30 yasinda iken tanıştığım biri evliliği düşünmüyorum dedi diye hiç olmadan bitmişti sindi aradan 4 yıl geçti şimdi tekrar ulaştı bana ayni yerde calisiyormusuz buluşmak istiyor bende doğrudan soramıyorum sizce bakış açısı degismismidir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duygusal boşluğa düştüyse kendisini yalnız hissediyorsa muhakkak evlenmek isteyecektir. Hele kendisiyle yaşıtı az buçuk tahmin edebiliyorum
Aynen sizle aynı yaşta 34 yaşında benim de ılımlı olmamın sebebi ona halen hislerimin olması yoksa hiç cevap vermezdim
Abla sen 34 o 38 evleneceksiniz elinizi acele tutun.
Ayyy ömür biter buluşurssm bu son olur fikri degismediyse tamamen biter bende artik
E yani. Abla 23üm inşallah 24 olmadan evlenirim diyorum
Bakış açısı mutlaka değişmiştir
Değişmemiş olsa buluşmak istemezdi
Önceden hiç konuşmuş muydunuz
Bir kahve içtik hayata bakış açısı ile konuştuk ben düşünmüyorum dedi şu an istemiyorum demişti bende bir erkekle evlilik amaçlı görüşürüm dedim orada bitti çalıştığım yerden tayin oldu gitti şansa ben onun çalıştığı yere eğitime geldim sosyal medya görmüş buluşmak istiyor daha denk getiremedik
Simdi 34 yasinda ben 29
Sen o zaman bet konuşmuşsun
Artık evlilik niyetinin olduğunu düşünüyorum
Aranızda çok mesafe var mı
Binalar farklı buluşacaktik bi onun işi çıktı bir benim olmadı qrtik gün içinde benim binamda bi kahve dükkanı var orada buluşalım istiyorum da daha söylemedim
Sizcede yaşı gereği artık Düşünmezmi
Artık evlenme vaktinin geldiğini düşünüyordur
Yoksa sana neden yazdın
Hadi şöyle olsa sen buradayken takılalım diye düşünmüş desek ama sen öyle biri olmadığını zaten söylemişsin
Bende aynı fikirdeyim zaten görüssem bi kaybım olmayacak bi kahve sohbet yani
Buluştunuz mu
Bence olan tek şey başkasını bulamadığı için sana döndüğüdür.
Değişip değişmediğini Bilmem aynı çukura iki sefer düşülmez onu bilirim
Kolay kolay değişmez ama yine de istersen bir görüş sor.. menfaatleri için düşünüyorum diyebilir de yalnız dikkat etmek lazım
Ben dbu konuda çok katıyim eve gitmeyecegimi onun da gelmeyeceğini bilir şimdi aynı iş yerindeyiz hikayemde görmüş cevap verdi öyle msjlastik
Bencede fikirler değişmez ama aradan 4 yıl geçmiş zaman yıllar insanı degistiriyor
Mevzu sadece eve gitmekle değil konuşmak için de düşünüyorum diyebilir ama öyle karakteri olsa 4 yıl önce de derdi.. fikirlerinin değişmesi için hayatında bir şeyler değişmesi gerekir bunu da konuşarak anlayabilirsin... Bir de 4 yıl sonra karşılaşma sonucu yazmış sana özleyip de aklına geldiğin bir vakit değil ama her işte hayır vardır belki de bu tesadüf boşuna değildir
Değiştiğini düşünüyorum ya da öyle olmasını istiyorum 🙈 ya işte cok belirsiz şansa onun olduğu yere eğitime gittim birde artık 34 olmuş belki düzenli bir yaşam ister artik
Bu tesadüf boşuna değildir hissi oluştu bende de ama bilemicem hakkınızda hayırlısı olsun :))
Insallah teşekkürler 🥰🥰🥰
Abla bir kere geçilmiş o yollardan bir daha geçmeye değmez gibi üzme kendini.
Sana evlilik düşünmüyorum dediyse ondan olmaz
4 yıl önce dedi ama zamanla değişmiş olamazmi
Aşk evliliği olmaz bence insanın düşünceleri değişse de evlilik düşünmüyorum lafını söylemez gerçekten begense
Ya gerçekten mi ya tam anlamıyla düşünmüyorum demedi de çok hızlı bi evlilik istemem dedi ben 1 yıl içinde isterim dedim o da yok dedi
Birde numara mı da silmemis
Kararsız kalmış o zaman
Yaaa en kötüsü
Öyle görünüyor
Muhtemelen değişmiş olabilir.
Ya inşallah değişmiştir hayal kırıklığı olsun istemiyorum
Umarım olmazda tebrikler deriz ))
Değişmiş Olabilir veya tek denemediği sen kaldın
Evlenmedinjzmi ikinizde bu 4 yilda
Yok valla evlenmedik o 34 yasinda bende 29 yasindayim o zaman sevgili olmadık bi kahveye çıktık ben düşünmüyorum dedi sonra iletişim koptu orada
4 yıldır nerdeymis
Vallahi bilmiyorum şimdi onun çalıştığı yere eğitime geldim hikayemi görmüş
İsteğin var mı hala
Ya ben onu sevmiştim o öyle diyince mecbur bitirdim işte halen hoşlandığım için fikrinin de değişmesini istiyorum
Bence değişmedi
Ee niye buluşmak istiyorki
Sence 🤣
Benim çok kati olduğumu biliyor bu konuda
Ama aradan 4 yıl geçmiş ve sende onun ciddi ilişki evlilik istemediğini biliyorsun bunu bile bile bukusmak demek onun değil senin fikrinin değiştiğini gosterir
Iste bende onun değiştiğini düşünüyorum sonuçta yasi artık 34 yani orta yas
Erkek beyni ile yazıyorum ve hala saf ayağına mi yatıyorsun yoksa öyle mi görünmek istiyorsun senin vereceğin cevap belli buluşmak için fikrinin değişip değişmediğini soracaksın ve dicektin benim kurallarım belli ben degismedim ciddi olamayacak bir iliski için adım atmam bukusmam görüşmem bunu demek zor mu
Yuzyuze görüşmek istiyor aynı yerde calisiyoz
O zaman yüzüne söyle madem ayni yerdesin buluşmaya gerek yok dicek birşeyin varsa karsindayim söyle diye
Evet
Evet değişebilir
Ee direkt sorsana.
Yok olur
Değişir
Selam sen ne istiyon
Evlilik
değişir