Yoksa anasının değiştiremediğini hatun değiştiremez mi?
#mutlugünler
Yoksa anasının değiştiremediğini hatun değiştiremez mi?
#mutlugünler
Karaktere göre değişir bu durum yani her erkek ya da her kadın aynı diyemeyiz buna
Genel olarak erkekler veya kadınlar evlendikten sonra değişiyorlar bu kesin.
Ama bazıları iyi yönde bazıları ise kötü yönde değişebiliyor mesela genelde erkekler kendini salabiliyor kilo alıyor ya da nasıl olsa evliyim diye eşim artık benim diye kötü davranabiliyor.
Yani burada aslında kişiye göre değişir diyebiliriz genelde bir çok kişi evlendikten sonra çok değişir gerçek yüzünü gösterebilir yani bizim gördüğümüz bütün o hediyeler romantik olmak falan hikaye bunlar evlenene kadar evlendikten sonra artık işler değişiyor tabi ki herkes için durum aynı değil ama genel olarak böyle diyebilirim.
İyi konuşma ve de doğru 🤩 Ted konuşmalarının çoğu güzel oluyor, belki de hepsi.
Evlilikte keramet yok bir kere orası net.
Değişebilir ama bu doğrudan evlilikle bağlantılı değil. Aynı kişi farklı bir işe başlasa, ülkeye gitse vs. yine değişecek. Burada önemli olan kişinin değişip gelişebilme potansiyeli.
Anasının değiştiremediğini hatun da değiştirir değiştirmesine de, değiştirilmiş kişiden hayır gelir mi onu bilmiyorum. Konuşmacının dediği gibi baştan değiştirilmesine gerek kalmayanı seçmek lazım sanki.
Partnırımızı iyi seçmemiz lazım doğru söylüyor. Ama hazır iyi yetiştirilmiş birileri çok nadir. Olanlar da bakıyosun cadaloz kadınlarla evlenmiş ilginç bir durum
Gen kodlaması böyle olmasaydı keşke 😃 herkes dengiyle evlenip mutlu olabilseydi
İsteyen, farkındalığı olan yine yapabilir bunu ki bunu yapabilmenin de ödülü olmuş olur ama doğanın işine gelmez ki o da haklı 😀
Çünkü; sarı sarı ile evlenirse sarı olur, mavi mavi ile evlenirse mavi, kırmızı kırmızı ile evlenirse kırmızı. Bu hep böyle sürerse turuncu ve yeşil renkleri vs. göremez doğa 🤩
Doğa turuncu renk görsün diye ben mutsuz mu olayım yani 😃 doğa bana kırmızımı versin ben ona pembeler yeşiller sarılar veririm 😃
Görürsem bi gün bi çılgınlık yapıp alırım 😬
Evliliğin değil de güçlü sevginin bunu yapacağına inanıyorum..
Her evlilik böyle bir sonuç vermez ama her sevilerek evlenenin bunu yaptığına şahit olmuşuzdur..
Bu yüzden sevip, sevilmeden evliliği düşünmemek lazım..
Ve bu ablayı da bu sözlerinden dolayı tebrik ediyorum:
"Erkek terbiye edilmez, terbiyelisi alınır.." Çok net ve kısa bir ifade..
Her iki cinstede değişim oluyor kendini bilen sorumluluk duygusu gelişmiş kişilerse bu değişim olumlu yönde güzel değişim sorumluluk duygusu gelismemisse değişim olumsuz ve sonucu ayrilmayla sonuçlanıyor
Cevap
9Cevap
Eğer annesi bu zamana kadar adam edememişse, sonradan gelme bir kadının adam etmesini beklemek çok saçma. Ne demişler, balık baştan kokar
Evet genel olarak uslanmayanın bazılarında rotayı iyice sapitanlarda nadir olsada oluyor
Özü değişmiyor bence o yüzden evlilik sonrası değişim durumu paklamaz.
Durulur sakinleşir evine ailesine sadık kalabilir ama herkes için geçerli değildir
Hiç kimse değişmez. O yüzden başta neyse sonra da o olacaktır. Bu yüzden herkes evlenmeden önce şu soruyu sormalı ben sana yeter miyim?
Kimse değişmez
Kimse değişmez o yüzden eş seçiminizi iyi yapın
Hayır yok
degisir hocam
Belki değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?