AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Değil ama kadın görürse duramaz bence kendisi yapar
Haftada 1 temizlikçi geliyor madem zorunda değil. Gelmese de zorunda değil, ortak yaşama alanı eşiyle birlikte üstesinden gelebilirler bence. Annenizin karışması söylenmesi falan çok garip ya gerçi herkesin ailesi böyle karışmayan kimse yoktur eminim.
Hiç zorunda değil, karı-koca karşılıklı karar verdikden sonra
Bence bunhn hakkında konuşması bile ayıp , onların ev hayatı onların tercihi
Bence temizlik yapmak zorunda değil, eşim çalışsın temizliği ben yaparım 😊
Zorunda değil tabiki de, kaynanalar karışmasa olmuyor zaten… Abinle yengenin vereceği karar bu, ister haftada 1 alır ister 5. Parasını onlar vermiyor mu sonuçta
Alla alla hahah gelsin ne olacak ya annen takıntı yapmış geline temizlik bahane 😂
benim eşimde çalşyr ama çok yapamıor geneld ekadın geliyor
Bence ev hanımına göre az derecede yapmalı temizlik cinsiyet konusu olabilecek bir şey değil. Herkes tabi ki temiz olmalı. Evinde doğal olarak temiz olmalı kirliliğin çalışmakla ilgisi yok nedeolsa Temizlik imandan gelir.
Ikiside ortak iş yapmalı evde, annen de boş yapmasın onlar evli evlerine karışmasın ben olsam azarlarim annemi
Temizlik için gelen kişinin parasını anneniz mi veriyor? Eğer öyle değilse sonuçta yeni bir aile kurulmuş ve ev annenize ait değil başkasının düzenine karışılması bana çok saygısızca geliyor o yüzden tabiki normal bir durum değil..
Kaynana gelini kıskanıyor, ondan böyle davranıyor, mesele evin temizliği değil. Bunun altında kıskançlık var.
Onu anladım zaten de bu olan saygısızlığı değiştirmiyor ben de ondan bahsettim
Bu dışarıdan kimseyi ilgilendirmez sadece evli olan iki kişiyi ilgilendirir. İnsanlar (anneler dahi olsa) ne çok seviyorlar başlarını yargılamayı. Bırakın kardeşim karı koca anlaşımışsa kime ne laf düşer
Abin ve eşi temizliği beraber yapmaları gerek, oğlunun evliliğine karışan anneden hayır gelmez en fazla tavsiye verebilir. Abini de söyle biraz omurgası olsun el kızı evini barkını bırakıp onun yanına geldi ona güvenerek.
Vesselam
annenizi ilgilendiren bir durum yok böyle evlilikleri maf ediyorlar anne babalar size ne yahu size ne
Aynen, sana katılıyorum. burada kaynana suçlu. Rahat bırak oğlunu artık, o büyüdü ve evli. Kendi halletsin eşiyle. Çok çirkin bir davranış. Oğlunun eşinin arkasından konuşmak...
Dünya ya gelen her insan az da olsa temizlik yapmalı ancak kişinin çalışma durumu varsa zaten temizlik ihtiyacına zaman ayıramaması çok normal ve bu nedenle temizlik yapan kişilerden yardım istemesi de çok normal
Kadın çok yoğun çalışıyorsa tabi ki zorlanacaktir hem işte hem evde çalışmak ağır gelicektir kadına.. böyle şeyleri abartmamak gerek ama yaşlı insanlarımiz biraz eski kafalı oluyor o yüzden pek sözlerine takılmasın yengeniz annenizin
Evlilik sorumluluk gerektirir ağlamak yok para varsa hizmetli tutun sonra kocasını hizmetçi ile yakalarsa ah vay etmesin.
Hayir calissada temizlik yapmak zorunda evet ama bazi kriterler var sonucta oda yoruluyor ve gayet normal haftada bir temizlikci getirmesi ya da baska bi ihtimal erkek kiz beraber yaparlar baska turlu olmaz bu is kizada yazik
Temizlik yapmak zorunda değil erkeğinde yaridm etmesi lazım dinen bile peygamber efendimiz yardim etmistir hanimlarina yardim v3 sünnet yardim etmiosa kocası oda tutar eve ekmek getirildi kadın adamda kadın işlerinde yardim etmesi lazim
Abinin eşi yani yengen çalışıyosa abin de ona yardım etmeyi deneyebilir diye düşünüyorum evlenince bir ev kadının değil erkeğin de oliyo o da yapsın temizlemek zorunda değil bence zor olabilir elinden geleni yapmaya cçalıssın bence
Herkesin kendi evi kendi özgürlüğü tbaikide temizlerse daha iyi olur kendi evi sonuçta. Ama çalışıyor zamanı kalmıyorsa ek destek lazım. Yinede ben olsam kendi evime kimseyi sokmam sağlığım yerindeyse kendim yaparım daha iyi
Temizlik elbette gerek.. ama bunu zorundalık olarak görmek ve sadece kadına yönelik düşünmek ayrımcılıktır. Erkek de yardımcı olursa neden zor olsun ki ama çalışanların bunu düşünmesi kadar mantıksız gelen bir şey yok.
Öyle konuşacağına abine söylesin de ikisi beraber temizlik yapsın belki abin yardım etmediği için böyle oluyordur
Parası varsa yaptırır çalışan insan tabi ki dinlenmek. İsteyecek kendine vakit ayıracak robot değil ki insan sürekli yorulup mutsuz olsa evde huzursuzluk olsa daha mı iyi aileler neden herşeye karışıyor ki onun hayatı sonuçta
Yoruluyorsa gayet dogal yaptigi ya da abinde yardim ederse temizlikciye gerek yok
Zorunda Tabii ki evi pislik mi götürsün kim temizleyecek her yeri Örümcek ağları mı örsün adamı deli etmeyin
Ben çok titiz bir insanım başkasına güvenip yapamam ya eşim Ya ben yapacağım Beni deli etmeyin der Her gün kavga ederim Gerekirse işi bıraksın temizliği olmayan bir aile olamaz huzur da olmaz huzur da vermem evi de yerle bir ederim
İyi de ben görüşümü kendime göre cevapladım Siz niye bu kadar üstünüze alındınız Ben sinirli agresif bir insan olduğum için zaten evlenmiyorum Evlilik bana göre gereksiz bir şey
Vallahi Benimle evlenip öyle kirli pasaklı Hani temizlik dediğin üstünkörü sallamasyon temizlik yapıyorsa Osmanlı tokadının alasını yer yani �yi ki evli değilim Allah'ım çok şükür
Yorumu Siz benim görüşüme yaptınız ben sizinkine değil dikkatinizi çekerim Vallahi evi pislik götüren bir kadınla Ben Hayat götüremem çalışıyorum diye bahane edemez
Bak siz İkinize göre Yorum yapmıyorum Ben Kendi hayatıma göre böyle bir insanım Benimle evlenen insan beni böyle sever sizin ikinizin yorumlarına göre kibar veya şey olmayacağım Evi b** götürsün Bak o konunun kolunu bacağını da kırarım ayda bir anasında gider çorba içer gelir bir daha da yani bir daha gider 15 gün sonra hastanede yatar Bir hafta bir daha döverim Ondan sonra bir daha gider dilerim Size de böyle kocalar Allah nasip eder ben ama evlenmeyeceğim dediğim gibi böyle bela okuyup ağzından b** akan insanların temizliğinden de ben ben bir şey beklemiyorum özellikle
anneler istiyor ki biz cefa çekerek bu gunlere geldık gelınler de cefa çeksin , maalesef bu algıyı bozamıyoruz
Bence temizlikçi en iyisi eşiyle beraber izinli olduğu günde vakit geçirirler kadın zaten yemekti camasirdi isti evdi derken yorulur. Anlayış gerekir bence
Çalışan kadın temizlik yapmak zorunda değil hayat müşterek ben şahsen izin vermem yaparsak birlikte yaparız çünkü oda can sonuçta bize Allah’ın emaneti sahip çıkmak lazım ☺️🙏🙏
Ben onu bunu bilmem ama eğer profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa ona ev temizlik işlerinde hep yardım ederim
tabii ki de zorunda değil evlenen insanlar görev dağılımı her zaman yapmalılar evlenmek adı üstünde birlikte bi yaşam hayat kurmak demek bu hayatta da iki tarafın ortak sorumlulukları olmalı
@l2vin seninle bi konu hakkında konuşmak için ekledim mesaj atarmisin bekliyorum
Çalışmayı eşinin müsadesi olmadan yapıp işi yüzünden evini yuvasını ihmal ediyorsa evet. Ama evlenmeden evvel çalışıyorsa ve eşi böyle bilip tanıyıp evliliği kabul ettiysa hayır.
Kadın çalışsada çalışmasada temizlik yapmalı. Kocasi mi yapacak
Parası varsa temizlikçi caagirabilir
Tek kadın olarak bakmamak gerekir bu duruma erkek de yapmalıdır tabi temizlikçi de onların kararı ama bence annen de enazinda sorulmasını istemişte olabilir annen takmasın bu tür şeyleri kafasına
Abin adam gibi çalışıp eve baksın eşi de evi temiz tutsun bu insanları gerçekten anlayamıyorum evi temizlemek zorunda değil eyer çalışmayıp evde otursaydı o zaman annen haklı ola bilirdi.
Kadın çalışsın veya çalışmasın kendi yaşadığı evinin temizliğinden sorumludur, maddi imkânı varsa temizlikçi bayan tabiki tutabilir ama herşeyden önce kadın evinin temizliğinden kendisi sorumludur.
Gidip bi odunla evlenirsen 😀3 ü biarada yapmak zorunda kalırsın ama anlayışlı birini bulursan sana herkpnuda yardımcı olmaya çalışır boşuna hayat müşterek denemişler
Yani evin durumuna bağlı kazandığını hizmetçiye vermektense ben olsam eşime yardım ederdim beraber temizlerdik ama. hizmetciye de para veremeyiz yani mantıksız
İllaki yapar çevremde hem çalısip bhem yemeğini temizliğini yapan çok kişi var
Ne saçma hani çalışmasa sürekli evde olsa yine bi nevi yapmalı falan diye düşünür insanda kadının canı yok mu hem çalışsın hem temizlik yapsın gelde bunu teyzelere anlat işte akdğzlwdkxk
Erkek çalışsa nasıl çalışıyor iş yapmaz diyorlarsa kadın için de geçerlidir bu sonuçta çalışıyor hangi ara temizlik yapsın yemek yapsın dinlensin o yüzden saçma
Annenin kafası biraz eski olduğu için öyle düşünüyor bence. Kadin çalışıyor bir de evin işini mi yapsın yani madem annen çok istiyor oğlu yapsın temizliği herşeyi kadin mi yapacak!!
İnsanlar ne yapmak istiyorsa öyle yapar onların evinin sorunu annenize kalmamış ister kendi temizler ister bir yardımcı tutar herkes kendi işine baksın
O zaman o oğlu denen adam ya çalıştırmasın ya da oda yapsın
O eve doğal olarak temizlik gerekiyor ama çalışan kadın da hayatını yaşamasın mı canım? Gerekirse temizlikçi haftada 2 kez gelsin.
Anneniz bu duruma neden karışıyor ki abiniz ve eşini ilgilendiren bir durum ister yapar isterse yapmaz
Onların hayatı kimse karışamaz ikisi de çalışıyor madem öyle ikisi de temizlesin
Günümüzde kadını erkeği kalmadı benim görüşüm dönüşümlü temizlik hem erkek hem kadın da temizlik yapmalı
Yapmak zorunda bide eğer evliyse hayli hayli yapmak zorunda çünkü erkekler kirli evi sevmezler soğurlar
Yani yapabildigi kadarını yapiyodur elbet hiç temizlik yapmiyo diye bişey yoktur bence. temizlikci çağırır tabi niye cagirmasin.
Ne diyo begenmedim anneni. Degil tabii ki. Kadın temizlik yapmak zorunda deildir. Bu ailr ici ev işi görevlendirmesiyle cözülür. No stereotyping pls
Temizlik yapıyorsa tamam yapamıyorsa yemizlikçinin ücretini ödüyordur sonuçta eve bir katkısı var temizlik yapmak zorunda değil
Sende annenin dedikodusunu buradan yapıyorsun ne güzel gizli gizli
Haftada 1 temizlikci geliyor zaten neyin takintisini yapmiş ki annen? hayir zorunda değil. Aslinda hiç bir kadin kendisini ev işleriyle yormamalı.
Yani ekonomik olarak yapması iyi qmq psikolojik ve fiziksel olarak yorgunluk olacaktır gelecek için yipratici
Annen karışmasın bence... Sırf bu sebeplerden yabancı biri ile evlenesim var zaten aileler kendini bir şey sanıyor... İmparator falan
Mümkünse bereber yapılmalı. Her işi kadına bırakılmamalıdır.
anlamadım yani ona neymiş sonuçta kadın eşiyle birlikte yaşıyor ne diye annesi karışıyor ki
Degil ama erkegin yaptigini kadin begenmedigi icin tekrar yapiyo 😂😂
Garip, ufak bir oğlunu paylaşamama durumu mu acaba? :)