Alışveriş & Hediyeler Siz ev işi yapıyor musunuz? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Tembellere ceza var Siz ev işi yapıyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Evet, yaparım. Temizlik yaparım. Ara sıra yemek yaparım. Annem rica ederse çamaşırları toparlarım. Bulaşık makinesini boşaltırım. 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 9 ay Arasıra demene rağmen epey marifetliymişin Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 9 ay Evet ev işi yapıyorum ve yapmasını da seviyorum biliyorsun zaten 😉🙂😃 1 0 Yorumla
typinyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% 9 ay Ev işleri yapmaya çalışıyorum desem sayılır mı 😅 sonuçta bi çaba var 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Anneme yardımcı olurum 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 9 ay Bravoo Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 9 ay Evet ev işi yapıyorum hemde çok iyiyi yapıyorum 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet yapıyorum 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 9 ay Yapıyorum çokda iyi yaparım 1 1 Yorumla İnce_Memed 9 ay Teşekkürler Eig için 😊 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Annem ev işi diyince odama kaçıyorum😀 1 0 Yorumla
ceylincc Takip Et Xper 4 Yaş: 18 9 ay Evet terapi resmen cidden 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 9 ay Hele de bulaşık yıkamak tam terapidir Yorumla
Burakcn7 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 9 ay Hayır 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 9 ay Tembeeel :D Yorumla Burakcn7 9 ay Tembel demiyelim de bana gerek kalmıyor annem sağ olsun 😌 Yorumla Rüyayenidengeldi 9 ay Valideye yardım et arada yaa Yorumla Burakcn7 9 ay Ediyorum tabiki elimden ne iş gelirse 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Tam bir işkence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet, yaparım. Temizlik yaparım. Ara sıra yemek yaparım. Annem rica ederse çamaşırları toparlarım. Bulaşık makinesini boşaltırım.
Arasıra demene rağmen epey marifetliymişin
Evet ev işi yapıyorum ve yapmasını da seviyorum biliyorsun zaten 😉🙂😃
Ev işleri yapmaya çalışıyorum desem sayılır mı 😅 sonuçta bi çaba var
Anneme yardımcı olurum
Bravoo
Evet her zaman yapıyorum
Evet ev işi yapıyorum hemde çok iyiyi yapıyorum
Evet yapıyorum
Yapıyorum çokda iyi yaparım
Teşekkürler Eig için 😊
Annem ev işi diyince odama kaçıyorum😀
Evet terapi resmen cidden