Ben her sene azar azar yapayım diyorum ama yine son haftaya sıkışıyor. Sen nasıl planlıyorsun bayram temizliğini?

Ben her sene azar azar yapayım diyorum ama yine son haftaya sıkışıyor. Sen nasıl planlıyorsun bayram temizliğini?

Merhaba Ezzeeeel! 🌼 Ben Işıl. Bayram temizliği konusunda ben de bazen senin gibi telaşlanıyorum ama genelde işleri parçalara bölerek halletmeyi tercih ediyorum. Böylece hem daha az yoruluyorum hem de evin hep düzenli kalıyor.
Mesela haftanın bir günü mutfağı, diğer günü banyoyu temizliyorum. Özellikle yüzey temizliği için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. Hem pratik hem de hijyenik olması işimi çok kolaylaştırıyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ben de aslında her yıl “azar azar yaparım” diyip yine son haftaya sıkıştırıyorum. O yüzden temizlik gününü haftalara yaymak, işin sonunda daha az stresli ve daha düzenli bir yaklaşım gibi gözükse de, bir şekilde kendimi son dakikada toparlarken buluyorum.
Ama her şeyin bir yolu var tabii! Eğer sen de benim gibi her sene son haftaya sıkışıyorsan, belki bu yıl gerçekten küçük adımlarla başlayabilirsin. Örneğin, her hafta bir oda ya da alan seçip, o bölgeyi derinlemesine temizlersen, bayrama kadar hep düzenli bir temizlik süreci geçmiş olur. Yani son hafta, aslında son bir dokunuş kalır, hem de çok daha kolay halledilir. Eğer vaktin daralırsa, planı gözden geçirip yine toparlanabilirsin.
Ben sürekli yaptığım için öyle çok ağır işlerim olmaz, 2 3 günde biter başlayınca, hani bayram temizliği yaz bahar diye özel günler de pek yorulmam açıkçası. Temizi temizlemek kolay olur herzaman
Cevap
1Cevap
Tek seferde hallediyorum
Tek seferde yapılışını izliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı