babamı zaten söylemiyorum o erkek ne anlar kafasında geziyor her işe yatkın olsa da
oysa hayat sadece evlilere değil aynı evde oturanlara ve aile bireylerine de müşterek
Bizim evde annemle ben varız ve iş paylaşımı yapıyoruz mesela temizlikte o kendi odasını ve tuvaleti ben oturma odası, salon ve kendi odamı temizliyorum bazen değişiyor ya da mesela ben alışverişi yapıyorum o temizliği ben bulaşığı o çamaşırı gibi değılıyor çoğu zaman kim yogunsa veya hasta ise o az iş yapıyor
Evet annemden bekleniyor. O da benden bekliyor, nazını geçirdiği kadarıyla öylece geçiniyoruz işte 😅
Bizim evde evt ve bu durum benim canımı çok sıkıyor snnem sağ olsun eski kafalı olduğu için oğullarına bardağını bile kaldırmayı öğretmedi şimdi de dizlerine vuruyor. Ben evi kaldırıp temizlerim abim evi süpürürken syağını bile kaldırmaz
Hayır erkek kardeşim de yapıyor.
ooo erkek kardeşe ev işi yaptırıyorsunuz haaa formülünü bana da verin yaa bizimki camış gibi yatma taraftarı
Sözümü dinlettiriyorum. Biraz baskın bir ablayım galiba😅
Ben de baskınım da işte bizimki anne şımartılmışı çıkardığı çorabı toplayıp sepete atmak kırk ton ağırlık taşımak gibi geliyor
Arkasında annesi varsa işin zor maalesef
Şimdi yok aslında onlar babamla ikinci baharları için İzmirdeler biz İstanbul'da beraber yaşıyoruz ama alışmış kudurmuştan beter malum
Cevap
18Cevap
Yani genel olarak kadın evi çekip çevirir ama babam çok yardımcı oluyor hem temizlikte hem yemek olarak
Ortaklaşa yapılıyor ama genelde kendim üstleniyorum
Tek başıma yapıyorum, ev işlerini teknolojik aletler yapıyor genelde.
Ben çok az bir iş yapıyorum.
Genelde evet. Ama anneme yardım ediyoruz biz yine de yaa
ben anneme yardım ediyorum gerektiğinde
Asla kadın erkek yoktur kadırır herkes narin kıçını yapar işi ve ya yardım eder
Bizim aile tam doğu kültürü gerçekten. Kadınlar çalışır erkekler oturur 🙂
Evde üç kadın biz yapıyoruz babam bir şeye dokunmuyor açıkçası
Hayır herkes özel alanını temizler, tabağını catalini bardağını makinaya götürür. Yemek yapar. Herkes işin ucundan tutar yani
Paşalar ellerini hiçbir şeye sürmez. Anca hizmet beklerler.
Evet erkeler eşek gibi yatyor özellikle de dedem herşeyi kadınlar yapar anlayışında yazık
bayir iki taraf da calisyorsa ortak olur ama tek taraf calisyorsa agirilik ev de olanindir
Bizde erkekler de kadınlar da iş yapar. Herkesin görevi.
En az yorulan yapıyor
Hayır, yeri geldi mi perde astığım bile oldu.
Bizim evde herkes yapabilir
evlenmeyin
sorun olmaz
bu tür şeyler
Hayır ortak yapılıyor
yoo ortak yapılıyor çoğu şey.
Bizde Ev dışı işler erkeklerde
Yoo böyle beyaz eldivenli kaslı kollu adamlar var salonda 🤣
Yok babam yapıyor yemekleri
Her şeyi kocam yapıyor
maalesef
Maalesef