İyi günler, iyi geceler herkese... Bugün bir arkadaşın evine gittik birkaç kız beraber, arkadaşın evi küçüktü ama odalar çok dağınıktı. Bizim kızlar da "ay ne kadar pis" dedi. Dağınıklık ile pis aynı şey olabilir mi? Bu çok tuhaf geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?dağınıklık
Dağınıklık ile pisliğin aynı şey olduğunu düşünmüyorum. Dağınıklık bambaşka bir şey. Aslında dağınıklıkta bazen başka insanlar için bir düzen olabiliyor. Nasıl insanların düzen takıntısı varsa dağınıklıkta daha iyi verim gösteren kişiler elbette ki var. Aslında o dağınıklık bazen insanların kurduğu düzen olabiliyor. Ve hani şöyle de bir şey var, kime göre neye göre dağınıklık. Şimdi şey gibi oldu sanki çok dağınıkmışım da savunma konuşması yapıyormuşum gibi oldu 😂 dağınık olan bir ev temiz de olabilir. Ancak pis olsa ve derli toplu olsa bir işe yaramaz.
Toplanmamissa temizlik de yapilmamistir algidi olabilir. ben de topluyorum ama temizlik yapmiyorum. o zaman sizin arkadaslar benim pis eve cok temiz diyebilir 😂 ayrica da bir eve misafir gidip pis diye yorum yapilir mi ya? o insan seni evinde agirliyor, ayip denen bir sey var.
Hayir ayni sey degildir daginik sevenler eti canga 😂😂😂 kiz demek ki daginiz seviyor bu pis oldugu anlamina gelmiyor ben toplu ve pis evde gordum yani pis olmak ayri daginik olmak ayri
Bence ikisi aynı şey değil, ben pis biri değilim ama dağınık biriyim. Yani rahatıma düşkünüm ve temizleyip toparladığım bir yer beş dakika içinde tekrar savaş alanına dönebilir çok dağıtırım ama bu pis olduğum anlamına gelmiyor. Kirli bulaşık olunca bile çöpünü alıp su döküp düzenli şekilde bırakıyorum kimse buna pis diyemez ikisi farklı şey. Dağınıklığı da yadırgamam şahsen ama pislik ayrı konu tabi.
Dağınık insanların hazır her zamanki bahanesi "Ya ben pis değilim sadece dağınığım." Bence kimseyi kandırmaya gerek yok 😏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ama dağınık olunca pek temiz olmuyor kendimden biliyorum. Dağınık olunca temizlik yapmak zor çünkü. Anlık dağınıklıksa pis denmez ama bir kaç günlük dağınıklıksa temizlik yapmamıştır
En İyi Cevaplar