Alışveriş & Hediyeler Pratik temizlik ipuçları senin için geliyor! Hijyen sağlamayı kafanda büyüttüğün anlar hangileri? (Sayfa 5) Solo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3215 Pratik temizlik ipuçları senin için geliyor! Hijyen sağlamayı kafanda büyüttüğün anlar hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Angelauppsh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Stres atmak için birebir temizlik yapmak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben bir temizlik hastası olarak söylüyorum, Solo'dan iyisi yok.. 0 0 Yorumla
senigidi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kolay ama insanın bazen zoruna gidiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tesadüfen keşfettim ürünü, leke hususunda çok çok iyi ve mobilya üzerindeki izlerde. 0 0 Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Asiei önemli temizlik toz artıkları gidermek 0 0 Yorumla
Fatihxxx1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Evimi her zaman hijyenik tutuyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En ufak bi yeri temizlemeye başlayıp, ardından tüm evi baştan sona temizlemek... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaliteli malzemeler olunca temizlik yapmanın keyfi bir başka oluyor. 0 0 Yorumla
Gizemlii-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl İşe yarar ip uçları, güzel öneriler. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dışarıda gezerken etrafımda manyetik bir kalkan olsa da bakterilerden uzak kalsam 0 0 Yorumla
avenging_angell Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hım, harika. Kullan-at işi kolaylaştırır. 0 0 Yorumla
Asil-Asiltürk06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Temizlik hijyen en güzeli, keşke yormasa. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Islak mendil ürünü iyidir ya pratik oluyor. 0 0 Yorumla
Black_jack42 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Ben temizlik yapmayı tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl her şey önce kişisel temzikten başlar bence 0 0 Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 80% +1 yıl Temizlik, sonra çay eşliğinde mis gibi :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok yararlı olduğunu düşünüyorum bu tür bilgilere ihtiyacımız var! 0 0 Yorumla
delymmmm2505 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Solo harika ürünleri var ve kaliteli. 0 0 Yorumla
Milanobeyfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Halının üstüne çay, kahve, yemek dökmek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl TSK solo yu seçti 😂😂 Bi askeri personel olarak soloyu tercih ediyorum 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
AsosyalKivi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Temızlik yapmayı sevmıyorum ama mecburum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Stres atmak için birebir temizlik yapmak.
Ben bir temizlik hastası olarak söylüyorum, Solo'dan iyisi yok..
Tuvalet banyo temizliği tabii ki.
Kolay ama insanın bazen zoruna gidiyor.
Tesadüfen keşfettim ürünü, leke hususunda çok çok iyi ve mobilya üzerindeki izlerde.
Çok güzel açıklanmış tebrikler.
Solo marka dünya margasıı
Asiei önemli temizlik toz artıkları gidermek
Temizlik hastası ben, tam benlik ürün.
Temizlik için motive ve sabır gerek.
Evimi her zaman hijyenik tutuyorum.
Her zaman temizimmm Soloyla
En ufak bi yeri temizlemeye başlayıp, ardından tüm evi baştan sona temizlemek...
Temizlik mi? En sevdiğim terapi.
Kaliteli malzemeler olunca temizlik yapmanın keyfi bir başka oluyor.
İşe yarar ip uçları, güzel öneriler.
Solo Solo Soooolooooo dnjd
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.
Dışarıda gezerken etrafımda manyetik bir kalkan olsa da bakterilerden uzak kalsam
Hım, harika. Kullan-at işi kolaylaştırır.
Temizlik hijyen en güzeli, keşke yormasa.
Bütün evi temizlerken çok zorlanıyorum yardım edin.
Salonda, yatak odasında, mutfakta ve her yerde Solo 😂
Temiz ve titiz insanlara hastayım
Islak mendil ürünü iyidir ya pratik oluyor.
Ben temizlik yapmayı tercih etmiyorum
her şey önce kişisel temzikten başlar bence
Pratik şeyleri severim 🤭🤭
Hızlı temizlik tabiki, sizce?
En iyi temizlik kirletmemek.
Temizlik iyir , kamu spotu.
Dezenfektan mendil güzel düşünülmüş ihtiyaçım olan birseydi.
Çok yardımcı oldu Teşekkürler
Solo mükemmelliği geliyor tabi!
Temizlik, sonra çay eşliğinde mis gibi :D
Ben temizliği severim ya 😊😊
çok yararlı olduğunu düşünüyorum bu tür bilgilere ihtiyacımız var!
Solo harika ürünleri var ve kaliteli.
Halının üstüne çay, kahve, yemek dökmek.
Ben tuvalete çok önem veriyorum
Güzel tavsiyeler teşekkürler.
Ay çok işime yaradı, thanks!
Birisi hasta olduğunda...
Pratik oluyor, Solo'ya teşekkürler.
Güzel paylaşım, teşekkürler.
Harika bir paylaşım olmuş.
Temizlik yapmayı hiç sevmiyorum
Prensesler temizlik yapmaz 😁
TSK solo yu seçti 😂😂 Bi askeri personel olarak soloyu tercih ediyorum
Solo solo temizlikte lider o
İşe yarar teknikler bunlar