AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Sen hizmetçi değilsin. Cok istiyorsa birini bulsun temizletsin. Yapsanda yaranamazsın yapmasanda. S. Et o yüzdn
Eli ayağı tutuyorsa niye kendi temizlemiyoe anlamadım
Hastadır, çok yaşlıdır tabiki yapacaksın
Ama aksi çok anlamsız
Sen haklısın da. Neden hakaret ve eleştiri almışsın onu anlamadım yaptığın işi mi beğenmiyorlar acaba...
Hayır kesinlikle haklı değil bence sen haklısın ha şu var sen kendi isteğinle temizlemek istersen o başka bu tamamen senin iyilik yapmanla alakalı bir durum aksi halde bir zorunluluğun yok ama unutma ki fazla iyilikten maraz doğar
Kendisi yapamıyorsa kalkıp senin yapman güzel bir jest. Ancak mecbur değilsin.. hele bir de hakaret ediliyorsa hiç yapmaman gerekir.
Burada sen haklısın yapmak zorunda değilsin. İnsanların gelinlere hizmetçi olarak görmeyi bırakmalı. Sen senin evinden sorumlusun
değil herkes kendi evinden mesul sen gelmeden önce o kadın affedersin ama b0k içinde mi yaşıyordu sanki
Hayır hakaret bile varsa hiç karışma seni de bir anne doğurmadı mı?
@gulkbas yüreğine sağlık güzel insan 👏👏
Ya elbette yardım etmeli ilişkiler böyle yürür, gelin ay bana dokunulmasın diye bir şey söyleyemez bu söz konusu asla olmamalı. Ama gelin hademe değil ilişkiler karşılıklıdır, tepesine binerler sonra bu önyargı değil sadece insanoğlu basiti sever.
Bnce yapma hep öyle alışır yaparsan zamanla senin görevinmiş gibi yaparlar ama yapmadığın zaman en kötü sen olursun yapma bnce. Ama hastalık olur git el at Allah rızası için yap ama kocanada sınırını çiz öyle sana baskı yapmasın senn onun Annesı temizlık yapmak içinmj evlendın kendıne değer ver onlar versin. Ben 7 senemı verdim kaynana evını temzlrdım kocamı dinledin ama. Sonu hep keske yapmasaydm oldu
Eşler köle diye mi alınıyor anlam veremiyorum artık
Dün adam gerçek derdini burada sordu. Şimdi bir tane fake baktı ki o soru tuttu bende karısıymışım gibi sorayım dedi. Gerçekten şaka gibisiniz. Işsiz güçsüz bomboşsunuz.
Kaynananın evini temizlemek için mi evlenmiş seninle. Tutsun annesine bir hizmetçi
Eşine bence hayat arkadaşı olduğunu temizlikçi olmadığını hatırlat ayrıca seni ve anasını çok seven biriyse gitsin temizlikçi çağırsın.
Sanayide tanıdığı olmayan erkek😂
Yok yok sanayide de çok tanıdığım var 😅
Mecbur değilsin benide aynı zorladilar karakolluk olduk şu an kusus öyle evlilikten hayır falanda gelmiyor çektim gttim anneme evden bile çıkarmadılar cezaevi hayatı yasattilar
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil; ancak eşiniz kendisi temizlik yapmak isterse buna karışamazsınız.
Hizmetçi olarak mı aldılar seni yaptığın şeyin değeri bilinmeyip hareket ediliyorsa yapma
Neden temizleyeceksin ki sen gelin oldun köle değil
kacinci yüzyilda yasiyoruz? Gelin‘leri eziklemekten vazgecmeyen kayinvalide‘leri anlamiyorum. O gelin ilerde senin torunlarini büyütecek, oglunun cocuklarini dogurcak. Bu nasil bir zihniyet? Bastan kendini asla zayif gösterme. Istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. Esine söyle kayinvalidenin yaptiklarini. Tarafini kendi secsin. (umarim senin tarafini tutar).
Belkide kayinvaliden esini manüpüle ediyordur?
Bol dua et. Yuvan bozulmasin❤️kendi degerini herzaman bil
Ya ayrilmaya karar verdik yazmissin. Cok üzüldüm. Konustunuz mu tekrar bu durumu?
hakaret etmezse temizleyeceğini söyle bakalım ne diyecek
Eğer gerçekten zorla yaptırıyorlarsa temizlemeEşin de ters biri mi?
temizlemek zorunda değilsin sonuç olarak anasının temizlikçisi değilsin
Eşin çok haksız bunun için seninle kavga etmemesi lazım
Dün de buna benzer bir şey okumuştum ama hdjshdb
Sence bir erkek sünnet olmalı mı kız görüşü lazım @JamaisV
@kagan_altnsk23 cevapladım ya önceki yazdığın yerde 😕
Bana mesajdan yaz sohbet edelim
@kagan_altnsk23 hayır nedenmiş
Tanışmak için dedim
Burdan sohbet edemeyiz
@kagan_altnsk23 sohbet etmek istemiyorum kusura bakma ısrar etmezsin umarım
Yok etmem de ben olmuştum sünnet olmam iyi mi sence
Kız görüşü lazım
eşin kaynananın evini temizle diye sana baskı yapamaz sen kendi evinin temizliğinden sorumlusun
aynı soruyu niye soruyorsunuz işsiz misiniz siz karı koca olarak
Temizlemek zorunda değilsin eşin çok istiyorsa gitsin Bir hizmetçi bulsun annesine
Temizlikçi tutsa para verir, sen beleş temizleyip üstüne hakaret yiyosun😂
Kendisi temizlesin sen neden temizliyosun? Onun annesi böyle bir zorunluluğun yok sonuçta
Kolaysa gitsin kendi temizlesin öyle senin üzerine gitmesin köle değilsin🤍
Ablam sen dün erkektin bugün kadin oldun ama boylr olmaz. Araya zaman koy.
Kızların gelip temizlesin böyle memnuniyetsiz kadınlara iş yapmican ya tepene cikar
Ve siz galiba hala o ailenin gelinisiniz.
Eşiniz oldugunu iddaa ettiğiniz kişiyle hala evlisiniz.
Kocan bu sitede olabilir mi acaba benzer soruyu bi erkek sormuş 😂
Haklı mi bilemem. Kaynanan seni mi eleştirmiş? Hiç takılma kaldığı yerden temizlemeye devam et.
Hakaret varsa yavaş yavaş uzaklaş saygı olmayan yerde bulunma özürdiler ise anca git
kocanda aynı soruyu sormuştu ajdhsjdhs
bence buluşun anlaşin
Haklı ne var yani elinemi yapışırdı. Kendi annen olsa temizlerdin ama
temizlemek zorunda değil ayrıca hakaret duydum diyor okumuyor musun
Yok okumadım. Temizlemek zorunda demedim ayrıca elinemi yapışır dedim
Kimsenin evini temizlemek zorunda değilsin çünkü evlendikten sonra kendi ailenin evini bilen temizlemek zorunda değilsin ve sen kaynananin evini temizlemek için evlenmedin ve eşiniz bunun için sizinle tekrar tartisirsa bunu sakın bir dille ona söylemelisiniz
Temizlemen lazım. Boşuna mı masraf edip gelin aldılar.
Gelin almak nedir avel?
@sinemzqx babana sorduğun soruyu buraya yazmasan iyiydi.
Kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değildir. Sizin dediğinize göre yorum yapılırsa kendi evlerine hizmetçi onların ayak işlerini yapan birini almış oluyorlar resmen bu düşünce tarzı ne kadar doğru anlayamıyorum eve gelin gelmesi olayını yanlış algılıyorsunuz
Nasıl zihniyete sahipsiniz yahu masraf yaptı o kadar ne demek yanlarında mıydın evlenirlerken ev işi kadar zor bir şey yok biraz insaf
Hak edene vereceksin deger, etmeyene vermeyeceksin.
Eğer çok yaşlıysa kendi halledemiyorsa yapabilirsin ama yine de kendi tercihin
Gelin olmak demek hizmetçi olmak demek mi? Saçmalığa gel çok istiyorsa oğlu temizlesin
Hahaha kültür seviyesine bakın kesin Diyarbakır orasi
Bruh bunu hangi issiz maviliden caldi? Yazik site bu kadar dustu mu nssnsnnssn
Hizmetçimisin? Kendi temizlesin ya da hizmetçi tutsun eşin
Bugün öyle bi yorum da erkekten görmüştüm ülkece bu sıkıntıyı yaşıyoruz sanırım.
Az önce kocan da bu soruyu sordu eşimi nasıl ikna ederim diyor o da 😂
Aynen ya bizde soruya ciddi ciddi cevap verdik.
Bizi trolluyor bunlar birlik olmuşlar.😂
@Çilek_22 iki hesabı var bı erkek oluyor bu kadın 😂 her şeye inanıp cevap vermeyin siz de 😂
Ama acemi abisi 😂
İnsan soruyu azcık değiştirir
Soru tuttu diye aynı soru üzerinden ilerlemez.
Aslında aklımda bir ihtimal daha var.
KS ekibi de bizi trolluyor olabilir 😂
@Çilek_22 benden başka da dikkatini çeken olmamış ben de soruyu az once gördüm bugün soruldu diye biliyordum ama dün sorulmuş 😅 kim olursa olsun birileri kekliyor😅 cevaplara baktım da ne kadar uzun yazanlar olmuş haha 😂
Hiç sorma oturup zaman ayırıp en uzun cevabı ben yazmış olabilirim.
İnsanlık bizde kalsın boş ver 😂
@Çilek_22 haha 😂 eline kahvesini alıp gülüyordur okudukça 😋
Eşime o yanlış anlamadan annemlere temizliğe gitmesi gerektiğini nasıl anlatabilirim? ↗
Sende yaz bir şeyler
Biz yazdık madem
Sende yazıcaksın 😂😂
@Çilek_22 umrumda olmaz ifsa ettim siz de koştur koştur yorum mu yaptınız 😅
Haksız, temizlemek zorunda değilsin. Gitsin, temizlikçi tutsun. Sırf bu neden bile, boşanma nedeni. Tazminat da alırsın
Siz anlaşıp mı soruyorsunuz bu soruları bilerek mi yapıyorsunuz? Bu sorular troll değilse sen ve eşin buraya sormuş
Annesi sonuçta saygı ve hürmet göstermek zorundasın. Ama hakaret diyorsun kendini de ezdirme tabiki. Eğer ortada bir sağlık problemi varsa zor durumdaysa yardımcı olmanı öneririm.
Eğer hakaret ve eleştiri gördüysen kayınvalidenden , o zamn temizlememekte haklısın. Saygısızlık var daha ne diye temizleyeceksin ki. Ama onun dışında bişey yoksa arada sırada temizlemek gerekir
Aynı soruyu bi adam sormuştum eşim annemin evini temizlemiyor artık diye😅
Bu soruyu dün bi mavili sormuştu onun eşi misin, yoksa her iki soru da trol, kışkırtma amaçlı mı
Sen de yaşlı olabilirsin yardım etmek eşşeklik değil ama seni kullanıyolarsa normalde aramayıp saymayıp iş zamanı yapıyolarsa uzak durman en doğrusu
Sakın temizleme yüz verme yoksa üste çıkar tavrını koy eşine ayrıca temizlemek zorunda değilsin gitsin temizlikçi tutsun altlı üstlü oturmanız bile hata en büyük sorun yani
Yaşlı ve rahatsız sa yardım et temizle. Kaynanada bir anne normalde ztn bütün anneler laf eder beğenmez kızlarının temizliğini. Bunun için eşin ile arani bozma. Ayarında yap temizliğini
Kocan da aynı soruyu buraya yazmış olabilir mi 6 aydır yapıyodu artık yapmıyor diye soru atmıştı birisi buraya
Ondan görüp sordum kendinin haklı çıkacağını düşünüyordu küstü benle bende şimdi annemgile kalmaya diye geldim biraz kafamı topluycam
O zaman soru için şahsi fikrimi söyleyeyim. Hem kocan açısından hem senin açından bakacak olursak senin bunu evlendiğinde yapmaya başlaman kocanın bakış açısıyla artık senin görevin olmuş. Bence kocanla konuşursan sakince "ben" öznesiyle konuş. Sen böyle davrandın ben böyle hissettim, ailenin evini temizlemeyi bıraktım çünkü ben böyle şöyle hissettim gibi gibi. Baştaki izlenimler kolay kolay değişmez fakat ya senin duygularına isteklerine saygı duyacak ya saygı duyacak başka şansı yok. Sakın eve para getiriyor diye elini masaya vurmasına izin verme. Bir de sana tavsiyem ben de bu konudan yaktım kendimi ama aranızda yaşadığınız sorunları lütfen aileye taşımayın sen barışınca hatırlamazsin yine onunla aynı yatağa gireceksin ama ailen unutmuyor maalesef.
bence durumu eşine de açıklamalisin yani hakaret ve eleştiri goruyomussun ya onu tatlı bir söylemle file getirirsen eğer gerçekten seviyorsa anlayışla karşılayıp annesiyle konuşmalıdır
İyilik yaramıyor demek ki. Temizlemeyeceksin. Eşin haklı falan değil. İyiliği enayilik gibi görüyor sadece. Mecburmuşsun gibi konuşuyor bide ne güzel İstanbul be
Sanırım demin bir yazı gördüm aynı bu durum var sanırım senin eşin olabilir hizmetçi değilsin temizleme boş ver kendi evini temizle geç bağırıyorsa gitsin hizmetçi alsın kendine