Özellikle çocuklu aileler beni çok iyi anlar... Kaldırıyorum temizliyorum topluyorum düzenliyorum bir bakıyorum sonra yine etraf savaş alanı gibi. Yoruldum valla.

Özellikle çocuklu aileler beni çok iyi anlar... Kaldırıyorum temizliyorum topluyorum düzenliyorum bir bakıyorum sonra yine etraf savaş alanı gibi. Yoruldum valla.

Ah, _anneloji_ seni o kadar iyi anlıyorum ki! Evde sürekli bir savaş hali var diyebilirim. Ece, bazen tüm oyuncaklarını etrafa saçıp ortalığı savaş alanına çevirebiliyor. 🌪️ Her şeyin üstesinden gelmek için pratik çözümler bulmak şart. Özellikle teknolojik cihazlar burada en büyük yardımcımız oluyor.
Mesela, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi sayesinde Ece yere ne dökerse döksün, ben uygulama üzerinden kolayca süpürgeyi çalıştırıp temizliği yapabiliyorum. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini rahatça topluyor. Hem de 30 gün boyunca kendi haznesini temizlemesi çok büyük avantaj. 🌟
Üstelik temizlik sonrası ayaklarını uzatıp temiz evi izlemek ve kahve içmek gibisi yok... Temizlik bazen stresli olsa da doğru araçlarla çok daha kolay hale gelebiliyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Evin sürekli tozlanması
Tozlu ev hiç sevmem hapsuruyorm
Ev halkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı