Ev & Yaşam Yemek, temizlik, çocuklarla ilgilenme bunların hepsi kadının işi mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadın çalışmıyorsa bunların hepsi kadının işi midir yoksa paylaşılmalı mıdır? Güncellemeler1 yıl Bence kadın çalışmıyosa temizliği ve yemeği yapmalı ama çocuk bakmak tek kişinin işi olamaz Yemek, temizlik, çocuklarla ilgilenme bunların hepsi kadının işi mi? Cevapla İş Soruları Çocuk Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Ev işinin cinsiyeti olmaz. Ortak kullanım alanlarında işler paylaştırılmalı. Ben saçma buluyorum her şeyi kadına yükletilmesini. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Genel olarak işidir ama ben hepsini 6 dan sonra deve alyrm çünkü yapmayı seviyorum 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğu kişi ortak demiş ya hiçbiri yapmaz olayı şöyle düşün adam tüm gün calsyr bide gelip onları mı yapacak her iki tarafta calsyr olsa evet bölüşülur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi çocuk varsa baba her iki durumda da ilgilenmek zorunda çocuk babasının ilgisiniden nasiplenmeli özellikle kızlar sonra babandan alamadıkları sevgiyi çakallardan almaya calsyrlar Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Erkek adam çalışıp bir de ev işi yapmaz o zaman evlenmenin ne anlamı var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evi temizleyecek biri olsun diye mi evleniyosun sen Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Yok evde tembel teneke barındırmak için Yorumla
Kuantum07 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evet hepsi kadının isidir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Babalık diye bi şey yok o zaman sende Yorumla Kuantum07 1 yıl Okulda biz , bütün gelecek planlamasını biz, yetişme konusundaki bütün anlarda yanında olma , geleceğini inşa etme bunlar babalık sayilmiyor mu Yorumla Soran 1 yıl Sayılıyor ama bütün bunları yapıp çocuğunla ilgilenmezsen derdini dinlemezsen yeterince sevgi göstermezsen bunların bi kıymeti yok Yorumla Kuantum07 1 yıl Derdini dinlemedigini kim söyledi , bir bez değiştirmeyi yapmıyoruz pek Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl tam üstüne bastın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden sen babası değil misin o çocuğun neden sadece kadın ilgilensin Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Sadece değil öncelikli kadın Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkekler de yapabilr 0 0 Yorumla
aynalaryaşlanmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Çalışmıyorsa evet 0 8 Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Bise sorucam gizliden çıkarmısin abla Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Rica etsem Yorumla Soran 1 yıl Burdan sor Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Kotu bi niyetim yok Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Zaten tanimiyoz birbirimizi Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Aileyle ilgili bişey sorucam Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl Tkp atarmisin Yorumla aynalaryaşlanmaz 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ev işinin cinsiyeti olmaz. Ortak kullanım alanlarında işler paylaştırılmalı. Ben saçma buluyorum her şeyi kadına yükletilmesini.
Genel olarak işidir ama ben hepsini 6 dan sonra deve alyrm çünkü yapmayı seviyorum
Çoğu kişi ortak demiş ya hiçbiri yapmaz olayı şöyle düşün adam tüm gün calsyr bide gelip onları mı yapacak her iki tarafta calsyr olsa evet bölüşülur
Tabi çocuk varsa baba her iki durumda da ilgilenmek zorunda çocuk babasının ilgisiniden nasiplenmeli özellikle kızlar sonra babandan alamadıkları sevgiyi çakallardan almaya calsyrlar
Haklısın
Erkek adam çalışıp bir de ev işi yapmaz o zaman evlenmenin ne anlamı var
Evi temizleyecek biri olsun diye mi evleniyosun sen
Yok evde tembel teneke barındırmak için
Evet hepsi kadının isidir
Babalık diye bi şey yok o zaman sende
Okulda biz , bütün gelecek planlamasını biz, yetişme konusundaki bütün anlarda yanında olma , geleceğini inşa etme bunlar babalık sayilmiyor mu
Sayılıyor ama bütün bunları yapıp çocuğunla ilgilenmezsen derdini dinlemezsen yeterince sevgi göstermezsen bunların bi kıymeti yok
Derdini dinlemedigini kim söyledi , bir bez değiştirmeyi yapmıyoruz pek
Hayır ortak işler ama erkek ev ise 🙃
Eşinle senin aranda, kişiden kişiye değişir
tam üstüne bastın
Neden sen babası değil misin o çocuğun neden sadece kadın ilgilensin
Sadece değil öncelikli kadın
Erkekler de yapabilr
Asla
Çalışmıyorsa evet
Bise sorucam gizliden çıkarmısin abla
Rica etsem
Burdan sor