gerektiginde tabiikide yapıyoruz abim ve ben evi komple temizledigimizi biliyoruz mutfak fayansları banyo beyaz eşyalar flan dahil. Öyle evi süpürüp bırakmak degil yani
Öyle işte , yalan yok itinayla ev temizlenir İstanbul anadolu yakasında günlük 100 tl ye taşeron firmamız var temizlik için bayanlar veya cam silme işleri yapılır.
Evde temizlik mi o da ne? Biz o dediğin şeyleri yapmıyoruz. Bizim evdeki tüm kir pas toz ilahi bir şekilde her gece saat on iki de kendiliğinden yok oluyor. Yemeğe gelince her öğün sofraya oturup bekliyoruz. Ve hiç şaşmıyor her seferinde cennetten yemekler iniyor soframıza. Kızım saçmalamayı bırak. Senin gönlünden geçen fantazi dünyası ancak türk dizilerinde olur. Zengin ailenin biricik prensesi öglene doğru kalkar evin ton ton aşçısı hemen kahvaltısını hazırlar falan. Gerçeklere dönmeni tavsiye ederim. Ayrıca temizlik ve yemek yapmak insanı insan yapan şeyler.
eğer bütün görüşleri okursanız, arada erkek ya da evin en küçüğü olduğu için yapmayanlar da var :) zaten kardeşlerimden ve genç amcalarımdan yola çıkarak sordum bu soruyu
2000 lerden sonra Türk halkının şirazesi kaydı. O tarihlere kadar bütün angaryalar evin en küçüğünün elinden öperdi. Şimdilerde küçük olanlar özellikle kız çocukları ''Aman yavruşumun bku ziyan olmasın'' diyerek gtlerine altın tas tutuluyor. Yemek yapmaktan ve temizlikten şikayetçiysen hiç düşünme! Doğru yoldasın.
Temizliği severim zaten hastalık seviyesinde biraz toz gördüğüm an huzursuz olurum :) Bulaşık da çok sık yıkarım yemek yapma konusunda da son bir kaç yıldır geliştiriyorum kendimi.
@Segevran09 kusura bakmayın kızlar. Böyle olmam benim hatam değil. Bugüne kadar evde elimi sıcak Sudan soğuk suya sokmadım. Annem hep korumacıydı. Kızlarına ise tam tersi. Bu saatten sonra ev işi yapsam bile beceremem. Geçti artık bizden. Her şeyi öğrenmenin bir yaşı var. Ağaç yaş iken eğilir
yaklaştığın mantık çok yanlış. ben soruya gelen cevapların bildirisini almak istiyorum, İKİNİZDEN GELEN bildirileri almak istemiyorum. sen de çok zekisin.
En İyi Cevaplar