Nedense soğuk havalarda hiç temizlik yapası da gelmiyor insanın, yorganın altında uzanalım tozlar da uzansın kafasına göre bir süre. Kemiklerim ısınınca gelip temizlerim :D
Ahh... şu temizlik konuları yok mu, beni benden alıyor keşke kendi başıma oturabilecegim bir evim olsada, temizlenebilir bir ev, temizlesem... temizlesem... temizlesem... mis gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aklıma reklamı geldi, Solo Solo, Soooooloooooo.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu gün temizlik günü, zaten çok önemli temizlik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Mutfak işleri kesinlikle benim için çok zahmetli geliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
iyi ki solo var
tek kelimeyle kurtarıcı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tenizliğe çok dikkat ederim, önce kişinin kendisi sonra evi tertemiz olmalı.
Vallahi korona diye öyle takıntılar yaptım ki; evde, iş yerimde hijyen, maske, temizlik diye sonunda ellerim Egzama oldu. Şimdi egzama ile uğraşıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben temizlik yapmayı sevmiyorum her zaman gözümde büyüyor
Temizliğe aşırı önem veren biriyim ama bana göre temizlik önce kişisel temizlikten başlar önce kendini tamamen temiz hissedebilmek her şey için çok önemli bence özellikle de odaklanmak için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kafamda büyüttüm bir an yok canım istedimi çiçek gibi yaparım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üürün özellikle anahtar ve kapı kolları için çok pratik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında temizlik yapmayı sevmiyorum ama Solo gibi pratik ürünler sevdiriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Banyo ciddi anlamda temizlemek zor, hele ki duşa kabin camı. 😒
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fiyatına göre performansı gerçekten çok iyi. Verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Temizlik yapmak çok yorucu ama müzik eşliğinde ve tek başına yapılırsa daha eğlenceli olabilir☺️
Mikroplar gerçekten ölüyor mu sorusuna çok kafa yoruyorum. Bir de toz takıntım var. Çamaşır suyu şimdilik aklımdaki soru işaretlerine cevap veriyor.
Hijyen kuralları vs. iyidir ya, hem temizlik imandan gelir.
Nedense soğuk havalarda hiç temizlik yapası da gelmiyor insanın, yorganın altında uzanalım tozlar da uzansın kafasına göre bir süre. Kemiklerim ısınınca gelip temizlerim :D
Ahh... şu temizlik konuları yok mu, beni benden alıyor keşke kendi başıma oturabilecegim bir evim olsada, temizlenebilir bir ev, temizlesem... temizlesem... temizlesem... mis gibi
Aklıma reklamı geldi, Solo Solo, Soooooloooooo.
Bu gün temizlik günü, zaten çok önemli temizlik.
Mutfak işleri kesinlikle benim için çok zahmetli geliyor.
iyi ki solo var
tek kelimeyle kurtarıcı
Tenizliğe çok dikkat ederim, önce kişinin kendisi sonra evi tertemiz olmalı.
Vallahi korona diye öyle takıntılar yaptım ki; evde, iş yerimde hijyen, maske, temizlik diye sonunda ellerim Egzama oldu. Şimdi egzama ile uğraşıyorum.
Ben temizlik yapmayı sevmiyorum her zaman gözümde büyüyor
Temizliğe aşırı önem veren biriyim ama bana göre temizlik önce kişisel temizlikten başlar önce kendini tamamen temiz hissedebilmek her şey için çok önemli bence özellikle de odaklanmak için
Kafamda büyüttüm bir an yok canım istedimi çiçek gibi yaparım.
Üürün özellikle anahtar ve kapı kolları için çok pratik.
Aslında temizlik yapmayı sevmiyorum ama Solo gibi pratik ürünler sevdiriyor.
Banyo ciddi anlamda temizlemek zor, hele ki duşa kabin camı. 😒
Fiyatına göre performansı gerçekten çok iyi. Verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.
Solo her evde mutlaka olması gereken bir şey!
Solo peçetelerinin kaliteleri gayet yeterli.
Kadinlarin en hassas oldugu alan sanirim bu.
Temizlik bana terapi gibi özellikle paslı kireçli yerleri mis gibi yapmaya bayılıyorum
Ders çalışırken genelde çok bunalıyorum ve o an temizlik yapmak için kalkıyorum yoksa kafa kaldırmaz o dersi.
Solo tuvalet kağıdı olsun, havlu kağıt olsun severek kullandığımız markaydı. Hijyen için de tabiki solo diyorum.
Temizlik başlı başına büyük bir olay bence. Bayılıyorum temizlik yapmaya benim için tam bir terapi
Temizliğe çok önem veririm titizim bende biraz
Solo dezenfektan çok güzelmiş bende burada görüp aldım hemen aşırı kullanışlı olmasına bayıldım
Misafir geleceği zaman temmuzun temizlik arifesi gibi çıldırtıyor insanı ama tabi rahatlatıyor da ferahlıyor insan.
Köşe bucak temizlerim, temizledigim yerleri de defalarca kontrol ederim yoksa için rahatlamaz.
Vücut temizliği ve çalıştığım ortamın temizliği çok önemli benim için dağınık birisiyim ama temiz olmalı kesinlikle.
Bir replik geldi aklıma.
Abi sen hiç merak etme. Hijyen hijyen. Hijyen nedir?
-Doktor bu ne?
Sevgilim eve gelecekse ya da onla bir yere gideceksem dünyanın en temiz ve bakımlı insanı olabiliyorum.
Bana bir tane Harry Potter'in süpürgesinden verin, size temiz evi veriyim demiş 4. temizmurat.
Solo tüm yüzeyler için ıslak temizlik mendili mutfak, banyo, salon, yatak odası ve balkon gibi alanlarda temizlik yapmanız için idealdir.
kesinlikle hijyen önemli dışarı çıkarken, girerken mutlaka dezenfektan sıkıyorum aslında. Hasta olmaktan korktuğum için mi bilemiyorum.
Ev çok kirli olunca çok hijyenik olasım geliyor bir pisliğin içinde yaşıyormuşum gibi hissediyorum
Her zaman yumuşak her zaman kullanışlı ve kaliteli malzeme kesinlikle her zaman tavsiye edip kullanırım
Odamı temizlemek bana aşırı zor geliyor. O yüzden kafamda büyütmüyorum rahatsız olana kadar bekleyip yavaş yavaş topluyorum.
Evde küçük çocuklar olunca bütün işler gözümde dev gibi arkamı döndüğüm gibi her şeyin yeri değişiyor.
Evet, hijyen gerçekten hepimiz için önemli. Bu konuda bize yarıdmcı olduğunuz için teşekkürler.
Canım sıkkınsa ortalığı pislik götürse umrumda olmaz. Temizlik yapmak bile belli bir enerji istiyor.
Solo dezenfektan yüzey temizleme mendilini bircok yerde kullanmayı düşünüyorum özellikle banyo ve lavobo temizliğinde çok ihtiyacım olucak
Evde tek yaşıyan için çok zor özellikle ocak ve tezgah temizliği çok gözüme takılır ve tabi bir de pencereler.
Klavye veya faremde herhangi bir kirlenme durumu olursa tamamen temiz olana kadar içim rahat olmuyor.
Zaten peçete ve tuvalet kağıdında solo'yu kullanıyorduk. şimdi bu güzer hijyen ürünüyle evimizin hijyenini sağlıyacağız.
Temizlik işleri biraz cilveli bir durumdur ki kişinin isteğine göre değişir. Bazıları hijyen olmak istemiyor olabilir.
Solo kullanımı çok pratik bir mendil. Seviyorum Solo'yu.
Solo kullanıyorum kafam rahat ediyor. İyiki varsın solo
Özellikle stresli olduğum zamanlarda evi resmen diş fırçası ile temizlerim.
Solo hem fiyat hem performans açısından aşırı derecede iyi
özellikle misafir geldiği zaman oluyor bu bende
Temizlik için kesinlikle sağlıklı ve çevreci ürünler tercih edilmeli.
Temizlik imandan gelir her zaman dikkatli olmak lazım.
Kulaklık temizligi 😅 Kisisel bir sey sonucta gunde 2 kez temizlerim dis fircasi kolonyali mendille.
#hijyeninsolohali bence sosyal medyadan sonra en büyük buluş bu yaaa bayıldım.
Ah şu temizlik ahhh koca gününü ver sonra hemen pislensin.
Temizlik yapmaya üşenen birisi olarak hemen almam gerekiyor galiba. 😍
Her zaman temizim, yoksa rahat olamıyorum. 😉
Solonun ürünlerini ben de çok beğenerek kullanıyorum.
Bazı anlarda çok oluyor. Özellikle sabahları.