Ya çekici oluyo dicektim ama utanmadan foto koymuşsun şimdi sana çekici diyomuşum gibi olcak ama yani değil... Ev işi yapsın tabi hanımcılıksa hanımcılık!
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu kadar kasma be rahat ol burdaki kimse yakin cevren degil. bu siteyide cokta ciddiye alma.
yani ne kadardir bu sitedesin bilmem ama bundan 8 9 yil. once cok. iyidi buralar. yani cinsel sorularda bile kimse gizlenmezdi. ama nasil boyle cogaldilar anlamadim. sadece erkek degil bir suru ergen abaza kizda dolmus.
ya tabiki guzel insanlarda var yok degil. ama cogunluk her zaman her yerde oldugu gibi kotulerde.. peki sizden rica etsem soruya like atabilirmisiniz?😊🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya çekici oluyo dicektim ama utanmadan foto koymuşsun şimdi sana çekici diyomuşum gibi olcak ama yani değil... Ev işi yapsın tabi hanımcılıksa hanımcılık!
bu kadar kasma be rahat ol burdaki kimse yakin cevren degil. bu siteyide cokta ciddiye alma.
Ev temizliğinden çok kaslarını gösteriyormuşsun gibi geldi bana dbfmjg
yasakmi bacim. bu fotoyu atmistim florte de kndan bunuda koydum buraya 😂
Yasak değil tabikide bro. Relax ol😂
im relax bequtiful
Kesin burcu başak.
flortun mu benim mi? neyse ikimizinde degil zaten basak 😂
Hanımcı olma böyle kötü bir seymi hayat müşterek elinden geldiği işlerde yardım edersin arada temizlik yapar iken ısırırsin
O temizliği ben 10 yıldır yapıyorum temizlik bulaşık yemek
bendensin brom 👌
Iyi iyi nerden puan kazanicaginizi biliyosunuz
puan?
Biraz öyle diyebiliriz ama yapmayanada odun diyoruz ,🫢🫢
Flörte böyle foto atacak kadar yıkık etme kimseyi yarabbi.
😁😁😁😁
Nereden tıkladım soruna. Off çıldırmışsınız. Donunla da poz vermezsin süpürge kafalı.
gercekten karekterli biri olsan o fotoyu gorunce cekip. giderdin. ama sen gitmek yerine dalasmayi tercih ettigine gore pekte saglam sayilmazsin.
Saldırmayı severim. Senlik bir durum yok. Ağlama.
uza.
Tamam 😇😇😇😇
😊👍👍
Yok reis hanimci değilsin de flörte temizlet evi 😅
kral kiz eve gelince anca kendisini toparlaya biliyo 🤣
😄👍🏻
Hanımcı ol işte ne güzel :P
temizlik severim bulundugum ortamin temiz olmasina ozen gosteririm ama temizlik = hanimci degil. 😊
Ciplak temizlik yapmayan da ne biliyim.
kral terliyo insan ve ben ev icinde elbiselerle terlemejten haz almiyirum
Yani deniz olan bir sehirdeysen olabilir
bide hep toz kalkiyo. temizlikten sonra direk dus. eee evde benim yalnizim keyifli oluyo
antalya 👌👌👌
Antalyaysa normal
Üstsüz temizlik yapanı da ilk kez görüyorum 😄
antalyada yasa cok yaoarsin heleki yalniz yasiyosan.
temizligi bitirip. terli terli direk sogumadan dusa atliyom. evde kiyafet icinde terlemek beni iirite ediyo
bide toz kalkinca uyuz gibi oluyom kasiniyom.
Pekimm, kolay gelsin 😊
ohooo temizlik bitti bile 😊
camasirlari astim paspaslari silkeledim dus aldim simdide spora gecicem😰😰
Kolay gelsin 🙋♀️
nopeee. olmaski zor gelmesi lazim ki kaslar gelissin. kicimizdan ter akmasa o spor ise yaramaz.
Hımm, peki madem öyle olsun.
neden gizlisin ki?
merak uyandirmaktan haz mi aliyonuz 🙏
Evli olduğum için
yani evlisin ama gayet mutevazi bir gorus paylastin bi artniyet vs yok. sende haklisin aslinda sitenin abazalari ucani kacani affetmiyo 😕
yani ne kadardir bu sitedesin bilmem ama bundan 8 9 yil. once cok. iyidi buralar. yani cinsel sorularda bile kimse gizlenmezdi. ama nasil boyle cogaldilar anlamadim. sadece erkek degil bir suru ergen abaza kizda dolmus.
Evet çok haklısın benimde kendimce bir çevrem var burada çok nezih insanlar da var, ama dediğin gibi çok garip insanlar da var.
ya tabiki guzel insanlarda var yok degil. ama cogunluk her zaman her yerde oldugu gibi kotulerde.. peki sizden rica etsem soruya like atabilirmisiniz?😊🙏
Ama öyle kim olduğum görünür diye biliyorum yanlış mı
sadece soru sahibi yani ben gorurum. baskalari goremez bu konuda rahat olun.🙏
bu arada sizde bende uyandirmis oldugunuz bu kim acaba merakimi gidermis olursunuz. 😌
Teşekkür ederim çok kibarsınız ama böyle kalsa daha iyi 🙂
bak simdi bu mutevazi saygili yorumu yaptin iyice merak uyandirdin 😌😌
🙏🙏🙏😊
Kaslar yok ki
kanka yanlis yonlendirmisler seni buraya 😂 kas dagitmiyoz ki biz 😂
ama al sana burdan hadi gelmisken eli bos gitme.
https://imgyukle.com/i/JW2Ng1
tamam şimdi var işte
ya aslinda varda. ama bulk doneminde oldugum. icin biraz yag var ondan yoksa gordugun vucut 90 kg
Hanımcı
İyisin
soru bu degildi ama neyse
Ben başka bisry görüyorum
gordugunuzu bizimle paylasabilirmisiniz 😂
Tabiki teşhir görüyorum hersey meydanda😅 iyisin iyi
niye gizlisin sen soruyu begensene bi
Yok canım 😅
kesin taniyosun beni dimi
Hayır asla tanımıyorum
ne bilim soruyu bi begen dedim baya garip bi tepki verdinde. sanki eve cagirmisiz gibi. dedim acaba tanisiyoz. mu cekindi.
Böyle garip biriyim işte 😅cekingen utangaç korkak biriyim
yaaa kiyamam senin yas kac ki 🤣
ama inan iyi seyler bunlar. korkmak iyidir. seni tedbirli davranmaya iter. cekingen ve utangac olmanda iyidir. bu senin karekterini kaliteni korrur.
K. bakma bedenine göz koyduk 😅öylesine yazdım
ama inan iyi seyler bunlar. korkmak iyidir. seni tedbirli davranmaya iter. cekingen ve utangac olmanda iyidir. bu senin karekterini kaliteni korrur..
K. bakma bedenine göz koyduk 😅öylesine yazdım
el koymadigin surece sorun yok 😉
Anladım
bide sey diyomussun bu bedeni terk et ben el koydum 🤣🤣
Yok ben sana öylesine yazdım gözüm yok sende
takiliyom deli. tabiki gozun yok bende. sen sakalasinca bende takildim iste. saka laan saka gul diye.
Güldüm zaten çok hemde😅😅
youtube.com/shorts/KmPZ7z3fhuE?feature=share
🤣🤣🤣
😅👍🏻
ama sevdim seni eglenceli birisin 😊🤣
Sende öyle 😅😘
senin yas kac bakim deli