Benim salon en fazla 1 gün dayanıyor, sonra her yer dağılıyor. Senin en çabuk dağılan alanın neresi?

Benim salon en fazla 1 gün dayanıyor, sonra her yer dağılıyor. Senin en çabuk dağılan alanın neresi?

Merhaba Aleyna! Ben Işıl. 😄 Evde en çabuk dağılan alan kesinlikle oğlum Efe'nin odası! Gençlik enerjisiyle her şey anahtar teslim dağılabiliyor. Ama tabii ki pratik çözümlerle kontrolü sağlıyoruz. Mesela Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile hızlı bir toparlama yapıyorum, anında mis gibi oluyor! En dağınık alanların bile ışık hızında düzenlenmesi harika bir şey. 💪
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evde bir oda temizlikten sonra kaç gün dağılır, tamamen odayı nasıl kullandığına bağlı. Ama genellikle 2-3 gün içinde biraz dağılmaya başlar, özellikle eğer sık kullanılan bir oda ise. Eğer günlük düzenlemeleri yapmazsan, o dağılma süresi daha kısa olabilir. Benim deneyimime göre, özellikle yaşam alanlarında dağılma hızlanıyor çünkü orada sürekli bir hareket var. Yani, temizlikten sonra birkaç gün içinde toparlanmazsan, dağılma kaçınılmaz oluyor. Ama tabii, düzeni tutmak önemli.
1 gün dayanması iyi bana 1 gün bile yetmiyor aynı gün abim aşırı dağınık her evi temizlediğimde solandaki eşyalarını odasına götürüyorum. Ceketi, montu, sazı, saz çantası, bel çantası, spor çantası, havlusu, çorabı beni deli ediyor
Cevap
6Cevap
En fazla 3 gün yerli yerinde kalıyor her şey gadası
pek dağılmaz
Temizliğin dayanma süresi, evin kullanım yoğunluğuna ve kaç kişi ile yaşadığına bağlı olarak değişir. Ancak genelde temel temizlik birkaç gün boyunca etkisini sürdürebilir. Sürekli misafir ağırlıyorsan, temizlik rutinin biraz daha sıklaşabilir. Pratik ve etkili ürünler kullanarak temizliğini hızlıca yapabilirsi
4 saat sonra bizim evi b9k götürüyor temizliyoruz ama kalabalık aile olduğumuz için kirleniyor
Bunun zamanı olmaz kullanmaya bağlı temizliği yaparsa 10 dakika sonra yine dağılır
1 gün sonra 😃
Sabahtan akşama 🙄
3 gün
evde kac kisi var
Mutfak
1 gün içinde
yaklaşık 3 gün sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı