Yemek yapmaya bile zaman kalmıyor bence. Temizlik de beklemek bilemiyorum :/

Yemek yapmaya bile zaman kalmıyor bence. Temizlik de beklemek bilemiyorum :/

Bence normal, her gün vaktimizin büyük bölümünü iş yerinde geçiriyoruz. Yemek yapmak başlı başına problem zaten. Eve döndüğümde mutfak tezgahı dağınıksa otomatikman yemek yapmaktan vazgeçiyorum bazen. Bu yüzden her gün yapabildiğim kadar, görünce katlanamayacağım veya sonradan bana zor gelebilecek şeyleri önceki günden halletmeye çalışıyorum. Çamaşırları hafta içinden halletmeye çalışıyorum. Klozet ve tuvalet temizliğini her çıktığımızda halletmeye çalışıyoruz bunun için en yakın noktalara küçük boyutlarda çamaşır suyu bıraktım. Lavaboları beyaz sabunlu ıslak mendillerle siliyorum. Hafta sonu daha detaylı temizliyorum. Elektrikli süpürgeyi her gün çalıştırıyorum küçük çocuğum var ve her yere kırıntı döküyor. Ev işlerinde süreklilik önemli onu fark ettiğimden beri ötelemiyorum, az ya da çok halletmeye çalışıyorum. Böyle olunca da çok yormuyor zaten.
normalin de ötesinde.. ama ben yine de hafta arası en azıdnan 2 akşam süpürür silerim
her gün havlular değişir mesela, mutfağım hep topludur. yani vakit aratıyor insan. hafta sonu da camdı perdeydi banyo yıkama gibi çetrefilli işlere girişiyorum
Şimdi kendimden bahsedeyim.
Benim Eşim Yok. Bir kızım ve oğlum var. Çalışan bir Baba' yım ve her işini ben yapmak zorundayım. Yemeği, temizliği ve diğer sorumluluklar bana ait. Şimdi soruya bakınca ve kendimle kıyaslayınca Normal DEĞİL diyorum.
Kesinlikle çalışan insanın işi çok zor
"Olur mu ya bak temizlikçi tuttum hayatım🥰🥰❤"
Çok fenasın 🤣🤣
Cevap
6Cevap
TAbi ki de normaldir. zaten eşim olursa boş vaktimde yardım ederim mutlaka
Çalışınca hal kalmıyor
Evet dinlenmeye bile vakit kalmaz kim bilir, normal bence
Katılıyorum
Valla bana normal.. Eve gelince yorgunluktan kolumu kaldırmaya üşeniyorum..
Ben de öyle yoruluyorum
Gayet normal ama gelde bunu erkeklere anlat halbuki eşlerine yardımcı olsalar kavgalar ve boşanmalar da böylelikle azalmış olur
Kesinlikle
yaaaa kocama yaptiriyorum ben biraz habimcidir😂
Habimci ne demek
Normal bence birde benim son sorumu bir cevaplayabilir misiniz lütfenn
Bence de çok da şey beklememek lazım
Abla lütfen soruma cevap verin ya
Bakıyorum
Normal ancak hafta sonu olur
Evet o da gezmeye gidiyor
Normal, ayrıca yorgunluk felan da var tabii.
Oluyor olmaz mı
Normal.
Nihayet halimizi anlayan biri
Normal zaman kalsa bile yorgun olur insan
normal
:)
Yoğun çalışıyor sa normal derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?