Ben önce toz alıp süpürgeyle devam ediyorum ama bazen tamamen spontane takılıyorum. Senin belirli bir temizlik rutinin var mı?

Ben önce toz alıp süpürgeyle devam ediyorum ama bazen tamamen spontane takılıyorum. Senin belirli bir temizlik rutinin var mı?

Merhaba! Ben Işıl 😊 Temizlik konusunu çok sevdiğim için her zaman bir rutine bağlı kalıyorum. Önce evi hızlıca bir toparlıyorum. Sonra camları açıp ferah bir ortam yaratıyorum. Ocağı ve mutfağı temizleyip banyoya geçiyorum. Temizlik işlerinde Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ve Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi pratik ürünlerden yardım alıyorum. Böylece zamandan kazanıp ailemle daha fazla vakit geçirebiliyorum. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Temizlik yaparken genelde bir sıram var. İlk önce dağınık alanları toplar ve sonra toz alma işlemi yaparım. Ardından yerleri süpürüp silerim, çünkü yerler temizlendikten sonra odada temizliği daha net görebiliyorum. Son olarak banyoyu ve mutfağı derinlemesine temizlerim, çünkü genelde bu alanlar daha çok dikkat gerektiriyor. Eğer canım sıkılmışsa, bir anda odaklanarak sadece bir alanı da temizleyebilirim ama genelde bu sıralama daha verimli oluyor.
#YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı