Günaydınlar 🌹
Erkeklerin çalışması iş sıkıntıları filan mı yoksa kadınların ev çocuk temizlik vs hangisinin yükü daha ağır
Erkeklerin çalışması iş sıkıntıları filan mı yoksa kadınların ev çocuk temizlik vs hangisinin yükü daha ağır
Aslında sürekli karşılaştırılır kimin işinin daha zor olduğu. Bence herkesin işi kendine zor :D Her işin bir zorluğu vardır mutlaka. Erkekler de kadınlar da birbirlerine yardımcı olmalı diye düşünüyorum. Böylece hayatımızı kolaylaştırabiliriz. Evin tüm görevleri kadına aittir deyip kadına fazlaca sorumluluk yüklemek yanlış bana göre
Kişiden kişiye değişir bu sonuçta her iki cins de birbirleriyle aynı sorumluluklara sahip değiller ki? Onu da geçtim her cins kendi cinsi arasında da aynı konumda değildir bu sebeple doğru kıyaslamayı kimse yapamaz.
Kadınların işi daha zor. Yemek ev temizlik işi çamaşırı bulaşığı birde çocuk varsa tamam. Ama erkek işyerinde sadece birtek işle uğraşır. O kadar.
kadınların her zaman daha cok
Cevap
13Cevap
Her işin kendince zorlukları var, bu nedenle erkeğin de kadının da işi zor.
Kadınlarda evde çocuk bakıyor erkekler işte mi çalışıyor. Kadınlar hem ev temizleyip hem de işte mi çalışıyor?
Valla kadınların işi daha zor yalan yok biz erkekler para getiririz sadece
Bence erkeklerin fiziksel olarak çok ağır işler yapıyorlar genelde
kadınların daha zor ev iş yemek temizlik çoçuk doğurma. Kocaları yardım etmeleri gerek hayat müsterektir
Tek başına çalışan bi kadın olarak söylüyorum ki. Kadının işi çok zor. İş yerinde nelere katlanıyorum bilemezsin. Ama mecburum para kazanmam lazım
türkiyede erkeklerin zor çalışma saatleri çok uzun biri 6 saatten fazla çalışıyorsa hayatı b*ktandır
Erkeklerin zor kadın ev işi yapmasantemizlikçi kadınlar şirketler var bu işi profesyonel yapan. Ama erkek çalışmazsa fena
herkesin zorluğu kendine göre bilemeyiz
Bana göre kadın yükü daha ağır
Kadınların. Allah yardımcıları olsun
Insan olmak zordur. Insan olmanın kadını erkeği yoktur.
Türkiye de erkek olmak zor
Hangisi daha çok iş yükü çekiyorsa.
Erkeklerin sıkıntıları daha çok bence
Kadınlar işi ya yap yap bitmiyor
Erkeklerin.
🙃🙃
Kadınların
Erkeklerin
Kadınların
kadınların
Erkeklerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?