en güzel kokulu deterjanları aldığım halde ıslak ıslak koku oluyo tecrübeli deneyimli biri yazabilirse sevinirim ne kullanmalıyım ya da makinede mi bı sıkıntı var çözemedim hala yumusatici miktarını bile arttırdım yok güzel kokmuyor camasirlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 317 cevap paylaştı. Çamaşır Makinası eski mi? yeni mi?
Yumuşatıcı gözüne bir bakın deterjan kalıyor mu diye. Normalde Yumuşatıcıyı çamaşırın sonunda alır.
Birde şuna dikkat edin. Çamaşırlarda deterjan kokusu var mı? Eğer yoksa Makine muhtemelen deterjanı aldığı gibi dışarı atıyor sanırım. Ben Tamirci değilim ama evde kendim tamir ettiğim oldu.
Çamaşır Makinanızın Ventili bozulmuş olabilir. Bana göre %99 oranla. basit bir değişimi var. Seris çok para alır. Ventilin görevi Detaerjan gözünü ayrı ayrı kontrol eder. Eşiniz ya da aileden akrabadan biri kolaylıkla değiştirebilir.
Çamaşır Makinesi Ventili diye internette arat. (Marka olarak)
Örnek bir site;
https://www.online-yedekparca.com/samsung-camasir-makinesi-ikili-su-giris-ventili
Bu Arıza ve değişim için
https://www.youtube.com/embed/A7svb-NKQnc02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl dolmadı alalı yumuşatıcı gözü tertemiz
En İyi Cevaplar
Çamaşır makinesi temizleyici var, bimde bile satılıyor 10₺ civarı bi şey olması lazım. Onu bi deneyin derim, belki bir faydası olur. Ben bazen alıp bulaşık ve çamaşır makinesinde kullanıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılDeniyim inşallah olur faydası 🤦🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Çamaşır makinası çalışırken camına elleyin sıcak mi sogukmu genelde resistans arıza yapıyor suyu ısıtmaz soğuk suyla yıkar hâliyle mumusatici tursil tamamen çözülmez
08 Yorumla
Soran+1 yılSıcak oluyo dokundugum zaman camina
Soran+1 yılHangisi
Soran+1 yılDenemedim sanırım denerim ama
+1 yılMakineyi ayda bir yıkamak lazım. Altta bir kapat var filtre sanırım önce onu aç suyunu dök. Sonra bir Fairy tablet at içine ortalama 1 saate ver boş çalışsın.
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinesinin altında kapağı var orayı temizleyin birde makina boşken deterjan gözüne sirke koyup çalıştırın
00 Yorumla
+1 yılIslak kokusu ne demek, yani bizim çamaşırlar mis gibi yumuşatıcı kokuyor, makinede sorun olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDeterjan ne kullanıyorsunuz denemediysem onu alıyım bir de bari
- +1 yıl
Bilmiyorum ki bakmak lazım
+1 yılKuruyunca gecmiyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılGeciyo o koku kuruduktan sonra. Ama buram buram yumuşatıcı koksun istiyorum çıkardığım zaman 🥲
+1 yılValla onu bizim rasim abiye sormak lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılE sor madem sebep neymiş😂
- +1 yıl
Mankine tam kurutma yapmadığı için dedi abla
Soran+1 yılÇözüm?
- +1 yıl
Dükkana gelsin diyo makinayıda getir gelirken
Soran+1 yılHe oldu 😂
+1 yılÇamaşır makinede bekliyor mu !
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hatta bittiği anda seriyorum zamanlama bile kuruyorum telefona
- +1 yıl
Boş çalıştırdın mı kalkın kireç çözücü at içine boş çalıştır birde limon at fileye koyup
Soran+1 yılYok hiç çalıştırmadim öyle kireç çözücü bozmaz dimi makineyi daha bir yıl olmadı 😂
+1 yılİyi sikmadigindandir tekrar sıkmaya alabilirsiniz.
00 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 10,6b cevap paylaştı. Makine iyi sıkmıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKuru çıkarıyor ama
+1 yılIslak olduğu için ondan olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYumuşatıcı kokmuyor kısacası kötü kokuyor yumuşatıcı döktüğüm halde
- +1 yıl
Makinede sorun olabilir mi
Servis çağır
01 Yorumla
Soran+1 yılServis olmadan halledilcek bı konudur bence bu
Islak kalıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKupkuru çıkarıyor ama kokusu kötü
Soran+1 yılDeniyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Camasir makinemden çıkardığım çamaşırlarda islak kokusu oluyor sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat