Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Çok amaçlı temizlik ürünlerini kullanıyorum, oldukça pratik ürünler ve temizliği daha eğlenceli hale getiriyor. Özellikle Vim çok amaçlı temizlik spreylerini evimde kullanmayı tercih ediyorum. Kokuları ve temizlik performansları ile benim gönlümü fethediyor.
Vim Arap Sabunu ve Vim Beyaz Sabun çok amaçlı temizlik spreylerini koltukları silerken, ahşap mobilyaların tozunu alırken, metalleri parlatırken sıkça tercih ediyorum. Kokuları da harika, evim temizlik kokuyor. Vim Silikonlu Temizleyici ile aynalarımı ve camlarımı temizliyorum, bazen de toz alıyorum. Silikonlu formülüyle temizliyor, parlatıyor ve kirlenmesini geciktiriyor.
Kullanmıyorum. Elma sirkesi gibi doğal içerikli ürünler kullanıyorum... Kimyasal içeriklerin ne kadar zararlı olduklarını öğrendikten sonra kendime bu işkenceyi yapmamaya karar verdim. Ayrıca doğaya karışan kimyasal içerikler, plastik kaplar vs. her açıdan ekolojik olarak zarar görüyor. Bunu bir düşünün derim.
Yazamadan da edemeyeceğim hiçbir toplum çamaşır suyuna ve benzer içeriklere bu kadar aşık değildir sanırım. 😂😬
Bu silikonlu temizleyiciyi camlarda ve mermer yüzeyde kullandım, gerçekten muazzam etkisi var.. Çok tercih etmiyorum açık söyleyeyim.. Çünkü her yerin bana göre temizleyicisi ayrı olur..
Ben minimalist yaşayan bir insanım. Bu yüzden bir eşya ya da ürün alırken onu kaç farklı şekilde kullanabilirim diye düşünüp kâr-zarar hesabı yapıyorum. Doğal olarak temizlik ürünlerinde de ne kadar çok yüzeyde etkili olursa benim için o kadar önemli. Ürün kullanımı azalmış oluyor, hem alanımız açılıyor hem de cebimiz zarar görmüyor.
Yani Vim denemedim ama asprin marka bir sprey var onu baya kullanıyorum. Resmen isveç çakısı gibi her yerde kullanıyorum. Sık geç yapınca hiçbir şey bırakmıyor ya.
Her yüzey için farklı ürünler kullanmak cebi yaksada için öyle daha rahat ediyor 😅 ama en son temizlikten sonra birde bu çok amacliyla üzerinden geçebilirim
ben buna katılmıyorum. çünkü her lekenin problemin uzmanı ayrıdır. kireç ökücü yağ sökücü ayrı almak daha mantıklı. çünkü o ürün sadece yağ lekesi için odaklanmıştır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Elde bulunsun diye alıyorum ama temizlik için özel olan ürünler gibi olmuyor bunlar benim fikrimce.