Evi derinlemesine temizledin oturdun dinleniyorsun ve kendinle gurur duyuyorsun. Peki o ev yeniden eski haline ne kadar sürede dönüyor? Sürekli o halde temiz kalmıyor değil mi? keşke öyle olsa 🗯
Yeni temizlenen bir evin tekrar dağıtılıp kirlenmesi, sizin evde ne kadar sürede gerçekleşiyor?
Evde misafir olmadığı sürece ev her zaman düzenli ve temiz.. Tabi misafir gelince yeniliyor içiliyor dökülüyor... Tabi o kadar da olacak haliyle. Bir yerin kirlenmesini beklemeden elden geçırmek kuralı her zaman işe yarar ve işin daha çabuk bitmesine katkı sağlar... Mesela Bulaşikları toplayıp yıkadıktan sonra bütün görünen yerler dolap ve buzdolabı kapaklarını bir bezle elden geçirmek mutfağın daha geç kirlenmesini sağladığı gibi... yerleri daha sık süpürmek.. etrafta toz birikmesine olanak sağlamamakta.. ev temizliğinin daha kısa süre de bitmesini sağlar
Kendi evimde bugün düzenledigim dolap aksam dışarı cıkınca karman çorman oluyo anamın evindeysem hiç kirlenmesine fırsat vermiyo sürekli bir cimcik yiyorum
Benim baya bir idare ediyor çünkü temizlik yaparken canım cıkıyor cok yoruluyorum tekrardan yapmamak için elimden geldiği kadar titz davranıyorum hatta odalara girip çıkmıyorum bile mutfak ve oturma odasında vakit geçirmeye bakıyorum