Peki bu temizlik nasıl olmalı? Stor perde nasıl temizlenir?
Stor perde temelde zincirli bir yapıya sahip olup açılır-kapanır mekanizmasıyla evdeki ışığı kesmede kolaylık sağlasa da kirlendiği zaman stor perde temizliğini doğru şekilde yapmak son derece önemli. Çünkü tül veya kumaş perdeler gibi çamaşır makinesinde yıkanmadıkları için, silme veya yıkama işleminde doğru adımlarla ilerlemek önemli.
Stor perde nasıl sökülür, nasıl takılır, tek başımıza takabilir miyiz gibi soruları daha satın almadan önce sormaya başlarız, çünkü standart kumaş perdelerden farklı bir yapısı var ve takılışı da bir o kadar zahmetli, dolayısıyla nasıl takıldığını biliyor olmak, en azından bilen biriyle takmak önemli. Nasıl takıldığına dair bir video ekledim fakat yine de birkaç adımla takılışından bahsedeyim:
"Yerinden söktük ama stor perde nasıl temizlenir?" dediğinizi duyar gibiyim :) İşte tam olarak burada stor perdenizi nasıl temizleyebileceğinizden bahsedip sizi tertemiz perdelere kavuşturacağım ;)
Ben kendi elimle yıkarım yerimiz müsait. çok amaçlı deterjanla pırıl pırıl oluyor... Yerde çok güzel oluyor... Ama işlerim yoğonsa yıkatmaya veriyorum... Başak kadınları titiz kadınlardır..😄
Çıkarıyorum banyoya seriyorum halı yukar gibi 😂😂😂
Onun garantisi benşm 😂
Teşekkür ederim efenim 😂😂
Cevap
2Cevap
Üzerinden hafifçe nemli bezle silebilirsin o kadar.. Birkac yılda bir değiştirebilirsin.
Çıkartıyorsun halı yıkar gibi yıkamak gerek onları
Kuru temizlemeye vereliyor
Stor Perde... stoperde diye okudum yaw
Mlsf lekeler çıkmıyor.
Fırça yardımıyla biraz deterjan dök yerde yika
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.