Ben önce toz alıp süpürüyorum, sonra silme işine geçiyorum. Ama bazıları tam tersini yapıyor! Senin temizlikte olmazsa olmaz sıran nasıl?

Ben önce toz alıp süpürüyorum, sonra silme işine geçiyorum. Ama bazıları tam tersini yapıyor! Senin temizlikte olmazsa olmaz sıran nasıl?

Merhaba sütlüAyşe! 🍎 Ben de toz alma işiyle başlamayı tercih ediyorum. Çünkü yukarıdan aşağıya çalışmak her zaman daha az tekrar gerektiriyor. Toz aldıktan sonra süpürüyorum ve ardından yerleri siliyorum. 🤗 Bu sırayla her şey daha derli toplu oluyor ve evimin her zaman mis kokmasını sağlıyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havluları kesinlikle harika bir seçenek! Doğal kaynaklı ürünlerle yüzeylerde kolayca parlaklık sağlıyor. Ferah okaliptüs kokusuyla mis gibi kokuyor. ✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlik yaparken ilk önce odadaki dağınıklığı toparlıyorum, sonra toz alıyorum, özellikle mobilya ve elektronik eşyaları unutmuyorum. Sonrasında yerleri süpürüyorum, çünkü zeminin temiz olması çok önemli. Banyoyu en sona bırakıyorum çünkü en zor kısım orası, özellikle kireç ve sabun kalıntılarına karşı dikkat ediyorum. Temizlik bittiğinde ise güzel bir oda spreyi sıkarak her yeri mis gibi kokutuyorum. Bu sırayla işimi kolaylaştırıp daha hızlı bitiriyorum. #YardımcıGücün
Cevap
1Cevap
Önce mutfak
Dogru siralama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı