şaka yapıyorum hep sen toplama ama yardım etmen hoş olur😂
😽😽🤠
Dağınıklık hiç sevmem 😶
Senin de karisik kafan.
Hayır bazen bende tembel okuyorum
Değildir ama oraya doğru götürebilir algiyi
😄 müzik ruhun gıdasıdır
Dağınık olmak ve kirli olmak ayrı şeyler bence