Mantık evliliği diyor da ailesinin seçimine uymak kendi mantığına mı uygunmuş kendiyle çelişiyor evlilik niyetinde olmayan birini ikna edemezsin muhtemelen zor yani ve sana açık açık ailemin istediği kişiyi seçerim seni bırakırım diyor o yüzden ayrılmalısın bence
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılBabasını annesini, ailesini aşamayan biri ile gelecek düşünmemelisin. Çünkü o kendi kararlarının sorumluluğunu alabilecek, kendi kararları ile yüzleşebilecek, kendi kurduğu hayatla bağımsızca var olabilecek olgunluğa sahip biri olmadığını açıkça belli ediyor. Karşında ki insan yetişkin değerlere sahip biri değil. Bu konuda ısrar etmemelisin. Onu değiştiremeyeceksin. Önce onun kendi kendisini yetiştirmesi, ailesinden kopabilmesi ve gerçekten eşiyle birlikte bağımsızca yaşamanın değerine sahip çıkabilmeyi istemesi gerekiyor. Bu şekilde inan bana, onun ailesi tarafından sadece ezilirsin. Bu şekilde bir insan ile ne onun ne senin bağımsız hak ve kararların söz konusu dahi olamaz. Sizi sadece aileniz yönlendirir ve her şeyinizi sadece onlar belirler. Böyle bir insanla kendi ailenizi asla kuramaz, başkalarının kuklası olarak onların gölgesinde bir hayat sadece yaşarsınız. Bu tercih senin. Kendi kararlarının sahibi mi olmak istiyorsun yoksa başkalarının sana çizdiği yollarda kendi değerini keşfetmekten ve kabul ettirmekten uzak diğerlerinin tatmini için çalıştığın bir hayat mı yaşamak istiyorsun? Hepsi bundan ibaret. Karşında ki sana belirmiş. Ben küçük bir çocuğum demiş. Anne ve babama ihtiyacım var demiş. Onlara bağımlıyım demiş. Senin değil onların bana uygun göreceği bir hayatı yaşamak istiyorum demiş. Durum çok açık. Bunu değiştiremezsin. Seninle aynı yola, seninle aynı ortak değere bağlı ve birbirinize sahip çıkacağınız doğru insanı yeniden seçeceksin.
31 Yorumla- 1 yıl
Nasıl muhteşem bir yorum bırakılırın özeti gibisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgili gardaşım ben bu adamın düşüncesini sana söyleyeyim. Bilmiyorum aranızda cinsellik yaşanıyor mu filan ama bu adam 3-5 sene seninle takılır belki daha fazla dibine kadar cinsellik yaşarsınız, artık yaşamadığınız şey kalmaz, bi anda ben artık yapamıyorum deyip seni terk eder 3 ay sonra eline erkek eli değmemiş ailesinin seçtiği bir kızla evlenir :D Olan sana olur yani diyeyim, bunu bile bile devam etmek istiyorsan et seçim senin, adam zaten kartlarını açık oynamış.
32 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi bir tespit çok teşekkür ederim
- 1 yıl
tespitin dibi
1 yılMadem ki evlilik düşünmüyorum diyor düşünürsem de bunu babam seçer diyor Peki sen ona sormadın mı o zaman beni neden oyalıyorsun o******** çocuğu diye Sen bu şekilde hala ondan Umut ediyorsun değişir mi diyorsun Bence onun değil senin değişmen lazım
46 Yorumla
Soran1 yılYa di mi işte çok teşekkür ederim anlamışsınız madem bir gelecek düşünmüyosun niye seviyorum diyosun benimle konuşuyosun sevgili oluyosun
- 1 yıl
Uzak dur uzak dur uzak sana yaşattığını Kendisi de Yaşar merak etme ama kardeşinden ama kızından
Soran1 yılDoğru uzaklaşmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Uzaklaşmaya çalışma anında uzaklaş iletişimi kes daha da geri dönüş yapma Çünkü yaparsan kendine yaparsın
Soran1 yılDoğru öyle yapican
- 1 yıl
Çok doğru. Yalnız her o*** çocuğunu bir tutmazsak sevinirim :D
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu gerçekten zor bir durum 😔. Karşındaki adam aşık olduğunu söylüyor ama bir yandan da evlilik konusunda net bir şekilde aile baskısına boyun eğeceğini belirtiyor. Bu tür bir çelişki, seni oldukça yıpratabilir. Onun söyledikleri ve davranışları seni bir yandan mutlu ederken, diğer yandan gelecekle ilgili büyük bir belirsizlik yaratıyor.
Kendine dürüst olman gerekiyor. Gerçekten bir ömür boyu bu belirsizlikle yaşayabilir misin? Hedeflerin ve hayallerin uyuşmuyorsa, bu ilişkinin seni ne kadar mutlu ve tatmin edeceğini düşünmelisin.
Kalbini dinlerken mantığını da elden bırakma. Belki de biraz uzaklaşmak, düşünmek için zaman ayırmak iyi gelebilir. Unutma, mutlu olmayı hak ediyorsun 💖.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Tipik boş insan, uzak durulması gereken bir tip, bile bile lades yanmak ateşe atlamaktır...63 Yorumla
Soran1 yılİlk saygılı yorumu atan kişisiniz gerçekten çok teşekkür ederim saygınızdan dolayı da sizi tebrik ederim
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler. Senin güzelliğin. 🙏
Gönlünce olsun uzak dur lütfen 🫡
Soran1 yıl🙏🏽
1 yılGarip bir durum gerçekten. Bence önce ne istediğini ona sorun. Şahsen bir erkek aşık olduğu kadınla evlenmek ister. Yetişkin insanlar kendi kararlarını verebilir sonuçta ailesinin ne size nede erkekarkadaşınıza karışmaması gerekli. Neticede evlenip bir ömür sizinle ya da bir başkasıyla yaşayacak olan sevgiliniz, onun ailesi değil. Oturup etraflıca konuşmanızı tavsiye ederim. Önce kendiniz sevgilinizle bir gelecek düşünüp düşünmediğinizi tartin aklınızda ve eğer erkekarkadaşınız sizi seviyorsa sizinle evlenirde bunu ona sorun. Tabi ilişkiler bitebilirde bunda aklınızda bulundurun
10 Yorumla
1 yılŞey kanka deki eğer evlenmiceksen eğer söylediklerin gibiyse zaten senin gelecek planın belli ne diye hâlâ benimle takılıon de bir güzel söv sonra da defol lan de uzasın. Abi sen akıllı mısın çocuk ne diyor hâlâ sen onunla bir dk bile yan yana durmaman gerekirken onunla sevgili misin gerçekten. Bazen insanları anlamıyorum. Daha ne duruyorsun. Adamı ömrü boyunca seni sevgili olarak koluna takıp ayriyetten ailesinin bir avrat bulup evlendirmesini arada metres olarak seninle takılmasını mı bekliyorsun. Eee çocuk mal mal konuşmus seni de istediği gibi yönlendiriyor. Ohhh. Yüzüne tükürülecek çocuğun elini öpüyorsun anlamış değilim
10 Yorumla
1 yılCanımm kesinlikle bu adamın senin üzerinden cinsellik olarak tatmin olmasına izin verme.
O ailesine hizmetci , kendisine köle arıyor. Kendi değerini bil ve içi boş olan insandan uzaklaş.
Ailesiyle onu baş başa bırak, çocugunu bu şekilde ezikce yetiştiren aile sana ne yapmaz.21 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru bir yorum gerçekten kendi işine hakikaten köle arıyor işte yemek yapsın ilgi göstersin kıyafetlerini falanütlesin bunu açık açık dile getirmişti cinsellik konusunda açmıştı o kadar doğru bir tespit
Öncelikle erkekleri değiştirmeye çalışmayın. Ya size uygun olanı tercih edin, ya da uzak durun. Bu sizin içinde geçerli, değişecek insan zaten bunu hemen yapmaya başlar. Sonra bir daha değişmeyeceğini nereden bileceksin
13 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
Değişmez hiç bekleme derim sevgilim de bu zırvayı söylemişti senden kopamıyorum ama seninlede evlenmeyi düşünmüyorum diyordu, gerçek şu ki bencil biriydi sorumluluk alabilecek kapasitesi yoktu. Sana tavsiye manipüle etmesine müsade etme zamanını boşa harcama.
10 Yorumla
1 yılO zaman beni oyalama de ailenle tanıştır o sözünü çiğneyemedigin ailen beni beğenirse amenna begenmezse ayrılmak istiyorum yani sonu olmayacak bişey için kendimizi kandırmayalım çünkü ben ciddi ilişki istiyorum böyle şeylerle uğraşacak biri değilim de ailesine bahsetsin tanistirsin ailesi isterse amenna ama istemezse su süt kuzusunu anasının yanında bırak ayrıl
21 Yorumla- 1 yıl
*şu
Sana aşık olsa ailesinin seçeceği kişi ile evlenmeyi düşünmez ailesini ikna etmek için çabalardı bunu sana söyleyerek seni kaybetme ihtimaline karşı saklardı söylemiş olsa bile bir yol arardı yani kısacası ailesi evleneceği kişiyi bulana kadar seninle birlikte devam
10 Yorumla
1 yılAilesinin sözüne bağlı ise büyümemiş çocuktur. Kafası büyümemiş maalesef. Ailemi çiğneyemem lafı çok saçma. Bir insan 18 yaşından sonra kendi kararlarını kendisi verir. Ailesin arkadaşlarına falan bırakmaz, bırakırsa başkasının istediği gibi yaşar. Kendisi olmazki. Sadece kukla olur. Çocuk olmayan kişi ailesi ne derse desin sevdiğinden veya sevdiği şeylerden vazgeçmez çünkü sonuçta o kişinin hayatı, evlenecek olan ailesi değil.
10 YorumlaAyrılmak iyi karar olmuş, birde bir erkekle konuşurken hemen evlilik düşüncesine girmeyin, bırakın akışına.
41 Yorumla
Soran1 yılCanım ben de evlilik düşünmüyorum daha henüz çok gencim 28 29 gibi düşünürüm ama bu bana 20 yıl konuşsak bile evlilik düşünmüyorum dedi ve misal biz 20 yıldır sevgiliyiz babam birini bulursa senden ayrılır ona giderim dedi kafayı yedim
Şimdi evlilik düşünmeme sebepleri geçmiş yaşamından kaynaklı olabilir zaten kimse pat diye sevgili olduktan sonra evlenicem demiyor. Sorunun kaynağına inmeye çalış sor baktın seni tatmin edicek cevaplar vermiyor veya mantıksal geleceğin olmadığı hayaller kuramadığın bir ilişkide bulunmak saçma olur.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet geçmiş ilişkimden dolayı evlilik düşünmüyorum ama bir senle 20 yıl sevgili olsak gene evlilik düşünmezdim ama babam bana biri var bir kız var onunla evlen dese seni bırakıp onunla evlenirdim dedi
Seni sevmiyorum yalnızlığını senle geçiriyor sadece yani çantada kekliksin üzgünüm ama gerçek bu yarın başkasını bulsa seni sevdiğini unutur kurtul ondan uzaklaş
22 Yorumla
Soran1 yılDoğru🥲
- 1 yıl
Erkek kendini özellikle bu konu özelinde net şekilde ifade ediyorsa bu pek mümkün değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle gönül eğlendirmeye konuşuyor o zaman. Böyle saçma is mi olur, ruhsuz adam. Neyse ki yüzüne söylemiş. Bırak ne hali varsa görsün. Kalbini kırar evlenseniz bile. Mesela kaynanan kötü niyetli çıkarsa kocan hep onun lafını dinler. boş ver o adamı bence.
10 Yorumla
1 yılO zaman ailesinin seçtiği kızla gitsin evlensin seni ne oyalıyor ezik bunun karısı olsan savunmak bile seni zamanını harcama başkasını bul
14 Yorumla- 1 yıl
ya da evlenmemek için bahane ediyor olabilir ya da evlenirim ama ailemin istediği gibi ol dmek için yapıyor olabilir yarın öbür gün başka sevgili bulup evlenebilir. Zengin ağa kızı arıyor kesin. Kendi soyu kraliyetmiymis acaba
- 1 yıl
Hepsi zengin kadın avcısı sanki millet sana meraklı
Soran1 yılYa çocuğun konuştuğu hiçbir şeyi net anlamak olmuyor hareketleri ayrı sözleri ayrı o yüzden uzaklaşmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Güvenilmez insanla zaman harcama git başkasını bul
1 yılDeğişmez derdim ama değişir. Nereden biliyorum abimden. Evlenmem işim olmaz demişti. O sözünden 1 yil sonra Nişan, nişandan 3 ay sonra düğün yaptı.
14 Yorumla
Soran1 yılİşte abi sevdiğine sahip çıkmış ben bilemiyorum beni seviyor mu diye
- 1 yıl
Ne ara sevdi ya. Adam eve gelmiyordu. Başka şehirde çalışıyordu bir de 😂 İyi bir iş bulmuştu bir annda evlenecegi tuttu. Parası kendine yetmiyorken evlenmem diyordu
Soran1 yılSevmiştir ya yine mutlu olsunlar
- 1 yıl
Mutlulular hem madden hem manen. şu an belkide onunda kafası karışıktır. Evlilik sonucta aşkın yanında insanın kendine güvenini ve maddi durumunu da zorlayan bir olay maalesef.
1 yılHep o şekilde anne babasının ağzına bakacak değişir diye beklemek saçma neden gençliğini böyle bir adama harcayacaksin ki yol ver gitsin en başından
111 Yorumla- 1 yıl
Doğruuuu tecrübe desen var:)
- 1 yıl
Ya bi defolup gidermisn
Soran1 yılİnsan pişman oluyor bir soru sorduğuna bir soruya yanıt verdiğine hemen sapık gibi
- 1 yıl
Soran1 yılBoş yapan sensin kardeşim niye rahatsız ediyorsun
- 1 yıl
Biz onla öyle anlaşıyoz sana ne oluyo kş
Soran1 yılÖyle anlaşıyorsanız git özelden yaz
- 1 yıl
Yazıyom da küstü bana 😀
- 1 yıl
Soran1 yılTamamm🌸
- 1 yıl
🙄🙄 @blueeyess95
Bunu sana açık açık söylüyor zaten. Ailesinin tabiriyle köylerinden helal süt emmiş gözü açılmamış bir kız bulup evlendirecekler olan senin yıllarına oluyor zaten bu adamdan olmaz daha fazla vakit kaybetme kendine yazık
23 Yorumla
Soran1 yılDi mi ya kadın yorumu bak anlamış erkekler gelmiş mal mal yorumlar atıyo
Soran1 yılÇok teşekkürler🥲🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılBirazcık gururun varsa bu dediklerinden sonra ayrılırdın
Ha benim de evlenmek gibi bir niyetim yoktu dersen o zaman takmaya gerek yok
Ama sorduğuna göre takıyorsun12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHelal kız sanaaa aferimm çok mutlu oldum sanki ben ayrılmışım gibi rahatladim oh bee😃
Soran1 yılTeşekkür ederim🙈💗
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılO daha çocuk babasının bulduğu karı onu bi güzel düzecek ondan sonra seni arayacak
14 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle olacak biliyorum🥲
- 1 yıl
Yeter da güncelleme xkxlfl
Soran1 yılSoru rüyalarınıza girsin istiyorum haşlanan
Soran1 yılYa random atıyordum otomatik klavyeyle haşlanan yazıldı
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Uğraşma knk yol ver gitsin insan kendi değerini kendi belirler
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yıldeğişir ama senin için değişmez aslında sana demek istediği seninle evlenmeyi düşünmüyorum demek istemiş ama karşına evlenebilecegi kafasına uygun biri cıksa bugün evlenir kanmayın bu yalanlara :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılBirinin seni tokotlama vakti gelmiş. Adam seni sevse zaten ailemin seçtiği ile evlenirim demez. Uyan uykudan sindirella bu kadar aptl olma ve şuna tekmeyi koy !
10 Yorumla
1 yılDeğişmez ve net bir şekilde bana güvenme ben buyum böyle bir malım diyor tabiri caizse.. o seni üzer haberin olsun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Evlilik dusuncen olmasa bile boyle basit zihniyetli biriyle sevgili bile olmamalisin kendine deger veriyorsan tabii
21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBöyle saçmalık mı olur yaa hala sevgilin değildir umarım
13 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım
- 1 yıl
Gözünaydın 😀😀
Soran1 yılTeşekkürler ajskakdlsk
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Değişiyor birkaç arkadaşım değişmişti. Her erkeği evliliğe ikna edecek, sıcak baktıracak bir kadın vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O evlilik düşünmüyorum der ama dediği kişiyle düşünmez, sonra bir bakarsın şıp evlenmiş biriyle.. Sonra boşa giden zamanına üzülürsün.
10 Yorumla
1 yılDaha iyisini bulana kadar onla takıl derim bu devirde bi kez yalnız kalınca bi daha kurtulmak zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evlenmeye ikna olsa bile ailesi hayır dediği an biter o evlilik seni seviyorumlar boş kısaca ben seninle evlenmem demiş
10 Yorumla
1 yılDeğişir değişir
İşlerine geleni bulunca o evlenmem diyenler beştaş pırlantayı takıveriyor...
boş ver o heriften koca olmaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Merhaba evlilik düşünmeyenden olmaz uzak dur. seni seviyorum demeleri bile sahte.
Seni seven birini bul.10 Yorumla
1 yılDeğiştirmeye uğraşmazdım şahsen umrumda olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik düşünmeyen bir erkeğe kız bebek videosu izleyin sonra görün etkiyi.
20 Yorumla
1 yılGünaydın. Gereksiz insan Şahsen bana kalırsa. Uzak durmani öneririm.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSeninle oynuyor sen eğer yattiysan tertemiz hatun bulur ayrıl ondan tövbe et bekle sabirla
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Değişmez düşünmüyorum diyorsa gerisi zorlamak ikna etmek olur
20 YorumlaAilemi cignemem lafindan ne halt olduhu anlasiliyor sakin onu umursama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılEvet ama sen değiştiremezsin çünkü başka kadınlarda degişir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen böyle erkekleri sevmeye devam edin sırf bu yüzden artık bende evlilik düşünmüyorum 😂
10 Yorumla
1 yılBu kadar zayıf karakterli biriyle geçirdiğin her bir saniyeye yazık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAma ben düşünüyorum diyip resti çekmek zor bir şey değil
10 Yorumla
1 yılbenim aşkitom beni inandırdı aşkın iyi bişey olduğuna , evlendik
10 YorumlaSabit fikirli bir erkeği hiçbir şekilde değiştiremezsin. Şu an boşa vakit kaybediyorsun...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBoş konuşuyor. Bunun üzerine fazla düşme ve ilgilenme.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani takilalım yoluna git senle evlenmem diyor ayrıl bence
10 YorumlaBirini değiştirmek yerine istediğin gibi birini bul
Değiştirmeye çalışman ikinizi de üzer10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzel seksi paralı bir kadınla tanıştıklarında Değişir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOlmuş gibi değil olmuşsun zaten. Bana bunu diyen biriyle şahsen devam edemezdim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. böyle düşünmeyenler genelde en erken evlenenler olur takma sahfaksjlfdsa
10 Yorumla
1 yılYahu def et şunu. Ergen tiplemesi bulunmaz Hint kazma küreği. süt kuzusu heralde kendi kararlarini alamayacak kadar musvette
10 Yorumla
1 yılEvlenmemek için ailesini bahane ediyor bunu kim bilir kaç kıza söyledi…
10 Yorumla
1 yılEvlilik düşünmüyor değil, düşünüyor lakin seninle değil başkasıyla yani seninle evlenmeyi kendine layık görmüyor..
10 Yorumla
1 yılYalan söylüyor seni sevse seninle evlenirdi ne saçma şey hem seni seviyor hem de ailemi çiğneyemem diyor sanki o istese seni istemeyecekler seni bence bahane uzak dur seni sevmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğulu muhtemelen, kandırıldın kullanıldın artık geçmiş olsun
10 Yorumla
1 yılBu adamla gecirdigin 10 saniye bile kendine buyuk saygisizlik... Haberin olsun
10 Yorumla
1 yılAşk öyle biseydir ki ucunda ölüm olması gerekir başkasıyla zorla evlendirilebilmesi için. Bu kadar rahat umarsız konuşamaz aşık adam bence. Gerekirse ailesini karşısına alır kaçar gider aşık adam.
10 Yorumla
1 yılDeğişmez. Değişmesini de bekleme terk et ve mutlu ol. Yoksa bu insanla mutsuz olup zamanını harcayacaksın. Sonu belli ayrılık
20 YorumlaAbla eğer evlilik niyetin varsa bırak onu. Sana açık açık gün gelir seni ortada bırakırım diyor sen hâlen fikri değişir mi diyorsun
10 Yorumla
1 yılAçıkça seni sevmiyorum istemiyorum dememiş ütü kapalı bir şekilde izah etmiş anlayana...
20 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat