Başına gelen oldu mu? Makinenin içini dışını güzelce temizledim ama hala problem yaşıyorum. En güzel deterjanları kullanıyorum fakat hala aynı sorunu yaşıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle yumuşatıcı kısmında ki suyu boşaltma boşaltırsan üstüne su gelir çok az yumuşatıcı makineye gider ve en son durulamada tekrar su gelir etkisi olmaz. Çok fazla çamaşır yükleme 1 kapak mı atıyorsun yumuşatıcı yoğunluğa göre 2 kapak atabilirsin.
012 Yorumla
Soran+1 yılBoşaltmazsam da max seviyeyi geçiyor diye almaz zannediyordum.
Cevap sahibi+1 yılHayır içerisinde ki su üstüne yumuşatıcı döküyorsun orada ki kapasiteye göre su veriyor cihaz ve yumuşatıcılı suyu gerektiğinde alıyor , boşaltma olduğu zaman durulama anında alıyor süre kısa olduğu içinde yeterli gelmiyor
Soran+1 yıl60 dklık programda da sonuç değişmiyor ama.
Cevap sahibi+1 yılSıvı deterjan mı kullanıyorsun toz mu? Çok dolduruyor musun makineyi? Ne kadar deterjan yumuşatıcı ekliyorsun.
Soran+1 yılSıvı deterjan kullanıyorum. Kapakla koyuyorum, 1 kapak her ikisinden de. Gün aşırı çamaşır yıkanıyor bizim evde. Yani hiçbir zaman tam dolu olmuyor makine. Galiba makine kullanmayı bilmiyorum ben. Artık kendime sinir olmaya başladım. 😂
Cevap sahibi+1 yılKaç devirde yıkıyorsun? İlahi aşk olsun sende kötüleme kendini 1,5 kapak koy sıvı deterjanı , sıvı kullanıyorsan yumuşatıcı koyma karışıyor da olabilir kokular. Yani gün aşırı dediğin gibi dolmadan dönüyor bizim evde ki de öyle hiç bittiğini durduğunu görmedim 😅
Soran+1 yılBana galiba servis yolları gözüktü ya...
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık makine ki?
Soran+1 yıl2 yıllık
Cevap sahibi+1 yılGarantisi varsa ara gelsin baksınlar
Soran+1 yılGaliba yok. :) atın beni denizlereeee :D
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😄😄 acaba detarjan gözlerini mi karıştırıyorsunuz 😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
+1 yılYumuşatıcıyı erken alıyor olabilir max seviyeyi geçiyorsan
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama her seferinde yumuşatıcı haznesine su doluyor. Anlayamadım neden olduğunu. Çamaşır yıkamadan önce çıkartıp suyu boşaltmam gerekiyor.
- +1 yıl
Yıkadın mı o hazneyi tıkanıklık vs açtın mı ama bu sorun genelde max sevıyeden oluyor biraz altında kalsın yumusatıcı yine olmazsa eger durulama aşamasında ekle yumuşatıcıyı
Soran+1 yılÇekmeceyi çıkartıp baktığımda hiçbir tıkanıklık yok. Yine de sildim güzelce, 90 derecede boş da çalıştırdım makineyi karbonatla. Galiba bana servis yolu mu gözüküyor ne? :D
- +1 yıl
Bende yaşadım bir ara bu sorunuda böyle çözdüm bilmıyorm çağıracaksın o zaman mecbur
çok dolduruyosun makineyi yumuşatıcı da önemli az çamaşır koyda yıka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık makina? Makina temizleyicisi dök deterjan bölümüne 60 veya 90 derece de boş çalıştır. Birde çamaşırlar yıkanınca hiç bekletmeden cikar
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık makine. Şu an karbonatla yapıyorum o işlemi. Bakalım son çare bir de makine temizleyici denerim.
Cevap sahibi+1 yılBence direkt Marc temizleyici kullanın karbonat falan ugrasmayin
Soran+1 yılBir dahaki sefere de onu alayım bari.
Teknik servisi çağırın bence bu sefer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiltresi tıkanmıştır.
00 Yorumla
+1 yılYumuşatıcı kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyorum
- +1 yıl
Az mı koyuyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Makineden çıkan çamaşırlarım temiz kokmuyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat