Alışveriş & Hediyeler Erkekler temizlik yaparken daha mı detaycılar kadınlara göre? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Erkekler temizlik yaparken kadınlardan daha mı detaylı yapıyorlar? Erkekler temizlik yaparken daha mı detaycılar kadınlara göre? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl Bence kadınlar daha iyi temizlik yapıyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bence erkekler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben detaycıyım evet 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Genel olarak tersidir. Ama temizliği detaylı yapmayı seven erkekler de vardır. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Onlar da var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkeklerin yaptığı temizlik bir bayanın kini tutmaz bence benim görüşüm kadınlar daha detaycı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet kadınlar zaten fix Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aslında değil ama kadının yaptığı temizlikte kusur aramaya ve bulmaya birebirler 😂😄 2 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hayır, hiçte değiller. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İsyan sezdim 🤣🤣 Yorumla Papatiam 1 yıl Biraz isyan içeriyor. 😂 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Aksine daha yüzeysel yapıp geçiyorlar bence. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bazıları pür dikkat bakınca öyle sandım 🤣🤣 Yorumla
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben titizim temizliğin erkeği kızı olmaz 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kesinlikle Yorumla BirAskerinİçSesi 1 yıl Sen Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. ben degiller 1 2 Yorumla Asya_2275 1 yıl bence Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olsun ben anlıyorum Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl zamana bagli 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Zaman önemli Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl zaman hersey demek. Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Kadın lar daha fazla 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet kesinlikle Yorumla handsome0531 1 yıl Kesinlikle Yorumla handsome0531 1 yıl Titizlikte bayanlar daha titiz Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yoo biz yapmayiz 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Yaparsınız yaparsınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anliyorum canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence kadınlar daha iyi temizlik yapıyor.
Bence erkekler
Ben detaycıyım evet
Genel olarak tersidir. Ama temizliği detaylı yapmayı seven erkekler de vardır.
Onlar da var
Erkeklerin yaptığı temizlik bir bayanın kini tutmaz bence benim görüşüm kadınlar daha detaycı
Evet kadınlar zaten fix
Aslında değil ama kadının yaptığı temizlikte kusur aramaya ve bulmaya birebirler 😂😄
Hayır, hiçte değiller.
İsyan sezdim 🤣🤣
Biraz isyan içeriyor. 😂
Aksine daha yüzeysel yapıp geçiyorlar bence.
Bazıları pür dikkat bakınca öyle sandım 🤣🤣
Ben titizim temizliğin erkeği kızı olmaz
Kesinlikle
Sen
aynen daha detaylı daha düzenli
ben degiller
bence
Olsun ben anlıyorum
zamana bagli
Zaman önemli
zaman hersey demek.
Kadın lar daha fazla