Burada veriyorum bana söylediklerini ben de burada paylaşıyorum aslında vermekten daha çok alıyorum. İnsanlar ne kadar meraklı olmuş akıl satmaya sanki bilmiyorum 😃 Ama yine de he tamam yaparım birdakine öyle diye geçiyorum başka ne denilebilir ki. Derim derim ama yine de kendi bildiğimi yaparım insanların fikirlerine tavsiyelerine kulak veren dediklerini yapan biri değilim. Yanlış olsun veya olmasın yine kendi bildiğim doğrudan vazgeçmem :)))
Asla başkasının yaptığı işe musallat olmak için tavsiye veriyorum ayağına iğneleyen biri değilim. Verdiğim tavsiyeler gerçekten denediğim ve oldukça memnun kaldığım ürünleri önermekle alakalı oluyorlar genelde. Mesela son zamanlarda en fazla övdüğüm marka Vim. Birçok arkadaşıma önermiştim Vim'i ve en güzel kısmı kullanmaya başladıktan sonra ne kadar beğendiklerini tek tek bana söylemeleri <3
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Hayır insanlara yardımcı olmak adına birşeyler dediğimiz zaman karşı taraf sanki biz bilmiyoruz havasına giriyor. O yüzden insanlara pek bu konularda brifing vermek istemiyorum gadası. Hani derler ya herkesin bildiği doğru kendine yetermiş. O yüzden karşı taraftan talep istek gelmediği sürece herhangi bir şey demem. Çünkü insanoğlu yanlış anlamaya müsait bir varlıktır.
Çevreme temizlik anlamında tavsiye veremem çünkü çoğunlukla temizlikten anlıyorlar. Temizlik anlamında bazen benim çevremden öğrendiğim çok şey var aslında. Neyin nasıl yapıldığını bazen çevrem sayesinde anlıyorum ve uyguluyorum.
evet evinizde ne yapıyorsanız yapın ama şu güzelim doğaya çöp atmayın lütfen diyorum bir sigara izmaritinden bişey olmaz deme herkes senin gibi düşündüğü için doğa bu halde
Hayır tabi ki. Konuşulacak daha değerli konular var. Temizliğe bu kadar takıntılı bir toplum daha tanımıyorum. Normal bir insanın yapması gerektiği kadar yapıp geçiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Evet veriyorum. Titiz olduğum için sık sık bana sorarlar ne yapalım diye.