Alışveriş & Hediyeler Tek yaşayanların evi daha mı az kirleniyor? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bence toz olayı hiç kullanılmayan evde bile oluyor. Tek yaşamanın bir avantajı yok gibi. Tek yaşayanların evi daha mı az kirleniyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genellikle öyle olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Maalesef
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Olabilir mümkün tek başına saha kolay temizlik olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet rahat oluyor Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl sevgilimle yaşıyoruz çok kirleniyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kim daha dağınık Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Toz oluyor ama dağınıklık olmuyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O herkeste oluyor Yorumla antıbıyotık54 +1 yıl Tek yaşamak ama avantajli Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Bence evet. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Profil değişmiş Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yenilik yaptım artık, değişmek lazım. 🤔 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru ben de değişeyim bir ara Yorumla BloodyGamer +1 yıl Öncekinden korkunçlu şöyle böyle diyorlardı. Bu sefer sakallı olayım dedim.🤔 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. daha az kirlenir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Asya :) Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bence evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genelde evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tek yaşamak candır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aynen ya çok istiyorum tek yasamayi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Umarım hayalim geröek olur, harika bir şey çünkü. Yorumla
Emil-Kurjak Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 84% +1 yıl Eee mantikli düşünürsen ole oluyor biraz dimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genellikle öyle olur
Maalesef
Olabilir mümkün tek başına saha kolay temizlik olur
Evet rahat oluyor
sevgilimle yaşıyoruz çok kirleniyor
Kim daha dağınık
Toz oluyor ama dağınıklık olmuyor
O herkeste oluyor
Tek yaşamak ama avantajli
Bence evet.
Profil değişmiş
Yenilik yaptım artık, değişmek lazım. 🤔
Doğru ben de değişeyim bir ara
Öncekinden korkunçlu şöyle böyle diyorlardı. Bu sefer sakallı olayım dedim.🤔
daha az kirlenir
Evet Asya :)
Bence evet
Bence de
Genelde evet
Tek yaşamak candır
Aynen ya çok istiyorum tek yasamayi
Umarım hayalim geröek olur, harika bir şey çünkü.
Eee mantikli düşünürsen ole oluyor biraz dimi
evet..