Evlenmeden önce titiz olan adam evlenince pasaklı biri oldu. Bir insan bu kadar değişir mi?

Merhaba. 1 yıldır evliyiz. Eşim ister sevgililik ister nişanlılık dönemi olsun çok titiz, bakımlə biriydi. 18 yaşından beri yalnız yaşıyordu haftanın 6 gününü yoğun çalıştığı için pazar gününü de hep ev temizliğine ayırırdı. Ben onu öyle tanıdım yani. Kendim de çok titiz biriyim, her şeyden iğrenirim. Belki bu özellil bizi bir birine bağladı. Evlendik evleneli bu adam değişti pasaklının biri oldu. Banyo yapmaya bile üşeniyor kavga kıyamet her seferinde banyoya sokuyorum onu, kıyafetlerini zorla değişdirtiyorum. İşten geliyor tüm gün ayakları ayakkabının içinde kaldığı için kokuyor öyle oturuyor asla çıkarıp ayağını yıkamıyor ben mecburen göndermezsen. Eve bir giriyorum ayak kokusu beyni deliyor adam rahatca uzanmış. Her seferin ya kusacak raddeyr geliyorum ya da kusuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık, çok yoruldum. Bir insan 1 yılda bu kadar değişir mi?

Evlenmeden önce titiz olan adam evlenince pasaklı biri oldu. Bir insan bu kadar değişir mi?