Alışveriş & Hediyeler Yenilik zamanı! Hem hesaplı hem dayanıklı Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı ile tanışmaya hazır mısın? (Sayfa 3) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1928 Yenilik zamanı! Hem hesaplı hem dayanıklı Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı ile tanışmaya hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Zeynepyldzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayır hazır değilim bu konuda çünkü çok bağlı şaka yaptım hazırım 0 0 Yorumla
Benbenimpekisen Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok guzel çok begendim keske biraz ucuz olsa 0 0 Yorumla
Beyefendi_006 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Market alışverişlerinde seçimimiz her zaman için Solo☺️ 0 0 Yorumla
BerkenDemir Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl gerçekten süper bir ürün tavsiye ederim tek kelimeyle mükemmel. 0 0 Yorumla
elyyoserin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Solo alıyoruz senelerdir bir şikayetimiz olmadı, memnunuz 0 0 Yorumla
Vanessa_rosee Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kaliteli ce aynı zamanda hesaplı olması tercihimiz 0 0 Yorumla
merih00 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Buurada her zaman solo kazanır Türkiye de de öyle sanıyorum 0 0 Yorumla
arkaşlarhelp Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl solo solo sooolooooo diye aklımdan çıkmayan reklam ama güzel ürünlerin var 0 0 Yorumla
MFıratU Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yılların solosu kendini geliştirerek devam ederse yine vazgeçilmezlerin arasında olmaya devam eder 0 0 Yorumla
Çileklim34 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Reklam kendini gerçekten dinletiyor. Daha denemedik ama eminim kalitelidir 0 0 Yorumla
AꓭƆꓷƎŦӘ185 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl Tabii ki kalitesi çok önemli ama bir de fiyatı bizler için önem arz etmekte 0 0 Yorumla
Menekşelim Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gayet güzel bir marka gönül rahatligiyla kullanilir net 0 0 Yorumla
balKöpüklü Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl @Solo daha önce kullanmadım bu reklamı gördükten sonra kullanmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
pinkpower Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Selpak kullanıyorum ben. bi defasında kullanmıştım solodan da... 0 0 Yorumla
Fuchen Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Daha uygun fiyatlı, marketlerin kendi ürünü olan tuvalet kağıtlarını tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Dizinbilgi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok severim kalitelidir ama genel olarak işimi görür. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Tabi ki solo solo solo! 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Popom çok güzel olduğu için en yumuşatıcı hak ediyor bebeğim benim 🥰😍😘😘😘 1 0 Yorumla
serkanaynaci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Ah bambulu kağıt olmasa ne yapardık hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
efkarlikiz19 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Benceniz için teşekkürler süper olmuş 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Denemek lazım, denemeden yorum yapamam 0 0 Yorumla
Bimboe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Kesinlikle hazırım. Evet, bunu bekliyordum. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Kullanıyorum seviyorum tercih meselesi... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Solo solo solooooooooo bu marka zihnimize kazınmış ama farkı ortada. 0 0 Yorumla
ansızınbelirenumut Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Fiyatı biraz daha uygun olabilir 0 0 Yorumla
arnavut_kaldırımı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Yatırım ürünü olarak tercih edebilirim 0 0 Yorumla
Securityguy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl harika bir paylaşım olmuş elinize sağlıkkk 0 0 Yorumla
Bellevalia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum ben zaten bundan. Memnunum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
312Cevap
Hayır hazır değilim bu konuda çünkü çok bağlı şaka yaptım hazırım
Çok guzel çok begendim keske biraz ucuz olsa
Market alışverişlerinde seçimimiz her zaman için Solo☺️
gerçekten süper bir ürün tavsiye ederim tek kelimeyle mükemmel.
Solo alıyoruz senelerdir bir şikayetimiz olmadı, memnunuz
Solo tuvalet kağıdı çok iyi, pamuk gibi siliyor
Kaliteli ce aynı zamanda hesaplı olması tercihimiz
Kokulu olsaydi solo tuvalet kagidi. Guzel olurdu
Buurada her zaman solo kazanır Türkiye de de öyle sanıyorum
solo solo sooolooooo diye aklımdan çıkmayan reklam ama güzel ürünlerin var
Tuvalet kağıdı önemli özellikle erkekler için 😉
Yılların solosu kendini geliştirerek devam ederse yine vazgeçilmezlerin arasında olmaya devam eder
Reklam kendini gerçekten dinletiyor. Daha denemedik ama eminim kalitelidir
Tabii ki kalitesi çok önemli ama bir de fiyatı bizler için önem arz etmekte
Gayet güzel bir marka gönül rahatligiyla kullanilir net
Hiç kullanmadım bimden 12li alıyoruz genelde
@Solo daha önce kullanmadım bu reklamı gördükten sonra kullanmayı düşünüyorum
Selpak kullanıyorum ben. bi defasında kullanmıştım solodan da...
Daha uygun fiyatlı, marketlerin kendi ürünü olan tuvalet kağıtlarını tercih ediyorum
Çok severim kalitelidir ama genel olarak işimi görür.
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Merhaba,
Tabi ki solo solo solo! 😅
Solo solooo sesi kulağımda
Popom çok güzel olduğu için en yumuşatıcı hak ediyor bebeğim benim 🥰😍😘😘😘
Link açılmıyor verilen...
çok daha iyi olabilir bence
Totişimizin de kıymetini bilmek lazım tabi :)
Ah bambulu kağıt olmasa ne yapardık hiç bilmiyorum
Bilgilendirici içerik teşekkürler.
Şu bambunun da girmediği yer yok.
Neresi hesaplı Allah askina
Benceniz için teşekkürler süper olmuş
Denemek lazım, denemeden yorum yapamam
Kalite herzaman tercih edilir
bambulu her ürün güzel geliyor bana.
Kesinlikle hazırım. Evet, bunu bekliyordum.
Suya dayanıklı ve hassas seviyesi harika
Solo kalitedir ya baya iyi
biz memnunuz aldık kullanıyoruz
Güzel bir ürüne benziyor bu
Kullanıyorum seviyorum tercih meselesi...
Bilmem hazır mıyız acaba (:
Solo solo solooooooooo bu marka zihnimize kazınmış ama farkı ortada.
Fiyatı biraz daha uygun olabilir
Solo fena değil iyi bence😂🤣😂
Hesaplı olan bir şey mi kaldı ya?
Hazırım hazırım hazırım!.
Fiyat önemli 32 lisi ne kadar
Yatırım ürünü olarak tercih edebilirim
Paylaşım için teşekkürler
harika bir paylaşım olmuş elinize sağlıkkk
Kullanıyorum ben zaten bundan. Memnunum.
Solo solooooooo yumuşacık
Solo'yu her zaman beğeniyorum
Teşekkürler harika ve yararlı olmuş
Solo solo hem hesaplı hem kullanışlı
Gayet iyi ürünler deneyebiliriz
Reklamını gördüm alıp deneyecez bakalım
Diğerleri gibi bir tık iyisi
Solo solo, solooo diyorum.