AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Ama çalışıyorsa sen evdeysen ev işlerini senin yapman normal. Ama arada bir yardımcı olsa sana iyi olur
Valla evli değilim ama evde takıntı haline geldi temizlik ve düzen bunu fırsat bilen annen hep bana yaptırıyor 😅
normal değil tabiki. bu durumu onunla konuşmalısın ha anlamıyorsa da istediğini yapma bak nasıl yola geliyor.
Sen bu kocayı boşa. Çalışıyorsun da hem, ister yeniden evlenirsin ister de bekar takılırsın. Kimseyi omuzlarına yük edinme, bencil ol.😘
Yani askim aslında kocanla biraz konusarak halledebilirsin
empati yapmasını sağlaman lazım, yok öküzün biriyse hiç yapmaz zaten
Zor ya. Eşinin anlayışlı olması, empati kurması lazım
Onun yapmamış gerekenleri sen yapmayacaksin bu kadar basit
Yani şimdi bütün erkekler yardım ediyor mu herkes yapıyorum dedi vay be çok duygulandım.
Yapma sende boş ver ben keyfim gelince yapıyorum valla bulaşığı çamaşırı falan
Kadınlar yardım eden erkeği sevmez ki zaten neyine özeniyorsun
Bu da doğru bir tespit
Eşin anlayışlı değil o zaman
#Hükümdar
Bu yüzden evlilikten ara ara soğumuşluğum oluyor yaa
Kızlar iyi düşünün kiminle evleneceğinize.
Herkes yapabileceği ya da daha iyi yaptığı şeyi almalı paylaşmalı işleri evde normal değil tabi ki
4 yıllık evliyim çok şükür evdeki her işi yapıyor o çalışıyor ben evdeyim ama her işi ama her işi yapıyor benden bile fazla çok şanslıyım o konuda ama kesinlikle yapmasa tahammül edilmez gerçekten çok ügünüm 😔
Eşinin resmini at hangi ildesiniz da benim bu Ukraynalı var varlıklı da 😂 çok seviyor böyle erkekleri
Kocam diyorum 😀😀 o daha çok arar 😀😀😀
Aman Allahım. kotu örnek erkekelre 😄
Valla öyle oluyor biraz annem babam bile kavga ediyor damada bak diye herkes eşimden şikayetçi ama ben çok memnunum valla 😀😀😀😀😀
Bir hödükte bende var. Çalışırız ikimizde. Ama suyu bile kalkıp almaz. Ondan bundan ister. Ayağında ki çorabı bile bir kenara atar. Sanki amele var evin içinde.
Bacım getirme sende. Engelli mi affedersin sen yapmayınca düt düt alır yapar.
Bu gerekçeyle boşanıp nafaka alanlar var. Kendin de çalışıyorsan haksızlık zaten.
Benim babam da böyle odunun teki bazen anneme o kadar üzülüyorum kiii… ya ilerde benim eşimde böyle olursa diyorum.. allahtan evde ben ve kardeşim variz anneme yardim ediyoruz ya gerçektne
Bende böyle hayal etmediğim için boşandım zaten
Ben de iş tercihimi tamamen bu yönde kullanmak istiyorum
Ne demek o.. iş tercihimi bu a. gore yapcam
Eş* yazmıştım klavye değiştirmiş, karşımdaki kişi yardım edicekse ev işlerinde öyle kabul ederim demek istedim
Hım her şey konuşulabilir bence evlnemeden önce. konuşmak da fayda var
Evet
Hadi bakalım hayırlısı 👍
Yapma sende evi b. k götürsün sende çalışıyorsun tutsun bi kadın ya da yardım etsin sana şart koş
Valla paylaşmak güzel twmziligi bile.. haklsiiniz
Hayır, bu böyle gitmez sakince konuş iş bölümü yapın.
Gerekirse onun kıyafetlerini, kullandığı tabağı çanağı falan yıkama. Kendi yapmak zorunda kalsın.
Vay be benim eşim olsa herseyi eşit yapar üstüne ben yaparım eşim dinlensin yeter ki 😌
Olmayınca olmuyor. Eşinin de istemesi lazım
Hiçbir dediğini yapma kendi başına birşeyler yapmayı öğrensin öğrenmiyorsa çak tokadı 😂
Yardım etmesi gerekiyor zaten ama eğer işten yorgun geldiyse kıpırdıyacak hali yoksa etmeyebilir
Sen çalışmana rağmen bunu yapıyorsa çekilmez bir evlilik bu :(
Artık idare edecek yuvası mi yıkılsın yapacak bir şey yok ev işlerine yardım etmesi gerektiği yerde geri geri duruyorsa adam da kızılır
Keşke ilk başta tercihlerine dikkat ederek ilerleseydin
Tabiki normal değil. Erkek dediğin ev işlerine de yardım etmeli eşinin ihtiyaçlarını da gidermeli
Normal değil ben olsam boşarım çünkü daha iyi erkekler var.
Bu yorum 26 yaşında birisinden çıkmış olamaz bence
Niye?
Hayat müşterek tabikide en azından Bi işin ucundanda o tutmalı
Ben de esine insan yardim etmeli diye dusunuyorum zaten. Ama iste nasip..
:) senin seçimin kötü olmuş beraber yapmak yardım etmek keyfli:)
bende yapmam ama kadını da çalıştırmam otursun evde parayı ben getiririm.
Ben yapiyorum dupurmede yapiyorum ortalik toplamada sonucta ev ikimizin
İşte herkes evlenir birileriyle ama birbiriyle evlenmek zor
Eş anlayışlı olmasi gerekir ev islerinde az da olsa sana yardim etmesi gerekir
Senin icin yorucudur
Boyle kocaların Allah belasını versin insan evine isine her şeyin yardim etmez mi ben bekarım anneme bile yardım ediyorum be
Yalan yok ev işinde temizliğe yemek yapmaya herşeye yardım ederim bulaşık hariç bunu eşime de demiştim
Erkek dediğin kadına değer verir kadını sever kadın bir çiçektir kadını severse o çiçek çok güzel kokar hiç bir zaman solmaz ama sevmezse o çiçek ölür solar ve kurur gider erkekler çoğunlukla soldurma peşinde kalp kımaktan başka bir şey bilmiyorlar
O evde ikiniz yaşıyosunuz tabiki yardım edicek
Bende evliyim ama hiç evli gibi değiliz arkadaş gibiyiz herşeyimizi anlatırız o işten gelir sofrayı hazırlarız kalkarken herkes kendi tabagını falan kaldırır sonra kahve içer pubg oynarız :D
Normal drgil ikinizde calisiyorsunuz ama ev islerini sen yapiyorsun? Soyle kocana azicik o g... tunu kaldirsin ev islerine yardim etsin birlikte yapin, sebin kocanin agzina bi guzel s... cmak lazim ki akli basina gelsin
Kaç aydır evlisin
bu konuda onunla konuştun mu tavrını koydun mu
Aklın yolu bir. Ikinizde çalışıyorsanız ortak yaparsınız. Koca çalışıp kadın ev hanımıysa işleri kadın yapar ki aklın yolu da budur. Yoksa hep bir taraf yaparsa fedakarlıği bu illa ki bir yerde patlar.
Şahsen sadece yardım eden bir erkekle evlenmem. Bu işler ortak işler. İkiniz de eşit bir şekilde yapmalısınız
https://www.instagram.com/p/C9AJ9SnNq9X/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Kocanın yaptığı çok yanlış ama sizinde ona ses etmemeniz yanlış.
Güzel bir dille hayatım bugün bana yardım eder misin tarzında küçük kücük yardımlarla onu alıştırabilirsiniz.
Okuduğum en mantıklı ve sağduyulu yorum.. evlenince eşiniz bu tavrinizdan çok. rahat edecek böyle olmalı bencede
Umarım öyle olur
Çalışan eşler herşeyi paylsiyor artık... bunda sorun edilecek bir şeyde yok modern dünya böyle.. önemli olan güzel güzel gecinenikmek zaten
Sende mi işte çalışıyorsun? Yoksa sadece ev işi mi yapıyorsun
Benim eşim bazen istediğim zaman halı yıkar depeler legende çöpümu döker bulaşıkları yıkar hasta olduğum zaman elektirikliye verir evi
Aman nazar değmesin🙌🏻
Aminnnnn isallah
Kaçıncı yılın
3 yıl
Daha çok yeni maşallah
Hasta olunca bir bayan cagirsa temizliğe baya da güzel olsa sorun olur mu?🤭😂🤣😄🤔🌎
Benim hizmetcim eşim başkasın değil işine bak
yaa oraya bir kara kedi şart mavi gözlü sarışın ince belli bir bebek gelse ne olur acaba :D
Ağzına tükürtme beni hadi ordan defol
Bu bir deney di sizin aranıza öyle bir kara kedi gelecek ki yaz bunu bir kenara boşanmaya gidecel inşallah dediğim olmaz birka kisiyi böyle bildim ben
Sen ne sacmaliyorsun ya
Kara kedi kadınmu demek istedin
Musterek hayat hayatimin kadinini bulamadim yemek bulasik temizlik her is gelir elimden hamur isleri vs
Hemen ortamdan uzaklaş bir süre ve sorduğunda durumu anlatırsın. Gene anlamadıysa aile mahkemesine başvur
Normal değil konuş ve destek olmasını söyle sende çalışıyorsun, çalışmıyor olsan tamam hadi evde zamanın bol ama saygı duyması lazım
Evet çokkk normal.. biraz dişil enerjini yükselt ve nazlanmaya başla. Başta nasıl davranırsan öyle gider emin ol.
Çoğu erkek böyle zaten çevremde yüzlerce insan var evli hiç birinin yardım ettiğini görmedim benim eşimde dahil
Hayat müşterek olduğu için eşine yardımci olmak en güzeli en doğrusu yardım etmem benim işim değil diyenden uzaklaşın net son nokta
Hayat kesinlikle müşterek evde kadının sorumlulukları varsa bir o kadar sa erkeklerin sorumlulukları var. Ya gelip yatmakla iş olmaz olmamalı 😎
Hayat müşterektir mesela bulaşığı beraber yıkamalılar çamaşırı beraber asmalı mutfakta evde hep beraber hareket etmeliler
Hayat değil de sevgi müşterek olsa böyle olmaz sanki. Her iki tarafta birbirine aynı derecede sevgi ve saygı beslese hiç bir ilişki bu kadar yormaz
Benim kocam yapıyor ev işlerini ben yapmıyorum bile yardım olayını geç 😂😂😂😂😂