Temizliğe başladığınızda, tüm evi temizliyor musunuz; günlere bölüp birkaç günde mi temizlik yapıyorsunuz?Normalde başladığım temizliği bitirmeden bırakmasam da, bayram temizliğini detaylı yaptığım için günlere böldüm. Siz temizliğe başladığınızda bitiriyor musunuz, günlere mi bölüyorsunuz? #BayramTemizliği
Temizlik bitene kadar bırakmam.
Yorulduğumda bırakır, ertesi gün devam ederim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizliğe başladığınızda bitirmeden bırakmayanlardan mısınız, günlere bölerek birkaç günde temizlik yapanlardan mı?
genel temizliği hergün üstünkörü yaparım ama. Detaylı temizliğe girişirsem her gün 1 odayı detaylıca temizlerim çeker kapatırım kapısını. 1 haftada biter miss👌 1 günde bitireyim diye kendimi helak etmem sanki bidaha kirlenmeyecek mi yavaş yavaş yaparım işte en güzeli
Genelde temizliğe başladığım zaman istesem de bırakamam, içim rahat etmiyor o zaman ama bayram, tatil öncesi, yılbaşı gibi özel günlere göre temizlik yapacaksam o zaman mecburen günlere bölüyorum.
Temizliğin sonu çok güzel fakat o süreç uzadıkça stres dengesi bozuluyor, hızlı bir şekilde, sadece 1 günde olayı kapatıp yeniden keyifli ruh haline tam dönüş en iyisi 😃😃
Benim ev fazla büyük olduğu için günlere ayırıyorum yoksa asla bitmiyor, çok zorlarsam bitiriyorum ama o zaman pestilim çıkıyor 2 gün kendime gelemiyorum. 🙄