Selam,
Soru başlıkta. Gelsin yorumlar 😃
Soru başlıkta. Gelsin yorumlar 😃
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin yaptığı temizlikle kadının yaptığı temizlik arasında genelde pek fark olmuyor fakat burada hangi tarafın daha sık temizlik yaptığı önemli ;) Sonuçta el becerisi, pratiklik, zaman gibi faktörler devreye girince kadın-erkekten ziyade tecrübe önemli oluyor ;)
Bir kadının yaptığı temizlik erkeğin yaptığı temizlikten oldukça farklıdır. 2 Tür tecrübe edindim. En yakın arkadaşımın annesi evime misafirliğe gelmişti evi görseniz çok dağınıktı... Benim bulaşık yıkamada bir sorunum yok ama bulaşıktan tut evin düzenine kadar her şey tertemiz olmuştu ve onun sayesinde eksikliklerimi gördüm ve yaptıklarını devam ettirdim. Bir diğer tecrübemde ise genç yaşıtım olan bir kadın vardı yemeği güzel yapmıştı iş bulaşığa gelince jet gibiydi bende merak ettim ve gözlemledim. Bulaşıklarda köpük bırakıyordu yapışan yağları fark edemiyordu... Ben buradan temizliği annelerden başkasına bırakmanın iyi bir fikir olmadığını çıkardım. Çocuğu zehirlensin isteyen bir ebeveyn olabilir mi? Yani kadın ya da erkek demekten ziyade evladına gözü gibi bakan ebeveynlerin yaptığı temizlik enfes... Erkek çaba gösterse temiz yapar, kadın hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi düşünmeyi bırakırsa temiz yapar... Hiç bir zaman eşit olamayacaklar orası kesin... :D
Erkekler ve temizlik aynı cümlede geçince Türk dil kurumu anlatım bozukluğu olarak kabul etmiyor mu? 😂 😂 💦 Erkekler pisletip batırmasın başka ihsan istemiyorum demez mi kadınlar? Maalesef biz erkekler pisliğe bağışıklık kazanmışız. Askerde kamuflajı kerme bağlaya bağlaya katmanlaşmış ve kamuflajı ile bütünleşmiş askerler gördü bu gözler. Allah aşkına Ne temizliği? 😂 😂 💦
Ahahah süper yorum ya yaa 👏😂
Temizliği yapan kişiye göre değişir aslında bu durum. Titiz erkek ya da titiz kadın. Pasaklı erkek ya da pasaklı kadın.
Tabi toplumumuz ataerkil sisteme dayandığından erkeklere bu sorumluluk aileleri tarafmdan pek yüklenmeden yetişiyorlar. Ancak kaliteli seviyeli beyler de mevcut bu hayatta.
Cevap
45Cevap
Asla olmaz bence ya. Temizlikle ilgili sorduğum bir soruya bile kadınların verdiği cevaplarla erkeklerin verdiği cevaplar bu kadar farklıyken yaptıkları temizliğin bir olması bence im-kan-sız :D
Olur tabi neden olmasın? Benden daha kötü temizlik yapanlar tanıyorum...
Olur neden olmasın kadir ezildi yi görmüyor musunuz
Erkeğin temizledim dediği yeri bir de kadın temizlerse belki 😂😂😂
Halının kenarını halının altına süpüren bir cins ile halıyı kaldırdığı yetmemiş gibi parkeleri bile sokmeye kalkan bir cins bir olabilir mi? 😂😂😂
kişinin temizlik anlayışına göre değişir... mesela benim tuvalet temizlemem ile erkek arkadaşımın (eski) çok farklı (ben tavana kadar yıkarım) ... ev süpürmemiz de farklı o dip köşe temizler halıları silkeler falan meselaaaa
Aslında eğitilme şekline bağlı. Eğer paşam diye diye büyütülen bir erkekse tabiki kızlar daha iyi iş yapar. Ama kızlardan çok daha iyi iş yapan erkekler de var tabi.
Mümkün degil, erkeklerin yaptığı temizlik üstünkörü oluyor, kadınların yaptığı temizlikle kiyaslanamaz bile
temizlikte üstüme tanımam erkekler beceremez bence çok temiz yapamazlar
Tabiki erkekler müthiş temizlik yaparlar diyorum...🦄🍀🍏⭐❤️
Valla iddalıları var isteyince bizden iyi yapıyorlar 😄
Beni geçemezler o da ayrı mesele
Belli olmaz
Bazi erkekler kadinlar dan daha guzel is yapar
Bazı erkekler çok güzel temizlik yaoar hakkımızı yemeyin şimdi😂😂
Kendine güvenen, ben daha iyi temizlik yaparım diyen erkekleri piste alabilir miyiz acaba😃
Benim gibi temizlik yapan hatun varsa buyursun. İsteyen mutfaktaki sarı beze sorabilir
alakası bile olmaz ama temizlik işte olduğu kadar :D
Bir sen halı koltuk sil birde ben farkı görürüz ya da duvar silmesi :) ya da mutfak dolabı silmesi
Olur tabi ki. Bende gayet güzel temizlik yapıyorum :D
İşini iyiyapan kadında erkekte aynıdır hamarat olmayan bi kadının temizliğini erkeğinkinden üstün göremem
Kesinlikle aynı olmuyor. Kirada yaşıyorken annem geliyordu. Ben temizliğimle arada büyük fark oluyordu. Hem de pratik
Kendime bakarsam bayan temizliği benim temizliğin kadar iyi deyil
Biz yüzeysel takılırız. Siz derinlemesine.
Bu yüzden hep bir farkımız oluyor.
Kesinlikle olmaz ama erkek de kadının yaptığın yarısını yapar bence belki daha fazlasını.
1 hafta boyunca temizlik yapsak; kadının yarım saatte yapacağı temizlik kadar olmaz 😇
Biraz da kişiden kişiye değişir.. pasaklı kadınlarda var
Çoğu erkek kadınlardan daha iyi yapar da sonra üstüne kalır diye bulaşmıyor 😂
Ne Kadir Ezildi'ler var valla o yüzden erkekler de iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum
Bu biraz insanın içiyle alakalı bir durum. Temizlik içseldir. Erkeği, kadını olmaz.
Yok ya Erkekler ne anlar :D
Temizliğe alışmış erkek ise eğer evet, bir olur.
Emin ol bal döküp yalarsın
Genelde kadınların yaptığı daha titiz ve güzel
Hayır. Kadından daha iyi temizlik yaparım😀
Erkekler hızlı ve temiz...
Bazı erkekler kadınlardan bile daha iyi yapıyor.
Bir olmuyor ben bundan eminim 😊
Yaparım ama kötü olursa kızmak yok 🤣🤣🤣
hayır çünkü temizlik erkeğin görevi değil yapmamalı
Erkekler kızlardan daha temiz desem
Benim yaptığım temizlik en iyisidir
Olur. Temizligin kadini erkegi mi olur
Ben kadınlardan çok daha iyi temizlik yapıyorum
Temizlikçilik karı işi çünkü
İşini iyi bilip bilmediklerine göre değişir
Hayır tabiki kadın detaycıdır erkek yüzeysel
Olur 😀
Olur, neden olmasın
Erkekler baştan savma temizliyor bence.
Erkekler pek anlamaz diye düşünüyorum
Olmaz tabii ki.
Olmaz
İyi temizlik yaparım ama olmaz
Asla olmaz
evet.
Hayır diyenler utanır mı sanmam
Pek mümkün değil 😂
Olmuyor daha detaylı yapar kadınlar.
çoğu kadından daha iyi temizlik yaptığıma eminim..
Kadın özene bezene yapar.
Erkek şişirir genelde
hayır olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?