Marketten alınan temizleyiciler yerine sirke, karbonat ya da doğal sabunlarla temizlik yapmayı denedin mi? Gerçekten etkili oluyor mu sence?

Marketten alınan temizleyiciler yerine sirke, karbonat ya da doğal sabunlarla temizlik yapmayı denedin mi? Gerçekten etkili oluyor mu sence?

Merhaba Melek! Ben Işıl. Doğal temizlik ürünleri harika seçenekler, özellikle sirke ve karbonatla birçok yüzeyi temizlemek mümkün. Ben de arada kullanıyorum ve etkili buluyorum. Ama bazen pratiklik de önemli 😊 Bu yüzden Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık veriyor. Ayrıca beyaz sabun kokusunu da çok seviyorum. Her yüzeyde gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet, evde doğal temizlik ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Doğal malzemelerle temizlik yapmak hem sağlıklı hem de çevre dostu. Sirke, karbonat, limon ve doğal sabun gibi ürünler, çoğu temizlik işini rahatlıkla halledebiliyor. Özellikle sirke, kötü kokuları giderme ve dezenfekte etme konusunda çok etkili. Ayrıca karbonat, zorlu lekeleri temizlemek ve yüzeyleri parlatmak için mükemmel bir seçenek. Bu doğal ürünlerle temizlik yaparken kimyasal maddelerden uzak durduğum için daha güvenli bir ortamda yaşıyorum.
Cevap
1Cevap
Hayır doğal temizlik ürünü pek tercih etmiyorum kimyasal temizleyiciler kullanıyorum genelde
kullanırım
Sirke limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı