AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Hayır eşine de söyle boş yapmasın o kadar hakaret üstüne neden temizleyecekmişsin? Bu arada eşin anacıymiş sana kolay gelsin ben ayrı ev isterdim sanırım¿
Esin haksiz oh iyi vallah hakaret elestiri al bide evi temizlemeni istiyor sakin yapma sende bi annenin babanin evladisin.
Saygini kusur etme ama evide temizleme
lan ben bunun erkek halini de gördüm troll mü yoksa
Hiç de haklı değil çok düşünüyorsa annesini temizlikçi tutsun eşinizin haklılık payi yok sizinle kavga etmeye hakkı bile yok böyle bir durumda sanki gelinler temizlik yapmak için geliyorlar 🙄
Dün biride aynı bu yazıyı yazmıştı karı koca birbirinizden habersizmi kullaniyonuz napiyonuz
İyi yapmışsın. Kimse kimseye mecbur değil sen kaynanana bakmakla yükümlü değilsin. Şimdiden sınırını belirlemezsen daha çok üstüne gelecekler eşin çok istiyorsa o temizlesin annesinin evini
haklı değil çünkü temizlemek zorunda değilsin kendi evini bile temizlemek zorunda değilsin hatta
Hizmetci olarak mi aldilar seni? Yardim istemesi ayri bisey ama görevinmis gibi davranmalari sacma olmus. Kendini ezdirme.. ve alistirma sakin!
Yani yaşlıysa ikinizin temizlemesi laızm gençse o temislesin
Aynn
🤝🤝
Yaşlı filan değil 55 yaşında ayrıca kızının evini gidip kendi temizliyor torununa bakıyor turşular konseveler uçuyor hava da sonra oğlum ay belim ağrıdı şurayı silemedim gittim evini en büyük eltimle tertemiz ettik arkamızdan demediğini bırakmadı gelinler de kadın olacak ben görücem hadi bu yeni öteki ön senedir karı olamadı böyle konuşan birine iyilik yapar mısın?
Açıkçası senin adına üzüldüm eşin kesinlikle haksız ama şöyle düşün gelinle kayınvalidenin arası hiç iyi olmaz o gelini sevmez gelin onu sevmez bu bir döngü anlayacağın elinle bu konuyu oturup güzelce tartış
Üzüldüm be abla sen daha iyilerine layıksın
Tabiki sen haklısın sen o evinin gelini o evin eşisin
Sen hizmetçi değilsin temizlemek zorunda değilsin
Yeni evliyim demişsin çoluk çocuk girmeden araya boşan gitsin bunlar ömrünü yer
Sen haklısın tabiki o adamıda boşa eşini annesine ezdirebilicek bir erkekse annesinin eteğinin dibinde otursun sana yazık oluyor çünkü
yapma boş ver gitsin paralı tutup yaptırsın
Siz yapmanız gerekeni yaptınız o kişiye temizlikçi olarak gutmediniz bunu unutmayın siz eşinizle yaşamaya gittiniz iyi düşünün
Senin eşine yemek yapma zorunluluğun bile yokken annesinin evini temizleme zorunluluğunu eşin nerden çıkarıyor
Öncelikle mecbur değilsin tabiki ama eşindir sonucta aranızda huzursuzluk olmasın Bir seferlik yapalirsin aslında
Sen tabiki ama annesi yasliysa çok dip köşe yapmadan yüzden temizleyebilirdin biraz anne kuzusu erkekten de olmaz
Bence kaynanan biraz daha makbul konuşsa iyi olur sizede hak veriyorum bağırıp çağırıp olmaz ama yine size kalmış bir durum
Ben temizler sonra kaynanamın ciğerine şiş saplarım 😂
Bu arada kayınvalidem Tülinciğime selamlar olsunKDKDLSKKDK
Elinin ucuyla mı yaptın gerçekten hakkını vererek yaptıysan ve kıymet verilmediyse yapma yapmanı isteyen varsa da buyursun kendi yapsın
Haklı değil ben temizlikçi almadım eş aldım anneme temizlici cağirirdim anne iki ev olmuyor herkesin bir duzeni var der tereyağ misali sıyrılırdım
Sen haklısın gelin diye hizmetçi görüyor kimse kimseye mecbur değil gündelikci tutsun beğenmiyor birde teşekkür edeceğine
Başta altlı üstlü oturman hata kimsenin temizliğini yapmak zorunda değilsin çokmu zorda kaynanan eli ayağı tutmuyormu yaşlımı. Peki
Geçmiş olsun eve hizmetçi almışlar kadın felçli olsa bile ben olsam temizlemem temizlikçi arıyorsa temizlikçi tutsun
Sonuna kadar haklısın hatta ilk başta temizlemek hata cizgini çek sınırını köy cok istiyorsa kendi temizlesin
Kesinlikle sen haklısın mecbur değilsin, yardım etmek farklı güzel bir şey ama hakaret varsa kesinlikle yapmamalısın
çok istiyorsa gitsin kendi temizlesin böyle şeyleri konu ediyorsa gelin yerine köle alsaymış o zaman.
Temizlemek zorunda değilsin sanki anneci bir yapısı var eğer herşeye böyle yapıyorsa
Neden katlanıyorsunki bırak anasına hizmetçilik yapıcak başka birini bulsun
Gördüğün muameleden sonra asla ama asla temizleme
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil onun evini temizlemek için evlenmiyorsun sonuçta
Boyle devam ederse zaten sonu ayrilik, ayrildiktan sonra temizledigine pisman olursun.
Her zaman ikinci bir şans verilebilir. Haklı veya değil.
Yaşlidir içinden gelir yardım edersin ama karşılığında hakaret ediyorlarsa tabiki yapmak zorunda değilsin. Çok istiyorsa alsın eline bezi temizlesin
Bence degil O temizle dediginde temizlemek zorunda degilsin kendileri temizler bence
Hayır, evinde bile istemezsen temizlik yapma zorunluluğun yok ki.
Sen kaynananın yük eşşeği misin sana yaptıramaz yani eşinede söyle, kendini ezdirme hiç
Haksiz , hem hakaret edecekler hem temizleyeceksin ne güzelmis
ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler. Seni hizmetçi olarak görüyor herhalde 😒
Boş ver gitsin altdan al, hürmet et sakin kal en azından saygını kaybetmemiş olursun
Tabikii, haksız ve saçmalık yani sen onun evine müdahale etmek zorunda değilsin haklı olarak
Bence temizlememişsiniz herkes kendi evini temizlemeli ve bu konuda çiz çek yoksa hep başına kalır
Asla öyle birsey yapma yüzünü isteyen astarını ister.
Nerden buluyorsunuz böyle davarları anlamadım ki iyi oluyor size 😂
Hizmetcimi aldı seni kocanın akıl sağlığı yerindemi
Kim ne derse desin he de geç yaşlı insanlar kocamla aranı bozmaya değmez
Eşim bana zorla yaptiriyor kaynanamin donunu bile astım Çamaşırlıga
hakli degil tabi ki kimsenin evini temizlemek zodunda degilsin bunlar eve kole aramis sanirim
Durumu anlattığın hâlde sana yüklendiyse haksız.
Tabiiki de haklı değil kaynanaları ilk zamanlardan alıştırmamak lazım nasıl alısirsa öyle gidiyor gidip gelmeyin samimi davranmayın kıymete biner
Gitsin kendi temizlesin
Temizlemek zorunda değilsin
Tabiki zorunda değilsin hizmetçisimisin sen onun haklı olan sensin kusura bakma ama senin eşinden de hayır gelmez
Eşinde soruyodu demin burada
Eşime o yanlış anlamadan annemlere temizliğe gitmesi gerektiğini nasıl anlatabilirim? ↗
Hadi gidin çakışın
Biliyorum.
Allah böyle eşlerden korusun bizi inşallah
Bu gibi mevzular baştan oturup konuşulmalı.
Az yesin kısa giysin hizmetçi tutsun
Kesinlikle katiliyorum
Ay bu tür kocalar yok olsun lütfen benimkide AYNISI😡😏😏
Değil bu gönül işi zorunlu iş değil
Eşini dinle özgürlük anlayışını farklı mı algılıyorsunuz
Ah bu zamane kızları yok mu 🤦♂️
Haksız hem de son derece