Hayır haklı değil tabii ki sen evlisin diye O adam ile annesinin evini temizlemek zorunda değilsin ama kendi isteğine göre kendi içinden gelirse annesi yaşlı bir şeyleri yapamıyor diye iyi niyetli bir şekilde yardım etmeye çalışırsan o senin bileceğin bir şey ama asla eşin sana zor edemez annemin evini temizle diye ama sen kendin merhametini iyi niyetin le temizlemek istersen sana kalmış bir şey bu
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende daha yeni evliyim 5 ay oldu eşimde bana demişti işte annem hastaymış temizlik falan yapamıyormuş yanına git Bi falan diye konuştu öyle yalnız görümcemle kaynanam aynı binada oturuyorlar ve kaynanamın yanında eltimde kalıyor bende bunun için gitmemiştim herkesin kendi evi barkı sorumlulukları yapmak zorunda olduğu şeyler var demiştim ve eşimle bu konuyu tartıştıktan ertesi gün kaynanamla konuştum dışarı çıkacam falan diyodu bana yani bu da biraz insan kullanmak gibi geliyo yani eğer başta o tavizi verseydim şimdi ben her çağırdıklarında gitmek zorunda kalacaktım tepki gösterdikten sonra bir daha eşimde dahil kimse bunun gibi Bi konuyla yanıma gelmedi yani hakaret var diyosun sende. Bence gerçekten taviz vermemen gerekli eşinle oturup doğru düzgün derdini açıklayarak konuş derim ama anlamazsa da yapacak bisey yok yani sen gelinlerin diye onların her türlü işlerini yapmak zorunda kesinlikle değilsin
21 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın
+1 yılSen ne hizmetçi ne kölesin elbette yardım olur bir şey demiyorum ama ben bana bu şekilde davranan birisinin beni ezmesine asla izin vermezdim şayet temizlediğim halde bana hakaret eden birisine asla eşime güzel bir dille açıklar ardından dediği herşeye tepkisiz kalır umursamazdım özür dilerse belki affederim
00 Yorumla
+1 yılZorunlu değil kaynanasına yardım ederse iyilik yapmış olur karşılığıda allahu teala elbet veriyor hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz ne ekersen onu biçersin burada kalp kırma gibi bi husus var o yüzden vazgeçtiğin söyleniyor durumu eşin çözmesi gerek annessiyle konuşması gerek gelinin gönlünü alıp barışması gerekir orta yol bulunmalı eşin burada adaletli olmalı doğru olanda budur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇüş
Nasıl temizlemez aklım almıyor. Boşuna dememişler kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diye.
Ey soru soran hö. dük. Bunları duymak istiyordun muhtemelen ama çok beklersin. Karına ne ulan senin ananın evinin pisliğinden, çok meraklıysan git kendin temizle. Hizmetçin mi var senin.
810 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk Gittiğin yağmurla gel biyotik..
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk Beni de götür
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk Fırtınalı bir kadınla biraz gezesim var.
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk Sen hiç tecrübeli erkek denememişsin anlaşılan.
+1 yılkimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz, bu kendi anne baban da olsa. kayınvaliden sana temizlik yaptırıyor ve üstüne üstlük bir de hakaret mi ediyor? ve bunun üstüne de eşin, git temizle ne olacak diyor bir de. sanki hiç bir şey olmamış gibi ahahahah. tabi bazen içinden gelerek yardım edersin, bu gayet normal. dur anneciğim sen zahmet etme ben yaparım gibisinden. ama onun da sana bu şekilde düzgün davranması lazım bunu yapman için, orası ayrı tabi. herkese hak ettiği gibi davranmak gerekli.
ama seni hizmetçi gibi kullanmaları da hiç hoş değil. kendilerine hizmetçi tutsalarmış o zaman, çok istiyorlarsa.
hâlâ bu devirde, kadınların potansiyel hizmetçi olarak görülmelerini anlayamıyorum..20 Yorumla
+1 yılasla zorunlu degilsin!! gelinler siz kendinizi artik erkef tarafi sizi hizmetci olarak eve getiriyormus gibi olmayin! Biraz durusunuz olsun, nedir bu ya, oglu temizlesin, eger annesi elden ayaktan kesilmisse bu ogulun görevi, senin degil. Iyilik edersin yardim edersin bakarsin oda elden ayaktan kesilmisse. Eli ayaga tutuyor turp gibiyse kusura bakma sen hizmetcisi degilsin, yapma! Kocanla kavga etmemek icin biraz politik yap bir yolunu bul, kendisi anne kuzusu heralde ona göre ol ki seni yalnis görmesin
20 YorumlaBöyle bir şey sormana bile gerek yok unutma ki sen kendini korumazsan seni ezerler bugün senin yerine o evde başka bir kadın olup kötü davransaydı hiçbir şey yapmaya ihtiyaç duymasaydı bu şekilde o aile ona çıkışamazdı bu tavizi başta sen vermişsin kocan korumadı mı kimse seni koruyamaz kaynana konuşuyorsa kocan izin verdiği içindir sen hizmetçisi değilsin kimsenin yaparsan Gönül güzelliğinden yaparsın hem bunu yapıp da bu muameleyi görüyorsan yapmayacaksın suistimal söz konusu net ol gereksiz kendini heba etme yeri geldiğinde yapman gerekiyorsa yaparsın ama birilerinin isteğiyle baskısıyla bir şey yapamazsın önce senden rica etmesini bilecek böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsa gönlünü almasını bilecek yaparsa sen de ona göre belki düşünürsün şu şartlarda mümkün değil kendini sevmeyen insani kimse sevmez kendini seven insanı da herkes sever olayını özeti budur kendini koru sev
20 YorumlaSen haklısın sırf bir adamla evlendin diye annesinin evini temizlemek zorunda değilsin bu sana kalmış bir şey sadece iyiliğine temizleyebilirsin sen bunu yapmadın diye sana hakaret etmeye hakkı yok madem bu kadar çok annesinin evini önemsiyor kendisi temizlesin ama kendisi temizlerken senden tatlı bir dille yardım isteyebilirdi
20 YorumlaKesinlikle haklı değil sınırlarını koy bu zamanında yoksa her zaman beklerler ve bunu yapmak zorundaymışsın gibi hissettirirler eğer kaynananın sağlık sorunu varsa yardım edersin ancak bir de eleştiri alıyorsan vesaire kıymetini bilmiyorlarsa yapma zaten aile apartmanına veya kayınvalideye yakın oturmak en büyük hata
10 Yorumla
+1 yılSenin erkek kılıbı ğın ta koca olmuşta gerçek yönetici bir koca olamamış neyazıkki. Bir tarafta anne varsa bir tarafta seni koca yapmış bir eş var. İnsan nihayetinde anne sevgisi ne kadar var olursa olsun. Bir erkek anne ve eş arasındaki idealistliği sağlamak köprüye kurma eğiliminde olmak zorunda. Anne sevgisi çok diye haksız yere anneyi savunarak eşine dayılık yapmak ahmak kılıbık insanların işidir.
10 Yorumla
+1 yılsende daha ilk başta ipleri eline vermişsin ne temizleyeceksin, hatta kendi evini bile temizleme, temizlikçi tut. Bu ne böyle, eşin ne diyor kaynanan hakaret edince sana? eğer bişey demiyorsa annesini uyarmıyorsa ağır kusurlu olur kocan. azıcık dişlerini göster, temizlik yapayım diye mi evlendin benle de.
01 Yorumla- +1 yıl
kız hiç üzülme, eşinde soru paylaşmış burada takılıyor bana da şirret dedi mınoglu, donuna kadar al, kusurlu kocan zaten.
+1 yılKarşılıklı saygı sevgi olunursa tekrardan temizliğini yap yarın bizlerde yaslanıp muhtaç olabiliriz ve sevaptır onlar sana kötü davransada snin emeklerin boşuna gitmez frsat buldukça popo temizlige seninle aynı durumu yaşadım ve şu an rabbim emeklerimin karsiligini hayallerimi verdi bana çok şükür elhamdülillah
00 YorumlaSen o eve annesinin pisliklerini temizlemek için gitmedin bak benim kaynanamda öyleydi altılı üstlü oturuyorduk hep gidip temizliyordum baktimki boklarını temizledime ramen ayaklarımı öpceklerine azıma sıçıyorlar eşime drdimki ben senin annenin evini bidaha temizlemiyecem temizlemekte zorunda deyilim dedim biraz tartıştık iki gün falan konuşmadık ama bir yere kadar gelip gönlımü aldı yani sen bir eşine sor beni annenemi istedin kendinemi beni annene sen kölemi ediyorsun diye sor bakalım sen kolelik yapmaya gelmedin o eve herkesin kurduğu yuvayı kurmaya geldin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sen haklısın temizlemek zorunda bile değilsin senden bunu isteme hakları yok sen kendi evinden sorumlusun yerinde olsam asla onlarin evini temizlemem ve bu konuda onlara temizlik yapmak zorunda olmadigimi da kabul ettirmeye çalışırım sen o evin gelinisin diye yapmak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçen hafta senin kocan da buraya yazdı:D karı koca dertlisiniz baya. ona o kadar akıl verdik, karın senin hizmetçin değil diye. anlamamış demek ki. hiçbir şekilde hizmet etme zorunluluğun yok asla alttan alma. gerekirse kavga da et bağır çağır. kocan seninle sırf anne babasına bakasın onların işini göresin diye evlenmiş acı ama gerçek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOuuf işin çok zor alt ve üstlu oturmak bu hayatta en son isteyeceğimiz şeylerden birisi…bende öyle oturuyorum kayinpederimle düşman gibiyiz. Ben balayındayken kendi annemi arayıp bağırıp çağırmış düğün konusunu vs ve onceki konular hakkında bağırmış. Neyse , demem şu Eğer Esin bu konuda susuyorsa ve senden yana olmuyorsa işin varsa bi mesleğin gelirin varsa müsamaha gösterme , kendinle ilgilen böyle bi ortamda da bence çocuk düşünme. Sen o evi temizlemek zorunda değilsin temizlikçi çağırsınlar. Söyle güzel bi dille. Baştan da alıştırmışsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlemek zorunda değilsin onun kardrşleri yok mu onlar yapsın sen gelinsin yeni evlisin ve seni oraya temizlikçi ya da köle olarak almadılar kusura bakmasîn öyle bişe istiyorsa gelsin 2 ev baksın böyle yaparak kendini zorlarsın çok saçma ya köle yapmak için mi evlendi seninle ağırlığını koy hemde bu evlilik böyle yurümez
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa baksana biriside burada aynı şekilde paylaşım yapti erkek karımı nasıl ikna edebilirim gibisinden önceden yapiyormussun şimdi birakmissin sadece yemek yapiyormussun acaba o sizmisiniz
+1 yılBu sorunun bir benzerini başka bir erkek sormuştu, eşim artık annnemin evini temizlemiyor nasıl ikna ederim diye. Siz karı koca burada mı takıyorsunuz diye düşünmedim değil 🙂
30 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
u +1 yılVersin parasini tutsun bir kadin temizlesin canının kıymetini bil temizleme hasta olsan kimse bir kap corba vermez sen onların her işine koş senin müşkül olduğun zamanda sırtlarını dönerler ayrca mecbur değilsin.
10 Yorumla pardon da yani temizlikçi mi tutmuş annesine, eş olarak evlenmiş mi? zorunda değilsin kaynanan da kendine baksın hem kendi yapamıyor hem senin yaptığına laf ediyor oh ne âlâ. bu konuyu oturup konuşun benim temizliğin böyle diye minnet etme
11 Yorumla
+1 yılHakaret ve eleştiri yapıyorsa annesi eşine bunu demişse ve yinede annesine toz kondurmuyorsa evliliğinizde çıkmaza girebilirsiniz hakaret ve eleştiri yapan annesi varsa o zmn sırf oğlunu paylaşmamak için size cephe alabilir.
00 Yorumla
+1 yılTemizlenir ben temizlerim.. cok temizledimde hem annemin hem kayınvalidemin evini.. cok şükür bügün işimi karterimi kuran kadınım.. temizlik yapmiyorum öyle derin.. temizlikci cagiriyorum hem kendi evime hemde gerektiginde annelerin evine
00 YorumlaAynı benzer durumu kuzenimde yaşadı, altlı üstlü kalıyorlardı ve yeni evli olmasına rağmen sürekli uğraşıp durdu. Kuzenimde aptal gibi, köle gibi her dediğini yaptı. Ama yine de yaranamadı. O yüzden sana tavsiyem sakın kendini kullandırtma. Eşinin seni hizmetçi gibi görmesine izin verme.
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef camları sildim cam balkon bütün evi temizledim bana böyle cam mı silinir anan hiç mi bir şey öğretmedi hem okuyup iş bulamamışsın hem ev kadını olamamışsın neler neler dedi
+1 yılAslında bu durum da haklı veya haksız aramak yerine eşinin orta yolu bulması gerekiyor dengeyi sağlaması lazım ama anladığım kadarıyla onu da yapmıyor. sen kaynanana temizlik yapmak zorun da değilsin yaparsan da bu senin insanlığından olur.
00 YorumlaYapmak zorunda değilsin yapmak güzel ve nezaket olabilir ben içimden gelerek de yapardım fakat ise hakaret ve eleştiri girerse şişeler yapmam kimse kusura bakmasın ben haddimi biliyorsam onlar da saygı bozmasın.
00 Yorumla
+1 yılYani anlattığınız olayı görüyorum yapacak olursak haklı olduğunu söyleyemem Ama olayın iç yüzünü de diyemem ama işin detaylı kısmını bilmiyorum fakat yakın oturunca dahi böyle sorunlar olabiliyor
00 YorumlaNiye sen temizlik görevlisi misin? Dünyayı gez bizim Türk kaynanaları kadar fena canlı yok. Hepsi aynı numunenin farkı örneği. Evini temizle bu sefer yemek getirmedi der işin kötü yanı buna alışırsa ki alışmış yapmadığında sorun ediyor.
00 YorumlaSence haklı olabilir mi? Hizmetçi mi tutmuş seni yani. Yardımcı olmuşsun teşekkür edeceğine. Üstelik yeni evlisin ilerde konu daha da istenmeyecek şekilde devam edebilir yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum hem kaynanam benim yaptığım işi beğenmiyor laf söylüyor
- +1 yıl
Sen iyi niyetli yaklaşmışsın yardım etmişsin bu da teşekkür edeceğine kaynanalığını yapmış valla. Neden kendi kızları, evlatları gibi göremiyor kaynanalar anlamıyorum. Seni bi hizmetçi olarak görmemeli mesela. Oğluna şikayet etmemeli neden gelmiyor diye. Oglu da hanımını az savunmalı kalk git temizle dememeli yani.
Git kendin temizle elin ayağın yok mu de, ataerkil çağı geride bıraktık hala değişik değişik hareketler.
31 Yorumla
+1 yılSeni o eve temizlikçi diye mi gelen etmişler ne kabaca bir davranış bu ya Ne cahilce bir davranış bu ya
30 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorman bile korkunç! o kim ki ya gitsin temizlikçi tutsun sen onun evini temizlemek zorunda mısın? böyle kocayı da anında boşardım bunla hayat mı geçer? çok biliyorsa gitsin anasının evini kendi temizlesin!! sen kocana senin annenin evini temizlemiyor diye küsüyor musun? sakın kadın erkek ayrımı yapılmasına izin vermeyin eşitiz hepimiz!!!
10 Yorumla
+1 yılBu ne utanmaz arlanmazlik ya? Pardon kendine eş mi almış hizmetçi mi? Çok istiyosa temizleyebilir kesinlikle zorunda değilsin alt üst oldu oturmaniz da ayrı ironik yerinde olsam bosanmistim bile.
11 Yorumla- +1 yıl
Daha 18 sin kovboy sakin ol ama evet alt üst oturmak ızdırap olur ayrıca kimse kimsenin hizmetcisi değil
+1 yılBaşta sen yapman gerekeni yapmışsın zaten ama dediğin gibi hakaret ve eleştiri söz konusu ise bırakman iyi olmuş sen ne hizmetçisin ne de köle bu durumu eşinle de konuştun mu?
10 Yorumla
+1 yılHakaret ve kavgaya dönmesi kırmızı çizgilerin aşılması olmuş. Aile apartmanı her türlü sıkıntı. Ama size tavsiyem, o an annesine yardımcı olmanızı mı istiyor tamam yardımcı olun ama bu sizin sorumluluğunuz mu olacak nasıl bir düzenininiz olacak bunu da sakin bir zamanda yeri geldiğinde konuşun.
10 YorumlaMerhabalar
Sen köle değilsin hizmetçi değilsin her an etrafında dönemezsin10 Yorumla
+1 yıltemizlemeye mecbur değilsin lakin eşin annesi ile kavgalı isen eşin ilde sorunlar yaşarsın hem sekste hem ilgide
20 YorumlaSen kimsenin kolesi degilsin birak hatasini anlasin doner sana geri gelir. Kimse kimsenin pasagini temizlemek zorunda değil. Evlenince kole olmuyor insan.
00 Yorumla
+1 yılsuç adam da değil sende. Altlı üstlü oturmayı kabul ettiğin zaman böyle şeyler olacağı bilmeliydin standartdır bu değişmez. Nasıl başlarsan öyle devam eder söyliyim
00 Yorumla
+1 yılEvlendiğiniz süreçte onun ailesi senin nüfus kaydında bile çıkmıyor onlar senin ailen değil yani evlenince o ilişki komple kesiliyor. Temizlemek zorunda değilsin he zorluyorlarmı boşan gitsin al sana temizlik de apışıp kalırlar çok istiyorlarsa kendileri temizlesin
00 Yorumla
+1 yılEşler ne olursa olsun birbirine hakaret edemez ve evlendikten sonra kurulan aile kendi ailelerimizden üstün olur. Bu konuda en başta ağırlığını koymalıydın. Ülkemizin en büyük problemi de budur zaten. Birbirini seven 2 insan değil onların aileleri ve akrabaları evleniyor. Some Middle East Problems
00 YorumlaBence haksız bende trans erkegım tek cocukum evlendıgımde ben esımı aılrmın evını temızlesın dıye almıyorum ustelıkte yenı evlısınız sızınde bır degerınız konumunuz olmalı esınız nazarında... gıder gunluk ev yardımcısı tutarım yaptırırım ama esım olana ınsana o sekıl baskı yapmam yaptırmam hos degıl ha elden ayaktan duserler yatalak kalırlar o ayrı durum
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl trans erkeksin ve eşin var beynim yandı
- +1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım yazarsın ınternete ogrenırsın herseye beyın yormayı bılen ınsanlarız tm arastır yakma devrelerı
- +1 yıl
Sonradan erkek olmuş işte. Transseksüel yani.
Şunu unutmayın ki yardım etmek tamamen sizin rızanıza kalmış. Eğer kayınvalidenizin kız ya da erkek çocuğu varsa ki var. Önce evlatlarına düşer. İhtiyacı barsa hizmete sen değil kendi çocukları bakmak zorunda! Onlar hizmet etmekle yükümlüdür. Sen yaparsanda Allah rızası için yapmış olursun. Ama asla ama asla mecbur değilsin.
00 YorumlaDünkü soru da senin kocana mı ait yoksa siz ikiniz bizi mi trollüyorsunuz ya da iki profil de aynı kişi mi? Ramazan ramazan aklımla oynamayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşime ait ondan gördüm ben de sorayım dedim. Ayrıca benimle küsmüş şimdi ailesinin evini temizlemezsem konuşmayacakmış para da vermeyecekmiş
Abla bir tane adam vardı 2 gün önce eşim annemin evini nasıl temizleyebilir nasıl nazikçe söyleyebilirim yazmıştı yoksa sen onun eşi misin doğruyu ösyle
00 YorumlaHer ne olursa olsun büyüklerine saygıda kusur etmeden yapmalısın ki deģer göresin.. ilerde sende ayni durumda olabilme ihtimalini unutma👍🏻
00 Yorumla
+1 yılHerkes kestirip atmış asmış kesmiş evlisin sonuçta ve oda ailen artık hizmetçilik değil karşılıklı yardım orta yolu bulmak gerek burada iş kocana dusuyo
00 YorumlaHiç bir şeye mecbur değilsin.. Onlar köle ve hizmetçi aldıkları için bu beklenti maalesef hep var.. Ama sizde istemediğinizi dile getirin sizi ezmelerine izin vermeyin
00 YorumlaEşin de aynı soruyu sormustu bende boşanmali senden demiştim bence bosanmalısın😂😂😂haklı olduğunu zannediyor çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan gördüm bende sordum
Seni anasının evini temizletmek içinmi almış bi sor saydın.
30 Yorumla
+1 yılDün de eşin aynı soruyu sordu sanırım o da burayı kullanıyor 😄
30 Yorumla
+1 yılbunun karım versiyonunu da okudum jsjs
iki karı mi yoksa iki koca mi var şimdi bunu bilemiyoruz jsjsjs
10 Yorumla
+1 yılhaklı falan değil sen hizmetçi değilsin hamile kalmadan boşan boşanana kadar korun çocuk mocuk yapmadan ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan da bu sitede ve bugün aynı soruyu kendi açısından yorumlayarak o da sordu. Hatta ben ona da yorum yaptım😂
Böyle bir tesadüf olması çok düşük ihtimal olduğu için soru troll bence boşuna parmaklarımı yormuşum
10 Yorumla
+1 yılEşin annesinin sana yaptıklarını bildiği halde bunu yapıyorsa eşin sağlam mal. Seni hizmetçi diye mi almış evlenmiş?
11 Yorumla- +1 yıl
Sence bir erkek sünnet olmalı mı kız görüşü lazım @flawsome25
Eşinin Annesi eğer elden ayaktan düşmemiş biriyse, Çok yaşlı değilse eşin haksız sen annesinin özel çalışanı değilsin annesi kendi evini temizlesin
11 Yorumla- +1 yıl
Soru trol sakin olun 😂
Bu soruyu dün gördüm ama erkek versiyonuydu 😅😂😂
Eşim nasil ikna ederim diye annemin evide temizlik yapması için
10 YorumlaHaksız görünüyor. Sizinle evlenmeden önce kim temizliyordu?
20 YorumlaKıymet bilmiyorsa temizleme. Allah gelinlere böyle bir sorumluluk vermedi.. Evvela kendi oğlu ondan sorumludur
01 Yorumla
+1 yılÇok meraklı isen kendin temizle ya da temizlikçi tuta bilirsin ki temizlikçi tuttuğunda 1 tane de bizim evimize tutmak şartı ile demek daha makul
00 Yorumla
+1 yılEvini temizlemek zorunda değilsin. Hakaret de işitiyorsan hiç değilsin. Sadece saygıyılı davranma devam etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılDün bunun erkek versiyonu sormuştu, sen onun karısı mısın la yoksa :) yarın senin karıno görmeyelim burada derken, nükteydi, gelmiş hakkaten
03 Yorumla- +1 yıl
@nissanaz sen de mi gördün :)
+1 yılTemizlemelisin ama kaynananada ağzının payını vermelisin. Tabi hizmetci gibi temizlik yapma ara ara o dengeyi de sen kur
03 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin suslu emir kipli konuşuyorsun kardeşim
- +1 yıl
. m biti
+1 yılbunun erkek versiyonuna cevrilmişi ilgi alınca boyle bır soru sormuş olabilir misin? bana briaz trol soru gibi geldi 😀
00 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat