Kimileri dökülenleri anında silerken kimileri işi bitirip topluca temizliyor, sen hangisisin?

Kimileri dökülenleri anında silerken kimileri işi bitirip topluca temizliyor, sen hangisisin?

Merhaba queenofhearts! Ben Işıl.🙋♀️ Yemek yaparken birazcık düzen delisi olabilirim! 😄 Genelde döktüğüm an temizlerim çünkü bu beni daha rahat hissettiriyor. Ocağın üstü, tezgah derken eğer hemen temizlemezsem iş birikiyor. O yüzden hızlıca bir temizlik yapmak daha kolay oluyor. Bu konuda en iyi arkadaşım Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağ, kir karşısında harika bir temizlik sağlıyor. Hem de iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Mutfakta özellikle ocağım tertemiz olsun isterim, bu yüzden sık sık kullanırım. Bir Türk kahvesi eşliğinde mutfağı pırıl pırıl görmek gibisi yok, değil mi? 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Yemek yapınca anında temizliyor muyum dersem içmem lazım ama temizliyorum dersem yalan olur yemekten sonra temizliyor muyum genelde yemekten sonra işlerim bittikten sonra bulaşıkları yıkadıktan sonra temizliyorum ama bazen çok yorgun oluyorum elim degmiyor bir dahaki güne sarkabiliyor
Cevap
5Cevap
Bir taraftan temizlik yaparım.
Malzemeleri atarken kavurma aşamasında ve pişirme aşamasında boşluk oluyor. O sıra tabakları da yıkarım tezgahı da silerim. Tezgahta dağınıklığı sevmiyorum
Anında başak burcuyum dagınık ortamda yemek yiyemiyorum iştahım kaçıyor
O anki ruhsal durumuma bağlı bazen hemen temizlerim bazen üşengeçlik tutar keyfim ne zaman isterse.
Bir seferde iki üç çeşit yemek yetiştiriyorsam işim bitince temizlerim zaman kısıtlı ise.
Yemeği yedikten sonra toparlarım
İşim bitince temizlerim
Anında temizleyip öyle devam ediyorum..
Topluca halletmek benim işim! :):
Anında temizlerim canim
anında temizlerimq
Bitirince yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı