Alışveriş & Hediyeler Kazandıran soru: Hızlı ve pratik hijyene en çok nerelerde ihtiyacın var? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2344 Kazandıran soru: Hızlı ve pratik hijyene en çok nerelerde ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 67 kişi beğendi
delidoludolu Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Solo iyi ki var gerçektende çok pratik heran elimin altında teşekkürler 0 0 Yorumla
Dotch Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Misafir gelmeden 30dk öncr haber verdiyse ihtiyacım olabilir 0 0 Yorumla
OkContinue Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Tabiki de hayatımızın her yerinde ihtiyacımız var 0 0 Yorumla
Ahssenn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Toz almada pratik hijyen e ihtiyaç duyuyorum ve hastane ortamında 0 0 Yorumla
elficik Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Çok kullanışlı duruyor pratik şeyler çıktı artık böyle 0 0 Yorumla
Rs3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Odamda galiba sonuçta en çok zaman geçirdiğim yer orası.. 0 0 Yorumla
Kanelbullar01 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Mümkünse bi 5 sene önceden geriye doğru, geçmiş ve hafıza temizliği iyi giderdi 0 0 Yorumla
naovichii Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yer yüzeylerinde mutfak ve banyo da tabiki hijyen hat Safa’da olmalı 0 0 Yorumla
babubabu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Himm hijyen de birçok şey var aslında ama kullandığımız ürünler ne kadar hijyenik 0 0 Yorumla
birisi49 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl @Solo nun verdiği kullanıma özelliğe ihtiyacımız var 0 0 Yorumla
Ezoşunuzzz01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl solo gibisi yok bi çırpıda temizlik hiç uğraşmana gerek yok 0 0 Yorumla
napcamıbilmiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çokk güzel beğeniyorum genel olarak dikkatli olurum 0 0 Yorumla
melekyüzlübirkız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik her yerde lazım. Sağ olsun solo her yerde işimizi görüyor. 0 0 Yorumla
Tolgaytkn Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl İyi hijyen ağızdan başlar. Herkes ağzını temizlesin 🧛🏻 0 0 Yorumla
elefai Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ofiste evde her yerde ihtiyaç var hızlı ve pratik hijyene 0 0 Yorumla
sevgiKhsd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Pis bir yere kullansak dahi tertemiz yapar o yüzden her yere😍 0 0 Yorumla
kahramanzengin Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Evin zemininde ihtiyaç vardır zemin temiz olursa herkes temiz olur. 0 0 Yorumla
bettyyboop Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl en cok mutfakta ihtiyacim var @Solo bu isin caresiii 0 0 Yorumla
RecepYldz07 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Sanırsam yaz günlerinde habire terlediğimiz zaman ihtiyaç oluyor 0 0 Yorumla
atakansoykıran Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl genellikle gece yarıları çok ihtiyacım oluyor önemli işler 0 0 Yorumla
BOŞVERGİTS Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Temizliğe sürekli ihtiyaç var yer zaman önemli değil ama bana göre genelde kıyafetlerde 0 0 Yorumla
zynpern Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Temizlikte kolay ve pratiklik isteyenler için, favori temizlik meteryali 0 0 Yorumla
Evet00 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Bu yuzey temizlik mendilleri insanlik adina atilmis buyuk bir icat 😂 kurtarici 0 0 Yorumla
Acowira Takip Et Xper 1 Yaş: 57 +1 yıl Kedim hasta olup kustuğunda, köpeğimi yağmurlu havada gezdirip eve geldiğimde 0 0 Yorumla
Sdayldz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Mutlaka deniyecem cevaplara bakınca hemen alasım geldi. Çok güzel bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
astramia Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kedisi olanlar çok iyi bilir ki kum kabı önüne hızlı müdahale şarttır 0 0 Yorumla
TubaSuedaQueen Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Vakit yetmiyorsa hız ve pratiklik en makbul vaattir. 0 0 Yorumla
pelinnnnsl Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Mutfakta yemek yedigimiz yerin Hijyenik olmasi çok önemli 0 0 Yorumla
Yoboo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl solo solo reklamı vardı bir zamanlar hesaplı alışverişin markası solo 0 0 Yorumla
düşler_sokağım68 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok kullanışlı bi ürün mutfakta özellikle bez yerine solo solooo 0 0 Yorumla
Akrep_burcu_kadını Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hijyen onemli ozellikle tuvalete girildigi zaman gerekiyor 0 0 Yorumla
Raul_33 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hızlı ve pratik hijyene en çok mutfakta ve dışarıda ihtiyaç var. 0 0 Yorumla
Ahilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl evin bi çok yerini ıslak mendille temizler olduk artık 0 0 Yorumla
Alesta07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Abi temizlik güzel, düzenli olmak harika ama temizlik yapmak zor be 0 0 Yorumla
papiyta Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle çantamda bulunması gereken bir ihtiyaç insanlık hali her an her şey olabilir 0 0 Yorumla
merveerennn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten hayat kurtarıcı bebekli evlerde mükkemwl bir şey. Yere bişey döküldü hemen sil 0 0 Yorumla
İsmimyoknapcan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Islak mendil bence hemen bi şey olsun siliveriyorum 0 0 Yorumla
nurrlivee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tuvalette ihtiyaç var en mikrop ve en hassas olduğum yer 0 0 Yorumla
_gri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl arabamda bu aralar. çok pis batmış durumda, köpeğiminde ekstra katkısı ile 0 0 Yorumla
Yıllarıhebaolan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evimde, sokakta her zaman yanımda, ihtiyacım olan her yerde solo solo sooooloooo 0 0 Yorumla
SilentWalker Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl tesekkür ederiz , hijyen her anlamda cok önemli dogrusu 0 0 Yorumla
Stabecksss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl özelikle ofisimde ve çalışma masamda kesin solonun bir ıslak mendili oluyor 0 0 Yorumla
Ayşegülsemerci Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl her yerde ihtiyaç duyuyorum çünkü çok titiz biriyim 0 0 Yorumla
rohbebas666 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayatımda ki tüm mikropları silerken lazım o kadar çok varkı çitilesem bile çıkmazlar ürer dururlar 0 0 Yorumla
Jeezy_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Duştan sonra kulaklarımı kurularken ve hasta olduğumda 0 0 Yorumla
Murat909 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hızlı ve pratik hijyene benim heryerde ihtiyacım var açıkcası. 0 0 Yorumla
ichbinberkeee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl mutfak ilk numarada biseyler yemek bile istesen dezgahta yiyorsun ve hep temiz olmasi gerek 0 0 Yorumla
vesoloji Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evde Mutfakta banyoda Toz alırken yere bir şey döküldüğünde 0 0 Yorumla
Tantraguru Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl Ev temizliğinde çok önemli bir yer tutuyor acil gereken temizlik için mükemmel bir buluş 0 0 Yorumla
gizemhayat99999 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Solo solo soooooloooooo ah reklamlardan kalma bir ses aklıma geldi 0 0 Yorumla
denizlilimühendis Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tuvalet yemek yedikten sonra daha çok ihtiyaç duyuyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
Solo iyi ki var gerçektende çok pratik heran elimin altında teşekkürler
Misafir gelmeden 30dk öncr haber verdiyse ihtiyacım olabilir
Tabiki de hayatımızın her yerinde ihtiyacımız var
Toz almada pratik hijyen e ihtiyaç duyuyorum ve hastane ortamında
En çok dışarı çıkarken ayakkabılarımı silerim
Çok kullanışlı duruyor pratik şeyler çıktı artık böyle
Evimde hergün bulundururum çok yumuşak ve emici
Odamda galiba sonuçta en çok zaman geçirdiğim yer orası..
Mümkünse bi 5 sene önceden geriye doğru, geçmiş ve hafıza temizliği iyi giderdi
Yer yüzeylerinde mutfak ve banyo da tabiki hijyen hat Safa’da olmalı
Himm hijyen de birçok şey var aslında ama kullandığımız ürünler ne kadar hijyenik
Banyo.
Tuvalet.
Mutfak
Yatak Odası.
@Solo nun verdiği kullanıma özelliğe ihtiyacımız var
solo gibisi yok bi çırpıda temizlik hiç uğraşmana gerek yok
Çokk güzel beğeniyorum genel olarak dikkatli olurum
Temizlik her yerde lazım. Sağ olsun solo her yerde işimizi görüyor.
İyi hijyen ağızdan başlar. Herkes ağzını temizlesin 🧛🏻
Ofiste evde her yerde ihtiyaç var hızlı ve pratik hijyene
Pis bir yere kullansak dahi tertemiz yapar o yüzden her yere😍
Evin zemininde ihtiyaç vardır zemin temiz olursa herkes temiz olur.
en cok mutfakta ihtiyacim var @Solo bu isin caresiii
Sanırsam yaz günlerinde habire terlediğimiz zaman ihtiyaç oluyor
genellikle gece yarıları çok ihtiyacım oluyor önemli işler
Temizliğe sürekli ihtiyaç var yer zaman önemli değil ama bana göre genelde kıyafetlerde
Temizlikte kolay ve pratiklik isteyenler için, favori temizlik meteryali
Bu yuzey temizlik mendilleri insanlik adina atilmis buyuk bir icat 😂 kurtarici
Kedim hasta olup kustuğunda, köpeğimi yağmurlu havada gezdirip eve geldiğimde
Mutlaka deniyecem cevaplara bakınca hemen alasım geldi. Çok güzel bir paylaşım olmuş
Kedisi olanlar çok iyi bilir ki kum kabı önüne hızlı müdahale şarttır
Vakit yetmiyorsa hız ve pratiklik en makbul vaattir.
Mutfakta yemek yedigimiz yerin Hijyenik olmasi çok önemli
solo solo reklamı vardı bir zamanlar hesaplı alışverişin markası solo
Çok kullanışlı bi ürün mutfakta özellikle bez yerine solo solooo
hijyen onemli ozellikle tuvalete girildigi zaman gerekiyor
Hızlı ve pratik hijyene en çok mutfakta ve dışarıda ihtiyaç var.
evin bi çok yerini ıslak mendille temizler olduk artık
Her yerde lazım bu hayatın her alanında lazim
Abi temizlik güzel, düzenli olmak harika ama temizlik yapmak zor be
Kesinlikle çantamda bulunması gereken bir ihtiyaç insanlık hali her an her şey olabilir
Gerçekten hayat kurtarıcı bebekli evlerde mükkemwl bir şey. Yere bişey döküldü hemen sil
Islak mendil bence hemen bi şey olsun siliveriyorum
Tuvalette ihtiyaç var en mikrop ve en hassas olduğum yer
arabamda bu aralar. çok pis batmış durumda, köpeğiminde ekstra katkısı ile
Evimde, sokakta her zaman yanımda, ihtiyacım olan her yerde solo solo sooooloooo
tesekkür ederiz , hijyen her anlamda cok önemli dogrusu
özelikle ofisimde ve çalışma masamda kesin solonun bir ıslak mendili oluyor
her yerde ihtiyaç duyuyorum çünkü çok titiz biriyim
Hayatımda ki tüm mikropları silerken lazım o kadar çok varkı çitilesem bile çıkmazlar ürer dururlar
Duştan sonra kulaklarımı kurularken ve hasta olduğumda
Hızlı ve pratik hijyene benim heryerde ihtiyacım var açıkcası.
Solo yeterli bunun için güzel hijyenik bir ürün
mutfak ilk numarada biseyler yemek bile istesen dezgahta yiyorsun ve hep temiz olmasi gerek
Evde Mutfakta banyoda Toz alırken yere bir şey döküldüğünde
Ev temizliğinde çok önemli bir yer tutuyor acil gereken temizlik için mükemmel bir buluş
Solo solo soooooloooooo ah reklamlardan kalma bir ses aklıma geldi
Tuvalet yemek yedikten sonra daha çok ihtiyaç duyuyoruz
Her yerde ihtiyacım var bunu da sizinle gerçekleştiriyorum
otuma odası, mutfak, balkon falan
Mutfak banyoda pratik oluyor