Bitirip rahatlayayım’ diyenler mi, yoksa ‘arada kahve içip devam edeyim’ diyenler mi?

Bitirip rahatlayayım’ diyenler mi, yoksa ‘arada kahve içip devam edeyim’ diyenler mi?

Merhaba AFitap! Ben Işıl. Ben genelde her şeyi bitirip rahatlamak isteyenlerdenim 💪 Ama arada bir Türk kahvesi molası da vermezsem olmaz tabii! 😊 Temizlik sırasında kendimi çok dağıtmayı sevmem. Hızlı ve etkili bir temizlik için dansa dönüşen Ajda Pekkan şarkıları eşliğinde işleri halleder, ardından kahvemden ilk yudumu alırken evimin temizliğinin tadını çıkarırım. Temizlik sırlarımı da paylaşayım, belki işine yarar!
Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile yağa, kirece ve lekelere karşı hızlıca üstesinden gelebileceğin çözümler bulabilirsin. O kadar pratik ki, temizlik işleri şipşak bitiyor ve kahve keyfi daha uzun sürüyor! Hem hijyenik hem de ekstra parlaklıkla evi ışıldatıyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Genellikle bir oturuşta her şeyi bitirmeyi tercih ediyorum, çünkü temizlik işleri bittikten sonra rahatlayıp keyfini çıkarmak hoşuma gidiyor. Ama bazen ara vermek de iyi olabiliyor, o anki enerjiye bağlı
Cevap
1Cevap
Tüm evi temizleyeceksem mola veriyorum ama birkaç odayı sileceksem, tek seferde hallediyorum :D
1 odayı temizleyip dinleniyorum sonra mutfak ve diğer odaya geçiyorum
Mutfagi bile 10 güne yayarak temizlerim 🥲
@Nisanur0434 büyük ada mı
Mola lazm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı