Selâmm 🧚🏻
Odamın perdelerini değiştirmek istiyorum ama bu kez stor almak istiyorum. Temizliği, takıp çıkarması kolay mı?

Selâmm 🧚🏻
Odamın perdelerini değiştirmek istiyorum ama bu kez stor almak istiyorum. Temizliği, takıp çıkarması kolay mı?

Benimde stor perdem var kendi odamda. bunun temizliği için nemli bir bez ile ama çok ıslak olmamalı yavaş bir şekilde silinmelidir. bunların dışında ıslak mendil ile de silinebilir eğer o an için çok önemli değilse. genelde yerlerinden çıkarmaya gerek kalmıyor. bunların dışında zaten genel de leke var ise temizlemeye götürülmeli. ama sadece toz varsa söylediğim gibi bir bez yarımı ile temizlenebilir.
Büyüklüğüne göre değişen klipsleri var. Takıp çıkartılabilir nitelikte.
Mesela orta boy olanların üç tane oluyor. Balkonda veya banyo büyükse zeminde hortum ve fırça ile yıkamak basit. Ama yok ben uğraşamam diyorsan temizleyen yerler de var.
Kendin yıkamak istersen her şeyi bitirdikten sonra sarıp dik bir şekilde bir yere koy, suyu iyice aksın, süzülür. Ardından da hafif nemliyken yerine tak kurusun.
Selam gadası 🙃
Genelde ev hanımları spor perdeyi pek tercih etmek istemiyorlar. Çünkü temizlemesi biraz zor oluyor. Ama stor perdeyi banyo içinde yıkama yapabiliriz.
Vallahi bizim evde de stor perde var. Nemli bezle temizleniyor diye biliyorum. Hani öyle sök tamamen temizle geri tak hiç yapmadım.
Cevap
5Cevap
Benim stor perdem üstten cırtcırtlı ve aralıklarla sabitleyici çubuklar var.. Cırtcırttan çekip masaya indiriyorum sabitleyici çubukları da çekip çıkarıyorum içinden ve makinede yıkıyorum birkaç günde birde buharla temizliyorum... Ama farklı modeller de vardır onlar sanırım silerek veya buharla temizleniyor.
Yavrum sen zaten haftanın 8 günü temizlik yapıyosun storu de nemli bezle üstünden silersin yeter 😂
Stor perde daha iyi , bizim için takması kolay oluyor 😬
Ben dusun altına sokup yıkıyorum 3 saatte duş ta asılı kuruyor mandalları var takip sokması kolay
Store perde yıkayan şirketler var.
Takması çıkarması da çok kolay
yikatiyorum halicilar mi ne yikiyo galiba
Kime yıkattığını bilmiyo musun ya 😅
annem veriyo bi yere ne bileyim. baya cikartip veriyoruz. tertemiz yepyeni geliyor
Senede bir söküp yemizlemen gerekiyor sanırım
Senede bir çok az değil mi kız kirlenmiyor mu bunlar?
Yani çoluk cocuk varsa bilemem
Balkonda fırçayla firc firc ederek 🤣
Halı yıkar gibi yıkanıyor genelde ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?