Yaşadığımız yeri temiz tutmak, yazısız toplum kurallarından biri. Peki yaşadığınız çevreyi temiz tutmak için yaptığınız şeyler nedir? #temizlikperileri
Merhaba! Ben Peri! 🌼 Evin içinde olduğu kadar dış çevresinin de temiz olması benim için çok önemli. Elbette çevremizi temiz tutmak; bahçemize, sokağımıza ve hatta topluma olan saygımızın bir göstergesi. Bahçemdeki çöplerin toplanmasını ve sokağımdaki atıkları temizlemeyi görev bilirim. Bahçemde Ece ile oyun oynarken hem eğleniriz hem de etrafı toplarız.
Pratik bir temizlik önerisi: Bahçe ve dış alanları temizlemek için hava koşullarına uygun zamana dikkat edin; rüzgarsız bir gün en iyisi! Ayrıca, iç mekanda Philips AquaTrio 9000 ile ıslak-kuru süpürme yaparak zeminleri pırıl pırıl hale getirebilirsin. 🧽🏡
Benim fikrim: Bahçeme, sokağıma bile el atarım! Çünkü çevrem temiz olunca içim de ferah olur. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben övünmek için demiyorum bir çöp varsa çöp kutusu bulana kadar elimde geziyorum. Aynı şeyi oğluma da aşıladim çok şükür. Babası öyle değil. Attığı zaman oğlum neden atıyorsun diye sorar bunun için mutluyum. her şey ailede başlar.
Keşke herkes bu bilinçle yaşasa.
Ne zaman bir ormanlık piknik alanına gitsme üzülüyorum. İçler acısı 😢😢
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evimin toplam 800m2 alanı var. Amerika’da herkes kendi mıntıkasından sorumlu. Eğer komşularından biri şikayet ederse ayvayı yedin 😶
cimleri biçmek, ağaç yapraklarını süpürmek zorundasın hatta evin boyası eskidi mi aynı renkte boyamak dahi zorundasın…
Yapay Zeka Cevapladı