Evlendikten sonra değişen erkek?

Abim evlendikten sonra aşırı değişti. Evi olmasına rağmen şu an eşi hamile diye kızın ailesinin evinde 40 gün kalacakmış. 40 gün kalmasının sebebi sırf bize inat. Kızın annesi ve babaannesi abimi fazla doldurusa getiriyor. Sanki kendi çocukları gibi abimi yönetiyorlar. Bizi kötülüyorlar çevrelerindeki insanlardan bile duydum. Başta bizim akrabalarımızdan başladı şimdi bize karşı dolduruşa getiriyorlar. Abimin borcu olsa biz yardım ediyoruz. Onlardan zerre yardım gelmiyor. Ama bir şey almaya gelince kız tarafı abimin borç olmasına hiç umursamıyor. Kız tarafı bize baştan zenginmiş gibi davrandılar. Lakin bankaya 400.000 tl de borçları var evleri bile ipotekli. Çoğu mallarını başkalarının adına yapmışlar banka almasin diye. Abimin de o kadar borca girmesini istemiyoruz. Abime ev almasını istiyoruz çünkü verdiği kira yüksek. Ona vereceği parayı kendi evinin taksiti verir gibi ödemesini istiyoruz lâkin kız tarafı ne evi gibisine abime karışıyorlar. Gezsinler tozsunlar diyor. Abimin eşi arkadasina benim akrabalarımı kötülüyor. Annemle susmaktan yorulduk. Iyi gecinsinler diye bir şey demiyoruz ama çok fazla zorumuza gelmeye başladı. Abim tamamıyla değişti. Kız tarafını kendi ailesi belledi biz ise yabancıyız. Ama konu para olunca menfaati için yaklaşıyor. Bir insan neden kendi ailesine bir başka aileyi kendi ailesi beller? Onca onun için yapılan hiçbir şeyi görmezse onların her dediklerine inanır?
Evlendikten sonra değişen erkek?